Potřebujete poradit v různých oblastech života? Právě od toho jsou služby poradenské činnosti jako poradenství právní, finanční, v oblasti lidských zdrojů, vzdělávání, psychologie, investic, obchodování, podnikání, poradenství v oblasti různých návrhů a projektů, kariérní, sociální, v hmotné nouzi a další možnosti poradenství.

Dotace z fondů ESF na vzdělávání zaměstnanců Vám pomůže zajistit zkušený partner
Vzdělávání zaměstnanců i manažerů je díky dotacím z fondů ESF snadněji dostupné pro každou firmu. Zvláště když pomůže zkušený partner, jímž je DMC management consulting s.r.o.
Pracovní agentura, personální agentura, agenturní zaměstnávání
Jsme pracovní a personální agentura a dokážeme Vám najít vhodného pracovníka na jakoukoliv pozici a to vše provádíme jako komplexní servis.
Zpracování žádostí, projekty pro dotace z EU-administrace dotačních titulů
Splnit požadavky na projekty pro dotace z EU není jednoduché, proto je vhodné požádat o zpracování žádostí o dotace z EU a administraci dotačních titulů firmu se zkušenostmi - SEADD Uherské Hradiště.
Nasídlení firem - Dolní Rakousko - nový rozměr vašeho podnikání
Chcete své podnikání posunout na jinou úroveň? Pak zkuste něco nového a začněte podnikat v Dolním Rakousku.
Vyřízení kotlíkové dotace zdarma - servis a prodej nových kotle Rojek, Benekov
Kotlíkovou dotaci Vám zdarma vyřídí naše společnost Centrum nářadí s.r.o., která se zaměřuje na servis a prodej nových kotlů Rojek a Benekov.
Květová terapie, květové esence na míru, pro děti-řešení na životní i zdravotní problémy
Květová terapie poskytuje řešení na životní i zdravotní problémy, je vhodná i pro děti. V regionu Zlín, Zlínský kraj působí Zuzana Hanáková, připraví Vám kombinaci květové esence na míru.
Poradenství při hledání nového zaměstnání Praha -  rady i  studentům při hledání brigády
Společnost ManpowerGroup, spol. s r.o nabízí poradenství při hledání nového zaměstnání.
Průzkumy trhu práce vám pomohou k vysněnému zaměstnání
Vyhovět všem požadavkům trhu práce a najít dobré zaměstnání není dnes vůbec jednoduché. Firmy touží po kvalifikovaných lidech a nezaměstnaní zase po práci, která by je bavila.
Výhodné dotace pro obce, kraje a příspěvkové organizace do konce tohoto roku 2017
Výhodné dotace pro obce, kraje a příspěvkové organizace do konce tohoto roku 2017 - komplexní servis v oblasti realizace dotací - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. - nabídky práce Praha
Hledáte už dlouho práci, ale nemůžete na žádnou narazit? Přemýšlíte, kde děláte chybu a chcete to změnit?
Agenturní zaměstnávání Praha -  agentura s více než šedesátiletým působením v oboru
V oblasti lidských zdrojů se pohybujeme jako ryba ve vodě. Proč? Jsme ManpowerGroup, agentura s více než šedesátiletým působením v oboru.
Poradíme Vám s otázkou problematiky grantů a dotací ze zdrojů EU
Stelma Vás provede světem grantů a dotací - Naše společnost Stelma Pardubice zajišťuje hladký průběh čerpání grantů a dotačních fondů EU - představíme Vám dotační služby
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Průzkum trhu práce Praha - Manpower Index sledování záměrů zaměstnavatelů
Provádíme průzkum trhu práce. Pomocí našeho Manpower Indexu sledujeme záměry zaměstnavatelů ve snižování nebo zvyšování počtu pracovníků.
Restrukturalizace podniku Praha - pomůžeme Vám rozjet výrobu naplno
Pomůžeme Vám s ozdravením a rozvojem firmy její restrukturalizací. Soustředíme se především na firmy, které jsou sice funkční, ale kvůli interním nedostatkům nedosahují svého plného potencionálu.
Revitalizace firmy Praha - nechte si poradit od specialisty pana Arnošta Čápa
Potýká se vaše firma s některými problémy a nevíte, jak se s nimi vypořádat? Nebo naopak chcete zvýšit zisky díky malým kosmetickým úpravám?
Firemní poradenství - marketing, personalistika i logistika Praha
Firemní poradenství je tady pro každého, kdo si není stoprocentně jistý v oblasti marketingu, reklamy a public relations, prodeje, managementu nebo personalistiky.
Projekty pro získání dotace z opžp osa 4 - revitalizace vodních toků
Pro zlepšování stavu přírody např. revitalizací vodních toků je možné využít dotace z OPŽP prioritní osa 4. Projekty pro získání dotace pro Vás připraví firma ARVITA P - okres Zlín.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Prodej firmy za její maximální cenu, hodnotu - Metoda BCMS – Pěti etapový proces
Jak prodat firmu za maximální cenu? Společnost BCMS Corporate Ltd. během let vyvinula účinný postup shánění a vybírání správných kupců pro své klienty, kteří hodlají svou firmu odprodat.
Poradenství pro firmy ve finanční krizi - krizové řízení
Pokud se vám v podnikání nedaří, ale nechcete se podnikání v oboru vzdát, pak vám pomůže společnost OMEGA v Prostějově! Zajistí pro vás poradenství pro firmy ve finanční krizi (krizové řízení).
Prodej Vaší firmy za nejvyšší cenu – BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Základem našeho úspěchu je možnost výběru z několika nabídek potenciálních kupujících a také práce s více než 150 miliony firem v databázích, které máme k dispozici. To je první krok k úspěchu.
Prodej firem výhodně díky speciální metodě -  odlišná koncepce, „myslíme a děláme věci jinak“.
Zvažujete prodej firmy, ale nevíte, zda by pro vás byl výhodný? Obraťte se na společnost BCMS Corporate ČR.
Psychologická a manželská poradna Praha -  jsme Vám k dispozici nonstop na tel: 608284555
Psychologická a manželská poradna v centru Prahy poskytuje služby z oblasti psychoterapie, psychiatrie a pedagogiky. Specializujeme se také na dětskou psychologii.
Prodej podniku či firmy za nejvyšší cenu - bezplatné konzultace zaměřené na ocenění vašeho podniku
Hledáte pomoc s prodejem nebo koupí firmy? Obraťte se na nás! Prodej podniků a firem je jedním z hlavních předmětů činnosti společnosti BCMS Corporate ČR, s.r.o.
Poradenství a konzultace pro získávání dotací z fondů EU
Konzultační a poradenskou činnost, pomoc při financování projektů ze strukturálních fondů EU poskytuje společnost ITM, institut pro vzdělávání a poradenství, s.r.o. z Prahy.
Neustálé zlepšování je klíčem k zajištění konkurenceschopnosti – Olomouc
Neustálé zlepšování společnosti a zajištění konkurenceschopnosti zajistí konzultační služby od společnosti DMC management consulting s.r.o., pobočka Olomouc nebo Praha.