Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Svatební šaty | Mladá Boleslav, Čáslav, Přelouč, Chlumec nad Cidlinou
Svatební Salon Farfallino zajišťuje půjčování luxusních svatebních šatů, klasických svatebních šatu i společenských šatů. Najdete u nás velmi široký sortiment od jednoduchých střihů po složité, od jednobarevných po více barevné, od dlouhých po krátké. Na své si u nás přijdete s velikostí XS i s velikostí XXL. Udělejte svůj den jedinečným ...
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Zajištění smutečního obřadu, pohřební vazby, pohřební služba Moravské Budějovice
Poslední rozloučení s blízkým, zajištění smutečního obřadu, dechové hudby, pohřební vazby, zařízení obřadní síně či kremace, od Pohřební služby Miko Anna Kratochvílová.
Zahraniční a speciální pohřební služby i složitý převoz zesnulých -  vše v souladu s mezinárodními předpisy
Ztráta blízké osoby je vždy velmi bolestná. O to těžší pak je, když váš blízký zemře v zahraničí a vy musíte čekat na převoz jeho těla. Zajišťujeme totiž rychlý převoz zesnulých z celého světa.
Pohřební služby Příbram - nechte Vaše starosti se zařizováním pohřebního obřadu na nás
Pohřební služba Na Hvězdičce sídlí v Příbrami, ale kompletní pohřební služby poskytuje po celé České republice. V Příbrami nás naleznete ve 3 pobočkách.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Nejnovější modely společenských šatů - široký výběr, prodej
Široký výběr nejnovějších modelů společenských šatů a jejich prodej zajišťuje společnost Svatební dům Angelika se sídlem v Ostravě, která pro vás vybírá jen ty nejlepší kousky.
Kompletní pohřební služby Mníšek pod Brdy
Rozloučení se zesnulými by mělo proběhnout při zachování maximální piety. Pokud hledáte spolehlivou pohřební službu, tak se obraťte na Pohřební ústav Pegas CZ s.r.o., který nabízí následující druhy pohřbů: - Bez obřadu (pohřeb bez obřadu, pouze s kremací) - S obřadem (možnost výběru z velké nabídky obřadních síní) - ...
Cenově dostupný ekonomický pohřeb Praha
Chcete se se zesnulým rozloučit co nejlépe, avšak nemáte příliš peněz na drahý pohřeb? Pohřební ústav Pegas CZ nabízí možnost zrealizování ekonomického pohřbu, který je stejně plnohodnotný, avšak finančně méně náročný. Ekonomický pohřeb zahrnuje: - Zajištění obřadního sálu spolu s řečníkem - Kremační rakev včetně zdobné ...
Pohřeb Příbram - kremace, pohřby do země, doma nebo bez obřadu, obřadní síň
Pohřební služba Na Hvězdičce zajišťuje pohřební služby v Příbrami a celé okrese. Činností se zabýváme více než 16 let. V našem okrese jsme v tomto oboru největší firma.
Kompletní svatební servis - šaty, kytice i ozdoby na auta
Plánujete-li svou svatbu a hledáte někoho, kdo vám zajistí kompletní svatební servis od svatebních šatů, kytice i ozdob na auta, pak je pro svatební salon Kamila v Novém Jičíně to co potřebujete.
Největší výběr svatebních a společenských šatů - půjčovna
Největší výběr svatebních a společenských šatů nabízí svatební salon Kamila v Novém Jičíně. Neváhejte a přijďte si také vybrat šaty dle vašich představ.
Půjčovna svatebních šatů, svatební salón s originály zahraničních návrhářů
Svatební salón Angelika v Ostravě nabízí k dispozici půjčovnu svatebních šatů, které jsou originály zahraničních návrhářů bez plagiátů.
Svatební salon Nový Jičín - půjčovna svatebních a společenských šatů
Pokud si nejste jistá jak vybrat ty správné svatební nebo společenské šaty, ve kterých zazáříte a přitom se budete cítit pohodlně a především sama sebou, tak určitě navštivte Svatební salon Kamila v Novém Jičíně, kde vám pomůžeme vybrat šaty přímo pro vás a vaši postavu. Vždy se snažíme držet krok s novými svatebními a společenskými trendy a ...
Půjčovna svatebních šatů Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Pečky
Půjčovna svatebních šatů sídlící v Kolíně. Jsteli z Kolína, Poděbrad, Nymburka, Kutné Hory či Peček zastavte se u nás osobně. V našem svatebním salonu Vám nabídneme k půjčení nebo prodeji nepřeberné množství: - svatebních šatů - luxusních svatebních šatů - pánských obleků - šatů pro maminky nevěsty - šatů pro družičky a ...
Půjčovna luxusních svatebních a společenských šatů Kladno
Půjčovna se sídlem v Kladně nabízí obrovský výběr společenských a luxusních svatebních šatů pro nevěstu, ženicha, družičky i mládence.
Převozy zesnulých ze zahraničí a zpět Litoměřice - mezinárodní převozy autem i letecky
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. nabízí převozy zesnulých. Na českém trhu působíme od roku 1991 a zajišťujeme kompletní pohřební služby v ČR, Evropě.
Silniční i letecká přeprava zesnulých do zahraničí, včetně celních formalit
Dálkové převozy zesnulých do všech částí světa zajišťuje Pohřební služba Hana Vanišová, a to vlastními pohřebními vozy i letecky, včetně vyřízení všech formalit a hygienických povolení.
Pohřby do země, kremace, církevní a civilní smuteční obřady
Organizaci smutečních obřadů, zpopelnění i pohřby do země zajišťuje pohřební služba Hana Vanišová. Zařídíme uložení ostatků do hrobu či urnového háje, rozptyl popela i další související služby.
Pohřební služba, obřadní síň - důstojné poslední rozloučení s vašimi blízkými
Pohřebnictví Libor Svoboda v Konici v okrese Prostějov vám pomůže zajistit důstojné poslední rozloučení s vašimi zesnulými blízkými.
Pohřební služba Libor Svoboda
Výroba prodej pronájem mobilních chemických toalet WC kadibudek
Výroba, prodej a pronájem včetně komplexního servisu mobilních toalet: - mobilní WC, ekologická WC(eko, suché), biologická WC - mobilní toaletní kabiny - kadibudky, toalety, záchody - chemické toalety - toalety pro vozíčkáře, invalidní WC - kompostovací toalety - Camping WC - přenosná WC - hygienická zařízení - toalety do ...
Výroba prodej mobilních toalet stavebních kadibudek záchodů
Zabýváme se kompletně výrobou, prodejem a pronájmem včetně komplexního servisu mobilních toalet, stavsbních kadibudek a záchodů: Naše firma jako jediná na českém trhu zajišťuje kompletně výrobu, prodej a pronájem mobilních toalet. - WC - mobilní WC - mobilní toaletní kabiny - kadibudky - toalety - záchody - ekologické WC (eko, ...
Kremace, rozptyl, vsyp, pohřební služby Benátky nad Jizerou.
Pohřební ústav a služby - Stanislav Beneš. Dovolte, abychom Vám pomohli z překonáním ztráty Vám blízkého člověka. Se zařizováním smutečního obřadu, a se vším, co souvisí s jeho úmrtím. Naše firma je schopna zajistit veškeré náležitosti související s úmrtím. Smuteční síně, rozloučení dle Vašeho přání, například: -Kosmonosy -Bakov nad ...
Krematorium | Ústí nad Labem
Pro poslední rozloučení se zesnulým a následné zpopelnění je zde připraveno krematorium v Ústí nad Labem. Pokud se chcete se svým blízkým důstojně rozloučit, nabízíme Vám malou i velkou obřadní síň o kapacitách 90 a 200 osob. Zajistíme řečníka či kněze a také pomůžeme s výběrem věnců, květin a kytic na smuteční výzdobu. Asistujeme Vám i při ...