Tenis a squash patří k oblíbeným raketovým sportům, které si můžete užívat profesionálně i jako aktivitu pro pohyb a volný čas. Můžete si tak vybrat nejen ze širokého sortimentu produktů pro tyto účely jako sportovní potřeby, obuv a oblečení, ale také služby jako tenisová hřiště, squash centra včetně služeb trenérů a instruktorů.

Nafukovací tenisová hala, pronájem haly Moravská Třebová
Ještě není vhodné počasí na venkovní tenis? Tak neváhejte a rezervujte si nafukovací halu v Moravské Třebové. Od března do května máte možnost využít nafukovací tenisovou halu. Hala je určena ke hře tenisu a nohejbalu. Pro objednávky, rezervaci a pronájem tenisové haly nás kontaktujte na čísle 731151770 Pronájem je rezervován vždy po ...
Ubytování hotel bowling restaurace konferenční místnost Pardubice
Hostel Trim. Ubytování, hotel: - ve dvou a třílůžkových pokojích - apartmánech - kuchyňka nebo možnost stravování v naší restauraci - konferenční, školící místnost, salonek - bowling - restaurace - bezplatné parkoviště.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Bowlingové centrum turnaje škola bowlingu restaurace Pardubice
Náš bowling je největším bowlingovým centrem v České republice. Naleznete u nás 18drah skvělé kvality, naučíme Vás hrát bowling, pořádáme turnaje amatérské i profesionální.