Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Pohřební ústav, pohřební služba, pohřebnictví, převoz zesnulých
Zajišťujeme kompletní služby v oblasti pohřební služby, naše pohřebnictví sídlí v Trutnově nedaleko Krkonoš a zajistíme Vám i převozy zesnulých.
Pohřební ústav a pohřební služby Sokolov, důstojné a pietní rozloučení s blízkými
V těžkých chvílích po ztrátě blízkého člověka jistě oceníte decentní a pietní jednání zaměstnanců Pohřebního ústavu s.r.o. se sídlem a působností v Sokolově.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Prodej, půjčovna svatební šaty, dekorace - svatební salon, agentura s nadstandardním servisem
Svatební salon a agentura Karolina K. Holešov poskytuje nadstandardní servis. Jsme půjčovna svatebních šatů, šaty a svatební dekorace jsou u nás i na prodej. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Hřbitov, rozptylová loučka, pietní místo Moravská Třebová
V zájmu Technické služby Moravské Třebové je i údržba a správa hřbitova, rozptylové loučky a pietního místa v Moravské Třebové.
Zajištění pohřbu - smuteční obřad včetně výzdoby, pietní akty
Zajištění pohřbu, pietní akty, smuteční výzdoba, přeprava zesnulých, vystavení parte, církevní služby, smuteční obřad, výrobu pomníku zajistí na Vysočině PIETAS-VYSIBLA s.r.o
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod - zjistěte jaká je jeho výše a zda máte nárok
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod – nárok má osoba, která splní dané podmínky dle zákona – zjistěte jaká je jeho výše - Pohřební ústav a služby - Stanislav Beneš Kosmonosy
Akční sleva na všechny modely svatebních šatů
Pokud vás čeká vybírání svatebních šatů pro váš vysněný den, tak navštivte Svatební salon Eva, kde si vyberte dokonalé svatební šaty podle vašich představ - akční slevy čekají jen na vás.
Pohřební služba Trutnov – podpora v nejtěžších chvílích
Zajistíme smuteční obřady církevní i civilní, pohřby žehem i do země, ale i bezobřadní rozloučení.
Nepřehlédnutelné společenské a maturitní šaty - půjčovna, prodej
Chcete mít nepřehlédnutelné šaty na ples, maturitní večírek nebo na jinou společenskou událost? Ve svatební salonu Eva si kromě svatebních doplňků také vyberete z mnoha společenských šatů.
Kremace Bakov - poskytujeme kremace na splátky -  rozloučení se zesnulými dle Vašich přání
Důstojné rozloučení se zesnulými – kremace Bakov, kremace sjednáváme jak telefonicky, tak po emailu - Pohřební ústav a služby - Stanislav Beneš Kosmonosy
Pohřební služba Příbram, kremace, pohřby, parte, náhrobky, kamenické práce
Pohřební služba Na Hvězdičce se sídlem v Příbrami pomáhá pozůstalým snížit starosti s odchodem blízkých na minimum. Díky mnoha pohřebním službám se jí to úspěšně daří již více než 13 let.
Pohřební služba, kamenické práce, smuteční výzdoba Žďár nad Sázavou
vyřízení všech potřebných věcí a služeb v jedné kanceláři, převoz zesnulých i ze zahraničí, možný pohřeb i v domácnosti, široký výběr sortimentu
Pohřební služba Králíky – Libor Soušek
Pohřební služba Libor Soušek má letité zkušenosti a pomůže Vám zajistit převozy zemřelých, rozloučení v obřadních síních.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Pohřeb bez obřadu, převoz zesnulého Příbram
Pohřební služba Na hvězdičce Roman Vítek Vám zajistí všechny služby týkající se pohřbu, kremace (s/bez obřadu) nebo převozu zesnulého, rozloučení v obřadní síni, kapli či kostele.
Pohřební služba nabídne pochopení i pomoc | Ústí nad Orlicí
Plánování pohřbu je většinou velmi bolestné a plné emocí. Krátce po ztrátě blízké osoby totiž musíte zařídit spoustu praktických věcí a navštívit mnoho míst. My v pohřební službě A+A KASPO v Ústí nad Orlicí a Králíkách se vám proto celou situaci snažíme co nejvíce usnadnit. Vše od vytištění parte až po zařízení květinové výzdoby či fotografa proto ...
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Pronájem herny nebo narozeninové místnosti i s výzdobou pro dětské oslavy
Pro dětské oslavy si můžete pronajmout narozeninovou místnost či celou hernu v naší Hranické džungli v Hranicích, kterou vám rádi vyzdobíme a připravíme tak, aby si vaše děti užily tu nejlepší zábavu!
Pronájem stanů pro společenské akce Praha
Máte v plánu uspořádat velkou oslavu pro vaše přátele, či pořádáte jinou společenskou událost? Spolehněte se na firmu AB PARTY TENT, která pronajímá party a VIP stany vysoké kvality.
Mobilní sklady jsou vysoce variabilní Praha - pronájem mobilních skladů
Mobilní haly či mobilní sklady - že jste o nich nikdy neslyšeli? Většina firem potřebuje již hotové výrobky někde uložit. Využijte tedy mobilní haly a sklady.
Párty stany Praha - pronájem party stanů s kompletním servisem uspořádání akcí
AB PARTY TENT spol. s r.o. je pražská společnost zabývající se pronájmem párty stanů. Zároveň poskytuje komplexní servis v oblasti pořádání sportovních, společenských, soukromých i firemních akcí.
Pronájem MKR Mobilbarů, mobilních barů na firemní párty, teambuilding, oslavy i svatby
Moderní a luxusní zázemí pro svatby, firemní oslavy, teambuildingy, večírky, diskotéky i předváděcí akce naleznete v MKR Mobilbaru firmy MKR Group s.r.o.
Pohřební služba a přeprava zesnulých, zajištění pohřbu, kremace, Plzeň a okolí
Pohřební služba Pieta zajistí všechny úkony spojené s úmrtím někoho z Vašich blízkých. Navštivte nás v některé z našich kanceláří v Plzni, Rokycanech, Blovicích, Starém Plzenci a Horní Bříze.
Pohřební ústav Sokolov - pomoc pozůstalým se ztrátou jejich nejbližších
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. ze Sokolova zajišťuje komplexní pohřebnické služby. Zařídí za Vás veškeré formality. V rámci společnosti zajišťuje také thanatopraxi.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Vyřízení, zajištění, sjednání pohřbu předem
V pohřebním ústavu Konkordia Kroměříž již sjednání pohřbu předem neprovádíme.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Svatební salon - výprodej svatebních šatů
Pokud již brzy nastane váš svatební den a ještě jste si nestihli vybrat svatební šaty, tak je zde pro vás Svatební salon Eva, ve kterém nyní probíhá výprodej svatebních šatů.
Plesové a společenské šaty Kladno -  kolekce 2017 - zkoušení zdarma a fotografování povoleno!
V jednom z největších svatebních salonů na Kladně můžeme již dnes nabídnout a představit novou kolekci plesových a společenských šatů pro rok 2017.