Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Rekreační pobyty se vstupem do fitness a relaxační whirlpool zajistí příjemnou dovolenou na horách
Rekreační pobyty v Horských lázních Karlova Studánka v Jeseníkách zajistí pohodovou dovolenou. Využijte možnost neomezeného vstupu do fitness centra či si vychutnejte relaxační whirlpool.
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.
Paintball Bruntál – firemní turnaje, soukromé, školní akce v paintballu
Firma Janků trade pro vás otevřela novou celoroční bitevní arénu, kde si užijete spoustu zábavy při hraní paintballu, adrenalinové jízdě na motokárové dráze či ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari.
Krytá motokárová trať - zapůjčení motokár i adrenalinový zážitek
Motokáry jsou skvělou volnou časovou aktivitou, která zabaví jednotlivce i velké skupiny lidí. Janků trade nabízí možnost zapůjčení motokár - krytou motokárovou trať najdete ve městě Bruntál.
Kam na motokoáry? Motokárová trať, dráha, půjčovna motokár Bruntál
Firma Janků trade s.r.o. provozuje motokárovou trať a půjčovnu motokár v Bruntále, kde se z vás může stát ten pravý závodník.
Motokáry, halová půjčovna motokár Bruntál
Navštivte naši halovou půjčovnu motokár, kde Vám nabízíme závodnické vyžití na kryté motokárové trati v Bruntále.
Pivní rodeo, pivní slavnosti Kočov, Bruntál
Zveme Vás na Pivní rodeo na Farmě v Kočově ! ! 17.9.2011 od 10 hodin - hoď pivním sudem co nejdál - vypij co nejrychleji sklenici piva - udrž nejdéle tuplák piva - nebo se zúčasti jiné soutěže . . . a vyhraj jednu z cen! ! ! Hudební program po celý den: - Cimbálová muzika Zdeňka Valáška z Velkých Pavlovic - Country kapela ...
Horský hotel, ubytování, Jeseníky, Praděd
Sporthotel Kurzovní Praděd Jeseníky - nejvýše položený horský hotel v ČR nabízí komfortní ubytování: - kapacita 140 lůžek - pokoje i apartmá - 3 kategorie ubytování - VIP, standard, turist. Společně v objektu se nachází: - kavárna - restaurace - tělocvična - fitness - masáže - whirpool - sauna - hydromasážní sauna - ...
Senior dovolená
Senior dovolená - dovolená pro zralý věk od 50 let! Je speciální nabídkou CK Atis, která se zaměřuje na seniorskou dovolenou. Pobyty mají vytvořeny výhodné podmínky pro seniory od 50 let - včetně doprovázených dětí do 15 let v období mimo hlavních školních prázdnin a silvestrovského termínu (není-li uvedeno jinak). Platíte méně a ...
Termály - Maďarsko
Termály - Maďarsko Wellness, termály, lázně Maďarsko Proč cestovat právě do Maďarska? Cestovní kancelář Atis Vám nabízí v Maďarsku všechny možnosti rekreace, po kterých zatoužíte: kulturní i společenské vyžití, koncerty a diskotéky, skvělé jídlo a pití, zejména výborná vína, sportovní aktivity (rybaření, koupání a plavání, výborné možnosti ...
Půjčovna motokár, Ferrari bar, závodnické vyžití Bruntál
Půjčovna motokár, Ferrari bar, závodnické vyžití Bruntál