Sportovní haly a tělocvičny patří k prostorům, které poskytují široké možností využití. Můžete se stát aktéry či diváky sportovních her a užít si tak akce jako míčové hry, kolektivní sporty a cvičení, hokej, tenis, stolní tenis, šermování, squash, tanec, aerobic, spinning a další. Prostory jsou vhodné i na pořádání kulturních a společenských akcí.

Veřejné bruslení pro děti, dospělé a školy v krytém zimním stadionu
Bruslení na ledové ploše pro veřejnost poskytuje krytý zimní stadion v Moravské Třebové. V našem zimním stadionu mohou bruslit děti, dospělí, školy i školky.
Krytý zimní stadion REHAU aréna, veřejné bruslení Moravská Třebová
Technické služby Moravská Třebová s.r.o. nabízí veřejné bruslení ve vyhrazených dnech a hodinách na zimním stadionu v REHAU aréně. Bruslení na zimním stadionu: - areál zimního stadionu se nachází na ulici Nádražní 1145 /12 - využití ledové plochy školám, veřejnosti, zájmovým skupinám - potřebné šatnové a sociální vybavení. Otevírací ...
Nafukovací tenisová hala, pronájem haly Moravská Třebová
Ještě není vhodné počasí na venkovní tenis? Tak neváhejte a rezervujte si nafukovací halu v Moravské Třebové. Od března do května máte možnost využít nafukovací tenisovou halu. Hala je určena ke hře tenisu a nohejbalu. Pro objednávky, rezervaci a pronájem tenisové haly nás kontaktujte na čísle 731151770 Pronájem je rezervován vždy po ...
Bruslení na zimním stadionu Moravská Třebová
Bruslení na zimním stadionu pro veřejnost. Přijďte si zabruslit i Vy. Pro objednávky a rezervaci nás kontaktujte na čísle 731151771, krytý zimní stadion - ul. Nádražní 1145/12 Těšíme se na vaši návštěvu !!