Tenis a squash patří k oblíbeným raketovým sportům, které si můžete užívat profesionálně i jako aktivitu pro pohyb a volný čas. Můžete si tak vybrat nejen ze širokého sortimentu produktů pro tyto účely jako sportovní potřeby, obuv a oblečení, ale také služby jako tenisová hřiště, squash centra včetně služeb trenérů a instruktorů.

Diskotéka, bowling, bar, pizza Lipník nad Bečvou, Hranice
Přijďte se pobavit s přáteli, zatančit si na diskotéku nebo si zahrát bowling na čtyřech profesionálních drahách! Poskytujeme občerstvení na třech barech. Nabízíme široký sortiment alko a nealko nápojů, vín, točeného piva a pizzy. U nás prožijete zábavné večery, diskotéky, různá vystoupení či soutěže a příjemné akce na občerstvení. Po celé ...
Aquapark, sportovní areály Kravaře, Opava
Nabízíme širokou škálu sportovních aktivit: - ledová plocha - tělocvična - fotbalové hřiště - basketbalové hřiště - bowling - tenisové kurty - badminton - posilovna, fitness. Dále se v areálu nachází aquapark, součástí komplexu je hlavní bazén, vodní děla, masážní lavice, lehátka, různé chrliče, divoká řeka, whirpool, bazénky pro děti, ...
Bowlingové centrum turnaje škola bowlingu restaurace Pardubice
Náš bowling je největším bowlingovým centrem v České republice. Naleznete u nás 18drah skvělé kvality, naučíme Vás hrát bowling, pořádáme turnaje amatérské i profesionální.
Rekreační sportovní zařízení sauna ubytování apartmány Vrchlabí
Náš multifunkční areál Vám nabízí nejenom možnost ubytování v apartmánech, ale také sportovní vyžití. V našem areálu naleznete saunu, squash, bowling, bazén, rybník na rybolov, tenisový kurt, půjčovny kol a jiné. Můžete u nás pořádat svatby, oslavy, firemní večírky i rodinné oslavy.