Potřebujete poradit v různých oblastech života? Právě od toho jsou služby poradenské činnosti jako poradenství právní, finanční, v oblasti lidských zdrojů, vzdělávání, psychologie, investic, obchodování, podnikání, poradenství v oblasti různých návrhů a projektů, kariérní, sociální, v hmotné nouzi a další možnosti poradenství.

Nové produkty a dodavatelé z Dolního Rakouska
Poskytujeme obchodní příležitosti i inovativní výrobky pro Vaše zákazníky. Poskytneme kvalitní dodavatelé podle Vašich potřeb.
Psychologická péče o děti a dorost v Praze – psychologická poradna i psychologické vyšetření
Komplexní psychologická péče pro Vaše dítě. PHDR. DAGMAR PECHOVÁ v Praze pomáhá dětem, dospívajícím i rodičům při řešení potíží souvisejících s výchovou.
Pracovní nabídky, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství
Široké spektrum pracovních nabídek, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství na Ostravsku a v Moravskoslezském kraji poskytuje personální agentura Specialist Servis s.r.o.
Specialist Service, s.r.o.
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, stacionář
Centrum sociální pomoci a služeb Hradec Králové, pečovatelská služba v domácnostech, denní stacionář Domovinka pro seniory, středisko osobní hygieny, manželská a rodinná poradna.
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení, metoda One Brain , odbourání strachu z neznámých věcí, zlepšení grafomotorických dovedností.
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové terapie
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové psychoanalytické terapie, párové poradenství, psychoanalytický koučink, koučování přes Skype.
Ochrana osobních údajů (GDPR) v TÜV SÜD Czech pro právní jistotu a transparentnost
Pracujete s osobními daty Vašich zákazníků? Pak věnujte pozornost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně dat osobních údajů GDPR, s jehož správným dodržováním Vám pomůže TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Potřebujete pomoci s výběrem vhodného řemeslníka?
Navštivte naše stránky, kde si vyberete z prověřených živnostníků nebo firem. Náš nový projekt Česká poradna, má za úkol usnadnit Vám rozhodnutí.
ČESKÁ PORADNA
Nevíte si s něčím rady? Navštivte náš web a nalezněte odpověď!
Rozjíždíme nový projekt Česká poradna, který má za cíl usnadnit Vám nelehké vyhledávání odpovědí na Vaše nezodpovězené otázky.
ČESKÁ PORADNA
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava do 3,5t, zajištění pracovníků do výrobních závodů a pro stavební firmy, dělnické profese.
Kotlíková dotace pro Moravskoslezský kraj - třetí výzva
Společnost Ing. Dalibor Čmiel poskytuje komplexní servis při vyřízení tzv. Kotlíkových dotací v rámci třetí výzvy v Moravskoslezském kraji.
Ing. Dalibor Čmiel
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství
Individuální, partnerské a rodinné konzultace Praha, mezilidské vztahy, psychologické poradenství, individuální kurzy rozvoje osobnost, manželské poradenství, odborná psychoterapie.
Konzultace pro software, řešení pro ERP systémy -  Ing. Eva Durkáčová
Sháníte řešení pro ERP systémy či konzultaci nebo jenom uvažujete o pořízení nového softwaru do vaší firmy? Pomoc a řešení Vašich problémů vyřeší za Vás společnost Domino cubes s.r.o.
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Zvýšení zisků a výdělků díky mobilní aplikaci - rady, tipy
Rady a tipy, jak si vydělat či případně navýšit zisky díky mobilní aplikaci, vám přináší společnost Peko Studio ze Znojma.
Provedeme vás světem dotací a pomůžeme vám je také získat
Naše firma vám pomůže se dobře orientovat v dotačních fondech EU, národních grantech i v dalších finančních prostředcích - Stelma spol. s r.o. Pardubice
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Sociální služby pro duševně nemocné klienty, Terezín
Sociální služby pro duševně nemocné klienty a osoby závislé na návykových látkách, ubytování, strava, zdravotní péče, bohatý program zajišťuje Domov se zvláštním režimem Terezín.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Pomoc rodinám s péčí o postižené osoby ve věku 1 – 40 let. Denní a týdenní stacionář s péčí, ubytováním, stravou, fyzioterapií a vzděláváním zajišťuje Centrum BAZALKA, o.p.s.
Denní stacionář pro děti s kombinovaným postižením, pedagogická i rehabilitační péče
Komplexní péči o děti s mentálním a pohybovým postižením zajišťuje Integrační centrum Zahrada v Praze 3 Žižkov. Usilujeme o maximální rozvoj postižených dětí po stránce sociální i osobnostní.
Administrativní služby v oblasti zadávání veřejných zakázek pro zadavatele VZ i dodavatele
O kompletní dokumentaci k veřejným zakázkám se postará společnost Zadávací servis, s.r.o. z Brna Medlánky. Pomáháme subjektům i dodavatelům se zadáním veřejné zakázky malého i velkého rozsahu.
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.