Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Deratizace, zamezení výskytu hlodavců v průmyslových i bytových objektech
Deratizační práce, tedy hubení a odchyt myší, potkanů, krys, hrabošů i dalších hlodavců v průmyslových či bytových objektech zajišťuje společnost Myšáci s.r.o., Habartov.
Úklidový servis pro firmy, domácnosti-pravidelný, jednorázový
Firma Úklidovka Zlín poskytne úklidový servis pro firmy i domácnosti v regionu Zlínský kraj. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
Kompletní likvidace pozůstalosti rychle a odborně Praha a okolí -  výhodné ceny po celý rok.
Naše firma se zabývá kompletní likvidací pozůstalostí a vyklízením bytů v Praze a okolí, po dohodě i na celém území České republiky.
Úklidová firma, agentura pro pravidelný úklid rodinných domů, hal i kanceláří
Máte-li rádi pořádek a čistotu ať už v domácnosti nebo v kanceláři, pak kontaktujte profesionály z úklidové agentury Geisler, která zajistí kompletní servis od úklidů rodinných domů, hal i kanceláří.
Mytí oken, výloh a parapetů s ošetřením žaluzií
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která Vám umyje a vyčistí nejen okna, ale i výlohy či parapety, a to s ošetřením žaluzií. Působíme v Opavě a okolí.
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů Praha – zajímavá cena s garancí až na 60 měsíců
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů v Praze zajistí úklidová firma Jimi.
Vyklízení bytů a domů převážně pro Prahu a středočeský kraj - vyklízíme rychle a levně
Vyklízení bytů, domů a průmyslových objektů včetně likvidaci odpadu provádí v Praze společnost pan Roberta Sála.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Nejlevnější úklid v Břeclavi - úklidové práce, firma na úklid
Nejlevnější úklid - úklidové práce, firma na kvalitní a spolehlivý úklid, pravidelné úklidové služby pro domácnosti, firmy, kanceláře, panelové domy od firmy Alena Šebestová - FABI v Břeclavi.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Volná pracovní pozice, zaměstnanci pro úklid, úklidové práce
Pokud hledáte zaměstnání a jste z Olomouckého kraje nebo Brna, pak kontaktujte firmu Geisler, která nabízí volné pracovní pozice - zaměstnance pro úklidové práce.
Úklidové práce a služby -  pravidelný i jednorázový úklid domácností Břeclav
Úklidové práce a služby - pravidelný i jednorázový úklid domácností, domů, bytů, firem, kanceláří, penzionů, ordinací od firmy Rodak - úklidová firma v Břeclavi.
Mytí oken - úklidové práce, úklid domacností a firem Břeclav
Mytí oken, úklidové práce, služby, úklid domácností, firem, bytů, panelových domů, úklid po řemeslných pracích od firmy Alena Šebestová - FABI v Břeclavi.
Úklid kanceláří a domů Praha - Cena měsíčního úklidu již od 1.850,- Kč
Naše společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. provádí a nabízí úklidy kanceláří, úklid domů, úklidové služby a úklidové práce.
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čistý vzduch v hotelovém pokoji -  a již se dýchá příjemněji!
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čištění vzduchu v hotelu zajistí perfektně čisté prostředí v každém pokoji.
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistý vzduch v autech Praha – ekologický ozonizátor LifeOX-AIR OZZY od Trinityozon s.r.o.
Čistý vzduch v autech si zajistíte pomocí ekologického ozonizátoru LifeOX-AIR OZZY. V naší firmě v Praze vytváříme jen kvalitní čističky.
Dezinfekce ozonem pro skutečně čistý vzduch bez bakterií a škodlivin - Chcete doma skutečně čistý vzduch?
Ve společnosti Trinityozon vám nabízíme revoluční čističky vzduchu LifeOX a TRIO, které využívají aktivní kyslík a přináší vzduch bez bakterií a škodlivin do domácností, kanceláří i výrobních hal.
Čistění interiéru aut, sedaček, čalouněného nábytku i koberců
Pokud potřebujete vyčistit interiér vašeho auta, sedačku či čalouněný nábytek, tak se neváhejte obrátit na firmu HORÁK-STAVITEL se sídlem v Odrách.
Akční ceny na prostředky pro likvidaci a prevenci řas a plísní
Nenechte plísně a řasy se u Vás zabydlet – účinné prostředky,které je dokonale zahubí – nakupujte chytře likvidační prostředky proti plísním, Mana- barvy s.r.o Pardubice
Desinfekce průmyslových hal ozonem Praha – LifeOX AIR INDUSTRIAL
Vydesinfikujte své průmyslové haly a pracovní prostory čistým ozonem z přístroje LifeOX AIR INDUSTRIAL, vytvořeným naší pražskou společností.
Levné úklidové služby-úklid domácností, firem, kanceláří za nízké ceny
Levné úklidové služby s maximální pečlivostí odvede Úklidovka Zlín. Úklid domácností, firem, kanceláří, nebytových prostor jsme schopni provést za opravdu nízké ceny.
Malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích
Pokud hledáte zkušeného a prověřeného malíře, tak je zde pro vás firma HORÁK-STAVITEL s.r.o., která provádí kvalitní malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích.
Generální úklid domácností, úklidová firma, úklidové služby Břeclav
Generální úklid domácností, firem, kanceláří, bytů a průmyslových objektů, úklidová firma, úklidové služby, od firmy Rodak v Břeclavi - kvalitní a spolehlivý úklid.
Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid firem i domácností
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem v Opavě a okolí.