Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Čištění okapních žlabů včetně povrchů střech Praha
Společnost M&T úklid, s.r.o.nabízí úklid střešních krytin. Služby: - čištění okapních žlabů - čištění povrchů střech - čištění okapních žlabů - odstranění sněhu ze střech - odstranění listí. Dodržujeme platné předpisy a normy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Šití prošívaných dek, polštářů, Jižní Čechy.
Zabýváme se výrobou a čištěním péřových výrobků. Nabízíme Vám prošívané deky i neprošité peřiny, polštáře i spací pytle, to vše z našeho nového i Vašeho peří, které vyčistíme.
Předvánoční úklid Hradec, úklid domácností, rodinných domů Hradec
Jednorázový kompletní předkolaudační úklid novostaveb, rekonstruovaných budov, objektů k bydlení, komerčních objektů, zdravotnických zařízení, administrativních budov, výrobních hal, komerčních prostor a dalších. Blíží se Vánoce a s ním předvánoční úklid. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli prožít klidné a čisté svátky vánoční. Obraťte se na ...
Provádíme hubení blech, klíšťat, much,komárů, švábů, okr. Karlovy Vary.
DEZINSEKCE ...je soubor opatření, jejichž cílem je hubení obecně škodlivých a epidemiologicky významných členovců, jako např. švábů, rusů domácích, cvrčků, klíšťat, blech, komárů, much aj.
Hubení hlodavců, hmyzu, deratizace, dezinsekce, fumigace Opava
Naše firma provádí tyto služby: - deratizace - hubení škodlivých hlodavců - dezinsekce - hubení hmyzu (švábi, mravenci, rybenky, cvrčci, pisivky, mnohonožky, vosy, brouci, mouchy) - dezinfekce - ochrana před skladištními škůdci. Tyto služby provádíme po celé Moravě.
Čištění peří a šití prošívaných dek, polštářů, spacáků, České Budějovice.
Čistíme peří a šijeme polštáře, prošívané deky, spací pytle a další. Vaše peří+ Váš sypek polštář jakýkoliv bez ušití 120,- s ušitím 140,- macík jakýkoliv 60,- 80,- peřina jakýkoliv 200,- 240,- deka jednolůžko 600,- deka dvoulůžko 1.200,- Vaše peří+ náš sypek polštář rozměr do 50x40 cena 120,- ...
Zametání a odstranění zimního posypu Praha
Věnujeme se držbě a péči o veřejnou i privátní zeleň: - likvidace zbytkové biomasy - údržba mobiliáře - úklid sněhu - úklid ploch - zametání zimního posypu - odstraňování zimního posypu. Více informací naleznete viz odkaz níže:
Úklidové služby, úklid firem, domácností Ostrava
Provádíme pravidelné úklidové služby: - úklid zdravotnických zařízení - pravidelný úklid firem, domácností, školních zařízení, úřadů, restaurací - úklid po stavebních úpravách - zajišťujeme dodávku hygienických potřeb, mýdel, toaletních papírů, ručníků apod. - provádíme nanášení vosků na PVC, napuštění kamene, mramoru.
Praní a chemické čištění oděvů, žehlení prádla, svoz a rozvoz prádla Zlín
MÝVAL ZLÍN, spol. s r.o. nabízí prádelenské služby: - praní prádla a oděvů - chemické čištění prádla a oděvů (kromě kožených nebo kožešinových oděvů) - chemické čištění pracovních oděvů i privátních oděvů - hotelové, restaurační prádlo - zdravotnické prádlo - pracovní oděvy - osobní prádlo - žehlení prádla - svoz, rozvoz prádla dle ...
Předkolaudační úklid novostaveb čištění prosklených fasád Hradec
Kompletní předkolaudační úklid zahrnuje mytí a čištění: - oken včetně okenních rámů, parapetů - prosklených ploch, výloh, prosklených fasád - sanitární techniky Úklid provedeme v: - rekreačních objektech - komerčních objektech - zdravotnických zařízeních - budovách statní správy - budovách místní správy a samosprávy - ...
Generální pravidelný úklid domů bytů mytí oken vysávání Hradec
Provádíme generální i pravidelný úklid domů i bytů. Zajistíme - mytí oken, okenních rámů a parapetů - vysávání koberců - stírání PVC - stírání a ošetření plovoucích podlah - otřeme prach - omytí světel, vypínačů, zásuvek - myjeme obklady, wc, umyvadla, dřezy, sanitární zařízení, baterie, zrcadla - umyjeme dveře a kliky - ...
Objednávky přípravku AGITA 10 WG
Agita 10WG - efektivní a bezpečný přípravek v boji proti mouchám
Prádelna, praní prádla, praní pracovních oděvů Zlín
MÝVAL ZLÍN, spol. s r.o. zajišťuje praní prádla a pracovních oděvů. Využití prádelny: - praní velmi znečištěných oděvů - praní pracovních oděvů. Tyto služby jsou také nabízeny hotelům, sociálním ústavům, průmyslovým podnikům, restauracím... Prádelnu můžete využít i přímo v budově. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Praní a chemické čištění prádla a oděvů Zlín
MÝVAL ZLÍN, spol. s r.o. nabízí prádelenské služby: - praní a chemické čištění prádla a oděvů - hotelové prádlo - zdravotnické prádlo - restaurační prádlo - pracovní oděvy - osobní prádlo - chemické čištění pracovních oděvů i privátních oděvů.
Chemická čistírna, chemické čištění oděvů a textilií Zlín
MÝVAL ZLÍN, spol. s r.o. nabízí chemické čištění oděvů. Chemická čistírna: - oděvy - textilie - ovčí rouno - potahy, predložky - pracovní oděvy. Zajištění sběren chemického čištění naleznete na ulici Dlouhá ve Zlíně. Více informací na našich webových stránkách.
Jednorázové a pravidelné úklidy Brno a okolí
Společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. nabízí jednorázové a pravidelné úklidy v Brně a okolí. Úklidové služby všeho druhu: - pravidelné úklidy domů, kanceláří, provozoven - veškeré úklidové služby pro činžovní a panelové domy - mytí oken - generální úklidy - pravidelné úklidy - strojový úklid - čištění koberců extraktorem - úklid a ...
Praha prodej dezinfekční přípravky
Společnost Novartis s.r.o. nabízí prodej dezinfekčních přípravků. Dezinfekce na: - plísně - nemoci přenosné na člověka - salmonelóza - dezinfekce stájí - dezinfekce budov. Více info naleznete viz odkaz níže:
Čištění automobilů, sedacích souprav, rovnání disků, opravy hliníkových disků Olomouc, Šternberk
Jaroslav Roháček nabízí ruční čištění vozidel a opravy hliníkových disků kol. - ruční čištění interiérů i exteriérů automobilů - čištění koberců - čištění sedacích souprav - opravy hliníkových disků kol - svařování hliníku, van, držáků - rovnání disků - povrchové úpravy. Pro více informací nás neváhejte ...
Hlídání dětí - Isa Prague
Hlídání dětí, péče o seniory, úklidy a další služby
Úklidové firmy Břeclav, břeclavsko, RODAK
Rodak- úklidová firma Břeclav Kristýna Jandásková - vaše domácnost, kancelář i byt se bude blýskat. Nabízíme tyto profesionální úklidové služby: - úklid domácností i kancelářských prostor - restaurace, byty, ordinace, hotely, penziony - rodinné domy, RD, nemovitosti - sklady, obchody, salony - denní, pravidelný i jednorázový úklid, ...
Likvidace pozůstalosti Praha a okolí
Naše společnost zajišťuje likvidace pozůstalosti včetně úklidových prací a odvozu na skládku. Provádíme: - vyklízení bytu, domu, chaty, chalupy - úklid prostor po vyklízení - vystavení potvrzení pro pozůstalostní řízení a předání prostor po vyklízení připravených k nastěhování či prodeji. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce Plzeňský kraj
Provádíme ekologické hubení veškerého hmyzu a hlodavců, ochrannou deratizaci ze zákona, plošnou deratizaci měst a obcí, ochrannou dezinsekci proti hmyzu v domech, ochranné postřiky a nátěry dřeva proti škůdcům a plísním, plošnou dezinfekci povrchů včetně dezinfekce vzduchu.
Úklidové práce a služby Brno a okolí
Naše společnost nabízí profesionální úklidové práce a služby v Brně a Jihomoravském kraji. Pravidelné úklidové práce a služby poskytujeme pro: - firmy a kanceláře - správcovské firmy - zdravotnictví a další odvětví - pro domy. Mezi ostatní úklidové služby patří např: - Mytí oken a výškové práce - Strojové čištění garáží, hal a ...
Dezinfekce, ničení vegetativních i dormantních  mikroorganismů, okr. Karlovy Vary.
DEZINFEKCE - je proces ničení původců infekce, jimiž jsou patogenní mikroorganismy jako např. bakterie, viry, plísně. Cílem těchto opatření je přerušit cestu nákazy od zdroje k vnímavému jedinci, např. k člověku.
Praní, žehlení pro hotely, penziony, ubytovny Valašské Meziříčí, Zlínský kraj
Praní a žehlení: - pro hotely, penziony, rekreační střediska, ubytovací zařízení, školy v přírodě, restaurace, potravinářské provozy, průmyslové podniky, vojenské útvary, tak i zdravotnická a nemocniční zařízení.