Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Sportovní areál Tenis Olten Czech Psáry, kurty s umělým povrchem, tenis, volejbal, nohejbal
Firma OLTEN CZECH s.r.o. provozuje v obci Psáry soukromý sportovní areál vhodný především pro tenisty. Kurty lze využít i pro volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Soukromý sportovní areál pro tenisty, na volejbal nebo nohejbal
Společnost OLTEN CZECH s.r.o. provozuje od roku 2011 v Dolních Jirčanech ve Středočeském kraji soukromý sportovní areál především pro tenisty, ale mohou být využívány také na volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.
Bowlingové centrum a bowling bar Vestec u Prahy
Bowling je velmi příjemnou zábavou pro všechny věkové kategorie. Přijďte se pobavit do bowlingového centra v obci Vestec u Prahy. Centrum se nachází 12 km od hlavního města, na okraji Prahy-západ. Dostupnost je výborná. Kapacita centra je 45 osob, dostupných je 6 bowlingových drah. Instalovány jsou elektronické stavěče spolehlivé značky ...
Sportovně relaxační centrum Mníšek pod Brdy
Centrum ESMARIN Esmarin s.r.o. nabízí sportovně relaxační vyžití. V našem hotelu můžete prožít i romantické chvilky. V krásném prostředí brdských lesů najdete kromě kvalitního ubytování také: - moderní wellness - sportovní možnosti - konferenční místnosti s technickým zázemím - dobré jídlo v restauraci. Více info naleznete viz odkaz ...