Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Dezinfekce interiéru automobilu pomocí ozónu - odstranění zápachů a plísní
AUTOMYČKA Jaroslava Doubka z Šumperku poskytuje kromě klasického mytí automobilu i moderní dezinfekci interiéru pomocí ozónu, který zničí nežádoucí plísně, bakterie i zápach.
Úklid kancelářských, komerčních a společných prostor Praha - Objednejte snadno online!
Společnost Úklidy Jimi nabízí pravidelný úklid kancelářských a komerčních prostor.
Speciálně sestavené dezinfekční a hygienické programy krok za krokem Praha
Pro dokonalou desinfekci zdravotnických zařízení s širokým spektrem odborného zaměření využijte speciálně sestavené desinfekční a hygienické programy od firmy AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Správa a údržba nemovitostí, úklid kanceláří, firem a výrobních hal v Českých Budějovicích
Společnost s dlouholetou tradicí zaměřující se na kvalitní úklid firem, kanceláří, zdravotnických zařízení a domácností. S firmou CB Servis Plus z Českých Budějovic budete mít více času pro sebe.
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, jednorázový i pravidelný
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, bytových domů, jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Gabriela Facility Management, okres Česká Lípa.
Vyklizení nemovitostí Praha – rychlé provedení včetně úklidu
Potřebujete vyklidit byt, chalupu, sklepy, půdy nebo nebytové komerční prostory? Rychle a včetně úklidu za Vás vše zařídí spolehlivá firma Robert SÁL – SPV z Prahy.
Dezinfekční a hygienické kompletní programy pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení, porodní sály....
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy nabízí kompletní dezinfekční a hygienické programy speciálně sestavené a připravené pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení nebo porodní sály.
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Odstranění organických nečistot Praha - odborné provedení od společnosti ARS
Organické nečistoty z Vašich fasád a zdí odborně odstraní společnost ARS. Mechy, houby, řasy i plísně šetrně a kvalitně zničí a ponechá pouze čistou plochu s obnoveným původním vzhledem.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Likvidace dřevomorky v krovech, trámech, dřevěných konstrukcích, České Budějovice
Likvidace dřevomorky v napadených krovech, trámech, dřevěných konstrukcích provádí pomocí mikrovln, tlakové injektáže a chemie společnost Impreg Sanace staveb - Jaroslav Raška z Českých Budějovic.
Hygienické a dezinfekční prostředky pro plochy a povrchy – účinné posypy, spreje či roztoky
Kompletní nabídku kvalitních hygienických a desinfekčních prostředků pro plochy a povrchy naleznete v eshopu společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Náhradní plnění ZPS Plzeň - novela o povinnosti zaměstnávat osoby se ZPS
Bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně poskytuje náhradní plnění ZPS, jelikož více jak polovina našich zaměstnanců má změněnou pracovní schopnost.
Hygienické a dezinfekční prostředky určené pro speciální stomatologie
Provozujete zubní praxi? Pak jistě oceníte bohatou nabídku kvalitních hygienických a dezinfekčních prostředků určených pro speciální stomatologie od společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Nové www stránky společnosti stránek - AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič - dezinfekční prostředky
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič se sídlem v Praze oznamuje stávajícím i budoucím zákazníkům spuštění nových a přehledných www stránek s širokou nabídkou desinfekčních prostředků.
Rychlé a levné vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, garáží Praha a okolí - vyklízecí práce na klíč
Společnost Robert Sál - SPV Vám zajistí a provede komplexní služby v oblasti vyklízení bytů.
Úklidové práce Praha, úklid hotelů, kanceláří, obchodů i domácností
Úklidová společnost Družstvo Julman, sídlící v Praze zajišťuje úklid hotelů, kanceláří, firem, obchodních prostor, bytových domů i domácností. Provádíme i drobné stavební práce.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Úklid veřejných prostranství pravidelný i jednorázový na území celé ČR
Pokud potřebujete zajistit rychlý a dobře odvedený úklid veřejného prostranství například po veřejné akci kdekoliv na území České republiky, kontaktujte firmu AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Prádelna, čistírna oděvů, žehlení, mandlování, Praha – Záběhlice
Kvalitní praní, čištění oděvů, žehlení a mandlování zajišťuje společnost EW servis, spol. s r.o. Nebojte se nám svěřit své prádlo a oblečení. Najdete nás v Praze – Záběhlicích.
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, celá Česká republika, Český Krumlov
Potřebujete provést deratizaci, dezinsekci či dezinfekci? Hledáte zkušenou a diskrétní společnost? Obraťte se na Deradez s.r.o. Naše služby poskytujeme po celé České republice.
Čistič konvektomatů, pivního skla, na strojní mytí nádobí Zlín
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků mezi kterými naleznete také čističe konvektomatů, pivního skla i na strojní mytí nádobí.
Úklidové služby Milevsko pro jakýkoliv prostor bez omezení velikosti
Potřebujete udržet čistotu na pracovišti nebo v komerčních prostorách? Pokud jste z okolí Milevska, máte to vyřešené. Kontaktujte firmu Marie Vágnerové, která poskytuje komplexní úklidové služby.
Čištění pomníků hrobů, vysokotlaké čištění, bezprašné tryskání
Společnost ARS nabízí komplexní program profesionálních čisticích služeb pro pomníky, hroby, historické památky i fasády domů.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha