Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Petardy, prskavky, fontány a jinou zábavní pyrotechniku pořídíte v e-shopu LUSEK ohňostroje
Široký výběr zábavní pyrotechniky naleznete v e-shopu firmy LUSEK ohňostroje. Petardy, prskavky, fontány i ohňostroje si vyberete jednoduše a rychle. Rozzařte svou párty, narozeniny nebo svatbu.
Pohřební ústav Excelent Sokolov
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí pomoc při zařizování náležitostí spojených s odchodem blízké osoby a při přípravě pohřbu klientům se Sokolova a okolí.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Nůžkové stany Praha - pronájem velkých párty přístřešků
Pronajímáme velké stany a přístřešky pro akce, prezentace i společenská a rodinná setkání v Praze a okolí.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Lépe se orientujte ve věcech a postupu při úmrtí blízké osoby s naší pohřební službou
Prostudujte si užitečné informace, které jsme pro Vás připravili, nebo nám zavolejte do pohřebního ústavu v Turnově. Rádi vám se vším poradíme - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov
Pohřební služba Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí pomocnou ruku při záležitostech spojených s přípravou pohřbu. Zaručujeme profesionální provedení pohřebních služeb a osobní přístup.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pohřební služba - kremace, smuteční síň | Turnov Železný Brod
Zajišťujeme profesionální pohřeb od převozu zesnulého, jeho poslední upravení přes kremaci a smuteční obřad.
Zesnulé přepravíme za vámi podle potřeby a místa pořádání rozloučení
Zajišťujeme převozy zesnulých včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. Společnost Trutnov
Pohřební služby - převoz zesnulých ze zahraničí i do zahraničí, pohřby, kremace
Pohřební ústav Arkadia Zlín poskytuje kompletní pohřební služby - vyřídí pohřby i kremace. Zajistí i převoz zesnulých nejen v ČR, ale také do zahraničí či ze zahraničí.
Výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny
Ve Svatebním salonu Eva v Rožnově (Vsetín) nyní probíhá výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny - šaty je možné také zaslat poštou. Vyberte si šaty jako pro princeznu !
Ekologické rakve - výroba z 5-ti vrstvé lepenky a dřevěné prostorové konstrukce
Ekologické rakve od společnosti KOMES z Prahy-východ jsou vyrobeny z 5-ti vrstvé vlnité lepenky a konstrukce ze dřeva. Nosnost rakve je 150 kg. Více jak 20-ti letá praxe.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Svatební šaty, šaty pro družičky i pánské obleky - půjčovna, prodej
Půjčujeme a prodáváme svatební šaty, šaty pro družičky o pánské obleky nejrůznějších barev a stylů. U nás si vybere svatební šaty i ta nejnáročnější nevěsta.
Velké stany na oslavy Praha - snadná příprava krytých prostorů na párty
Velké stany na oslavy Vám zajistí snadnou přípravu prosto pro Vaši párty. Naši firmu naleznete na Praze 6.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Party stan, montované - stanové haly Praha -  bez nás se neobejde žádná událost
Akce pod širým nebem bez rizika jsou od roku 1992 možné. V té době totiž vznikla společnost M.P.M., která se zaměřuje na pronájem a stavbu nejrůznějších přístřešků.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Ohňostroje na svatby i narozeninové oslavy - sestavení a realizace na zakázku
Pokud chcete zažít opravdu velkolepý ohňostroj na vaší svatbě nebo narozeninové oslavě, pak je zde pro vás firma LUSEK ohňostroje, která vám zajistí sestavení i realizaci ohňostroje na zakázku.
Pohřební služba, pohřební ústav, pohřby, smuteční síň, převozy zesnulých, non stop
Pohřební služba Krejčíkovi v.o.s z Jičína je pohřební ústav zajišťující pohřební služby, převozy zesnulých, pohřby, má k dispozici smuteční síň a vše provozuje non stop.
Ekonomický pohřeb, pohřeb v kostele, pohřební služba Praha
Zajistíme důstojné rozloučení s vašimi blízkými včetně hudby, pohřebních věnců, květin i tisku parte. Usnadníme vám tyto těžké chvíle a takřka vše zajistíme za vás
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Pohřební ústav, kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých
Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína zajišťuje kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých, smuteční oznámení či smuteční obřad.
Ekologické jednorázové nádobí a příbory vhodné pro cateringové firmy, velkoobchod i domácnosti
Ekologické jednorázové nádobí a příbory, které jsou vhodné jak pro cateringové firmy, velkoobchod tak pro supermarkety, zajišťuje společnost Untraco v.o.s. se sídlem v Ostravě.
ABENA
Pohřební služba Příbram – důstojné a pietní rozloučení
Oporu a pomoc při zařízení veškerých formalit a organizaci důstojného rozloučení s blízkou osobou zařídí spolehlivě Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Pohřební služba, pohřby, kremace, převoz zesnulých, hřbitovní zboží, Praha
V těžkých chvílích spojených s odchodem blízké osoby a zajištěním pohřbu či kremace Vám pomůže Pohřební ústav PEGAS CZ s.r.o. Neváhejte se na nás obrátit, působíme v Praze a okolí.
Fotokoutek, mobilní fotoateliér - originální zábava na svatbu, párty a oslavu
Připravte pro hosty originální zábavu, na kterou budou rádi vzpomínat. Party-fotobudka.cz Opava je mobilní fotoateliér vhodný na svatby, párty a oslavy, kde vytvoříme kreativní a památeční fotografie.
Pohřební služba, pohřby, kremace, převoz zesnulých, Hustopeče
Pohřební služba Kabela Vám pomůže při odchodu blízké osoby a zajistí důstojné poslední rozloučení s ní. Provádíme pohřby do země i kremace. Sídlíme v Hustopečích, okres Břeclav.
Kompletní vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých
Holešovská pohřební služba nabízí své služby klientům z Holešova a Kroměříže. Postaráme se kompletně o vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých v ČR i ze zahraničí.
Pohřebnictví Husáková, non stop provoz, převozy zesnulých, pohřeb
Pohřebnictví Husáková - pohřební služba s non stop nepřetržitým provozem, Vám zajistí převozy zesnulých po celé ČR a následný pohřeb a věcí s tím spojené.