Věnujete se cyklistice profesionálně nebo jen pro vlastní potěšení? Každý cyklista potřebuje pořádné kolo a cyklistické vybavení. Můžete si vybírat z pestré nabídky kol jako jsou horská, krosová, trekkingová, silniční, BMX a freestyle, sjezdová a k tomu si vybrat kvalitní vybavení jako helmy, rukavice, oblečení a boty, brýle a další doplňky.

Prodej a servis elektrokol – všestranné využití pro sportovce i rekreační jezdce
Firma KOSKA BIKE zajišťuje prodej a servis elektrokol, vhodných pro sportovce i rekreační ježdění. Díky elektrokola zažijete pohodlné projížďky krajinou a snadnější i rychlejší pohyb ucpaným městem.
Všestranná elektrokola na silnici i do terénu - prodej a servis
S výběrem elektrokola vám pomůže firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí, která na Opavsku prodává všestranné typy na silnici i do terénu. Také vám zajistí jejich pravidelnou údržbu a kvalitní servis.
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott - špičková horská a silniční kola
Výprodej jízdních kol značky Author a Scott nabízí firma KOSKA BIKE, která má v nabídce špičková horská a silniční kola.
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Krosová (crossová), trekingová kola levně včetně cyklo příslušenství
Firma KOSKA BIKE si pro Vás připravila skvělá crossová a trekingová kola. přijďte si pořídit nové kolo. Poskytujeme také celou řadu cyklistických potřeb a to nejen přilby a sportovní oblečení.
Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Funkční oblečení na kolo, cyklooblečení - spodní prádlo, trika, mikiny i bundy
Funkční oblečení na kolo zakoupíte u firmy Koska Bike, která působí v okolí Opavy i Vítkova. V našem širokém sortimentu cyklooblečení najdete spodní prádlo, trika, mikiny, bundy a spoustu dalších.
Dětská kola pro všechny věkové kategorie - atraktivní, kvalitní, lehká
Firma KOSKA BIKE se zabývá prodejem a servisem jízdních kol včetně cyklistického příslušenství. V neposlední řadě ve svém sortimentu nabízí dětská kola pro všechny věkové kategorie.
Specializovaný cykloservis - prohlídky a opravy všech typů jízdních kol
Společnost Cyklosport HaF je specializovaný cykloservis, který vám nabídne prohlídky a opravy všech typů jízdních kol v Opavě a okolí.
Kompletní servis jízdního kola - seřízení, opravy
Kompletní servis jízdního kola nebo seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike poblíž Opavy.
Cyklodoplňky, cyklooděvy - vše na kolo, vhodný dárek pro všechny
Cyklosport H&F je specializovaný obchod na prodej a servis jízdních kol včetně cyklodoplňků a cyklooděvů v Opavě a okolí.
Cykloservis Cyklosport HaF Opava připraví vaše kolo na novou sezónu
Cykloservis Cyklosport HaF Opava je tady pro vás! Každé jaro se zaplní cykloservisy nadšenými cyklisty, které první jarní dny nalákaly k vyjížďce na kole, ale s prvním šlápnutím do pedálů zjistili, že jejich kola nejsou po zimě v perfektním stavu a je třeba provést drobné opravy. Na jaře se také vydává do servisu se svým kolem celá řada cyklistů ...
Elektrické přehazovačky XTR pro horská kola - rychlejší, přesnější a účinnější řazení pomocí tlačítek
Rychlejší, přesnější a účinnější řazení pro horská kola za pomocí tlačítek Vám poskytne specializovaný Cyklosport H&F v Opavě, který nabízí první elektrickou sadu přehazovaček XTR pro horská kola.
Servis jízdních kol - repase a seřízení horských a silničních kol
Kompletní i částečnou renovaci jízdního kola, seřízení či opravu si objednejte u firmy Ladislava Pošíka Koska Bike se sídlem v okolí Opavy.
Jízdní kola výprodej modelů 2015 | Opava
Jízdní kola za akční ceny nakoupíte v Opavě v prodejně Cyklosport HaF na Pekařské ulici, kde Vám rádi poradí s výběrem vhodného kola. Probíhající výprodej jízdních kol modelů 2015 nabízí širokou škálu pánských, dámských a dětských jízdních kol. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, horská, městská, silniční. Dle ...
Jízdní kola MERIDA - výprodej modelů 2014 Opava
Chystáte se zakoupit kvalitní jízdní kolo? Neváhejte navštívit náš e-shop a vyberte z modelů jízdních kol Merida za akční ceny. Firma Cyklosport HaF jejímž majitelem je Hynek Hluchý, aktuálně ve svém e-shopu nabízí výprodej, slevy na modely 2014 jízdních kol značky MERIDA. V nabídce můžete vybírat jízdní kola celoodpružená, crossová, ...
Funkční oblečení na kolo Opava
Důležitou součástí každého cyklisty je dobrý výběr funkčního prádla, které odvádí pot z těla a chrání ho před prochlazením. V kamenném obchodě firmy Ladislav Pošík Koska Bike v Hradci nad Moravicí najdete široký výběr všech velikostí funkčního termoprádla značek Craft, Progress, Scott, Author, Rogell pro muže, ženy i děti: - cyklokalhoty - ...
Jízdní kola AUTHOR, SCOTT Opava
Chcete si pořídit nové jízdní kolo? My Vám rádi pomůžeme. Ladislav Pošík Koska Bike ze sídlem v Hradci nad Moravicí je specializovaná firma se širokou nabídkou horských, trekingových i silničních jízdních kol AUTHOR A SCOTT. U nás zakoupíte jízdní kola dámská, pánská i dětská od levných až po profesionální modely, přilby na kolo, dětské ...
Prodej jízdní kola, střešní nosiče, dětské sedačky Opava
Cyklosport HaF - prodej: - jídní kola - celoodpružená, cyklocrosová, dámská, dětská, crossová, městská, dirtová, BMX, freestyle, horská, silniční, elektrokola - batohy, vaky - cyklistické, lyžařské brýle - cyklocomputery - cyklotrenažéry - dětské sedačky na kolo - ochranné přilby - dětské, cyklistické i lyžařské - pulsmetry - oblečení na ...
Posilovna, fitness, prodej cvičební stroje, výživa, Opava
Nabízíme Vám fitcentrum vybavené profesionálními stroji Grün sport, příjemné prostředí, individuální přístup trenéra a poradce na výživu a formování postavy: - posilovna - fitness - tréninkové programy - poradenství ve formování postavy - rekondiční cvičení - příprava pro různá sportovní odvětví - stravovací režim - dietní ...
Přestavby jízdních kol na elektrokola, kraj Moravskoslezský
Nabízíme - přestavby jízdních kol na elektrokola. Oblíbenost elektrokol stoupá. Pokud se nechcete vzdát svého oblíbeného kola, ale chcete ujet více kilometrů a rychleji, je právě přestavba na elktrokolo vyníkající věc. Cena setu i s baterií 10900-kč. Neváhejte a kontaktujte nás.
Prodej, e-shop, slevy, servis, opravy jízdní kola Opava
Cyklosport H a F nabízí prodej, servis: - kola MERIDA, SHIMANO, AUTHOR, GT, SPECIALIZED, FOCUS - doplňky (přilby, dresy, rukavice, obuv - garanční prohlídky - batohy - vaky - pojištění kol MERIDA a UMF na rok zdarma - možnost nákupu na splátky - záruční, pozáruční servis, opravy.
Prodej, servis kolečkové, inline brusle, sportovní potřeby Opava
Nabízíme prodej, servis, opravy, půjčovna: - sportovní potřeby - kolečkové, inline brusle - nordic walking - jízdní kola - tenisky, sportovní obuv - přilby - chrániče. Doprodej zimního vybavení: - lyže - snowboardy - běžky - vyhřívání lyžáků, bot, rukavic.