Potřebujete poradit v různých oblastech života? Právě od toho jsou služby poradenské činnosti jako poradenství právní, finanční, v oblasti lidských zdrojů, vzdělávání, psychologie, investic, obchodování, podnikání, poradenství v oblasti různých návrhů a projektů, kariérní, sociální, v hmotné nouzi a další možnosti poradenství.

Pečovatelská služba, osobní asistence pro seniory i osoby se sníženou soběstačností
S péčí o zdravotně znevýhodněné osoby pomáhá Agentura domácí péče LADARA o.p.s. z Karlových Varů. Poskytujeme komplexní pečovatelské služby s cílem zvýšit kvalitu života daného člověka.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
Péče o osoby s Alzheimerovou chorobou a ostatními typy demence, odborné přednášky i poradenství
Pomocnou ruku lidem s Alzheimerovou chorobou poskytuje Centrum sociální pomoci a služeb o.p.s. Hradec Králové. Snažíme se pacientům dopřát samostatný a plnohodnotný život v domácím prostředí.
O prodeji firmy se poraďte s odborníky - odborný prodej firmy bez rizika
Jak prodat firmu bez rizika vám poradí odborníci ze společnosti OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově.
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Výhodná a bezpečná koupě firmy, ziskových firem
Pokud jste rozhodnuti koupit novou firmu, tak vám firma OMEGA se sídlem v Prostějově pomůže s vyhledáním vhodné ziskové firmy ke koupi a postará se, aby byl odkup firmy výhodný a především bezpečný.
Spolehlivý prodej ziskových firem, společností a podniků
Jste-li rozhodnuti pro prodej své firmy, tak je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. K tomuto kroku vám pomůže firma OMEGA, která se zaměřuje na spolehlivý prodej ziskových společností, podniků.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Personálně psychologické poradenství, headhunting, individuální i skupinový koučink
Ty nejlepší zaměstnance s vysokou kvalifikací i zkušenostmi Vám zajistí společnost IPPA - INSTITUT PSYCHOLOGICKÉ A PERSONÁLNÍ ANALÝZY PhDr. Otakar Chaloupka, CSc. z Prahy 1 Nové Město.
Zavedení HACCP v potravinářských a stravovacích provozech, kontrola dodržování platné legislativy
Kvalitní systém HACCP šitý přesně na podmínky Vaší provozovny Vám vypracuje společnost Ing. Olga Vavříková z Prahy. Pomůžeme s výrobou i provozem zdravotně nezávadných potravin.
Sociální služby pro Karlovarský kraj, pečovatelská služba, krizové centrum, linka důvěry
Život v důstojných podmínkách se snahou o maximální soběstačnost Vám zajistí sociální pracoviště Res vitae, z.s. v Karlových Varech. Pomůžeme s úklidem a poradíme v oblasti sociálních dávek.
Speciální krizové poradenství pomůže vaší firmě ven z krize
Pokud se vaše firma dostala do potíží a vy si nevíte rady jak z toho ven, oslovte společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově, která vám poskytne speciální krizové poradenství.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Sociální prevence a péče, pomoc lidem v krizových životních situacích
Pomocnou ruku ohroženým rodinám, seniorům i lidem se zdravotním postižením ochotně poskytne organizace Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze 2 na Vinohradech.
Psychoterapeutické služby pro děti i dospělé Praha, individuální, rodinná psychoterapie
Z psychických problémů, jejichž příčina se může nacházet v životních krizích, vztazích či rodině, Vám pomůže vyjít zpátky na světlo odborník na klinickou psychologii Luděk Vrba, s.r.o. z Prahy.
Cítíte se v koutě a nevíte si rady? Seminář nebo osobní konzultace
Zažili jste ten pocit, kdy se cítíte zahnáni do kouta? Vůbec si nevíme rady v různých situacích, ve vztahu s dětmi, partnerem nebo kolegou v práci?
Cross selling – zvýší objem Vašeho prodeje
Potřebujete zvýšit objem vašeho prodeje dosud nerozhodnutým zákazníkům? Žádejte službu cross sellingu od profesionálů ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
Personální agentura Praha – na trhu práce od roku 1999
Širokou nabídku volných pracovních míst, personální poradenství i vedení mzdové agendy nabízí personální agentura AGENTURU PLUS, spol. s r.o. z Prahy.
AGENTURA PLUS, spol. s r.o. Služby v oblasti personalistiky Praha
Sociální služby, pomoc rodinám s postiženými dětmi, denní stacionář, rehabilitace, osobní asistence
Respektem k odlišnostem, pochopením i podporou lidí s mentálním postižením, tím vším se zabývá organizace Apropo Jičín, o.p.s. Snažíme se, aby i rodiny s postiženými dětmi vedly normální život.
Mzdová agenda a personalistika Praha – komplexní přístup, pečlivá práce
Vedení mzdové agendy, zastupování na úřadech, zpracování zaměstnanecké agendy a poradenství v oblasti personalistiky zajistí Vaší firmě společnost EKMA PLUS, s.r.o. z Prahy.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Up selling – prodejte Vašim zákazníkům více
Up selling - profesionální práci s portfoliem Vašich zákazníků s cílem nabídnout jim vyšší třídu zboží a služeb žádejte u společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
Prodejní strategie na míru zajistí maximální efektivnost prodeje
Školení profesionálové ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze vytvoří Vašemu produktu prodejní strategii na míru pro maximálně efektivní podporu prodeje a zvýšení zisků.
Projektové a dotační činnosti Pardubice - monitoring, řízení a evaluace
Zajišťujeme komplexní servis v oblasti monitoringu, zpracování a předložení žádosti o dotace na spolufinancování projektů ze strany strukturálních fondů EU či z jiných zdrojů - Stelma Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Obchodní partner pro Dolní Rakousko - Ecoplus International
Spolupráce na mezinárodní úrovni s obchodními partnery ze spolkové země Dolního Rakouska je intenzivně podporována hospodářskou agenturou Ecoplus International Tschechien s.r.o.
Poradenské služby v oblasti veřejných zakázek, komplexní zpracování dokumentace
Cenné rady v oblasti veřejných zakázek naleznete u společnosti z Boskovic, WebSport & Consulting service, s.r.o. Pomůžeme s vyřízením veškerých dokumentů týkající se Vašich zakázek.