Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Životní prostředí, likvidace ekologických zátěží ŽP Ostrava
Likvidace ekologických zátěží životního prostředí. Jihomoravská společnost GEOtest, a.s. nabízí komplexní služby v oblasti ekologie, hydrogeologie, geologie a dalších. Služby hydrochemické laboratoře, laboratoře mechaniky zemin a polního geotechnického zkušebnictví a další. Hlavní činnosti naší společnosti je projekce havarijních plánů ...
Výkup, třídění kovového odpadu Ostrava
Naše firma Zenyt Trade, s.r.o. vykoupí, zpracuje i prodává kovový odpad: - železný, měděný, mosazný, hliníkový, zinkový, olověný, bronzový odpad - odvoz volně loženého odpadu - pronájem, přistavení kontejneru - používáme vysokozdvižné vozíky, nákladní auto s hydraulickou rukou k usnadnění nákladky i výkladky - nákladní doprava s ...
Ochrana a sanace podzemních vod, sanační ekologie Ostrava
Jihomoravská společnost GEOtest, a.s. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti ekologie, geotechnice, hydrogeologie a to již více než 40 let. Zajišťujeme komplexní sanace podzemních vod a horninového prostředí. Při prokázání znečištění podzemních vod Vám zpracujeme návrhu sanace, zajistíme projekci a nezbytná povolení a provedeme veškeré ...
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce Ostrava
Jsme ti, které voláte, když jdete stavět. Jsme společnost Jankostav a už více než dvacet let se staráme o veškeré stavební, rekonstrukční i demoliční práce svých klientů. Naši spolehliví a vysoce kvalifikovaní pracovníci provádí: - výstavbu a rekonstrukci kanalizací - zemní práce - výkopové práce - dlaždičské práce - recyklaci ...
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výkup, zpracování kovového odpadu, papíru, skla, fólií Opava
Nabízíme nákup, výkup, zpracování: - barevné kovy - kovový odpad - akumulátory - sběrový papír - sklo - obalové fólie - streč fólie. Likvidace technologických celků. Máme kontejnerovou dopravu a síť sběren v okrese Opava a Bruntál.
Výkup železa, papíru, kovů, plastů Opava
OPAMETAL s.r.o. Opava nabízí výkup: - barevných kovů - železného odpadu (šrotu) - papíru - plastu - autobaterií - elektromotorů.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Sběr, výkup kovů, šrotu Třinec
KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. Třinec nabízí sběr, likvidaci, výkup, recyklaci, prodej kovů železných i neželezných: - výkup akumulátorů - pronájem kontejnerů - přeprava materiálu - stříhání, pálení, lisování materiálu.
Projekty a koncepce pro ochranu životního prostředí, EIA, IPPC, Ostrava
Chcete maximálně eliminovat rizika spojená s ochranou životního prostředí při realizaci Vašeho projektu? Vsaďte na zkušenosti a kvalitu – obraťte se na společnost E-expert spol. s r.o., která se dlouhodobě zabývá poradenstvím v oblasti posuzování vlivu staveb na životní prostředí (EIA) a problematikou integrované prevence (IPPC). V rámci ...
E-expert, spol. s r.o.
Provadime tyto prace
1-Paleni zeleza a ruznych zeleznych konstrukci 2-Vykup zeleza a bar.kovu 3-Ruzne demolicni prace a to jak zelezneho razu tak stavebniho-vetsiho vzrustu i mensiho 4-Oblozky dveri montaz a demontaz 5-Montovani nabytku z obchodu 6-Plovouci podlahy 7-Pokladka lina a to na suchu i lepene 8-Pokladka lehke krytiny a to ...
Výkup, recyklace, likvidace kovů Třinec
Náš Kovošrot nabízí: - výkup, recyklaci, likvidaci kovů železných i neželezných výkup akumulátorů - přeprava materiálu - přistavení kontejnerů - potřebná technika na pálení, stříhání a lisování materiálu.
Výkup, zpracování, prodej kovů Třinec
Náš Kovošrot nabízí: - výkup, zpracování, prodej kovů železných i neželezných - výkup akumulátorů - přeprava materiálu - přistavení kontejnerů - potřebná technika na pálení, stříhání a lisování materiálu.
Výkup, zpracování kovového odpadu, papíru, skla a fólií
Naše firma vykupuje a zpracovává: - kovový odpad - barevné kovy - sběrový papír - autobaterie Máme vlastní kontejnerovou dopravu a síť sběren v celém okrese Opava a Bruntál.
Likvidace starých ekologických zátěží, odpady, skládky
Zabýváme se likvidací ekologických zátěží, recyklací, dekontaminací a skladováním odpadů: - zneškodňování a využívání odpadů - zařízení k využití odpadů - dekontaminační středisko - pro odpady znečištěné ropnými látkami a PAU - skládka odpadů - zařízení na recyklace stavebních odpadů.
AWT Rekultivace a.s.
Environmentální konzultace
Nabízíme komplexní konzultační služby pro bezproblémové zvládnutí všech environmentálních povinností spojených s přípravou nových projektů nebo rozšířením stávajících. Zpracujeme všechny potřebné dokumenty jako např. posouzení záměru dle zákona č.100/2001 Sb. (EIA), rozptylová studie a odborný posudek dle zákona o ochraně ovzduší, hluková studie, ...
E-expert, spol. s r.o.
Technické služby, čištění města, svoz odpadu, údržba chodníků Vítkov
Technické služby města Vítkova se zabývají: - údržba a správa veřejných komunikací - údržba zeleně - údržba, opravy veřejného osvětlení - opravy, údržba chodníků - opravy místní komunikace - čištění města, péče o zeleň - separace - nakládání s odpady, likvidace odpadu, svoz odpadu.
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, barevných kovů Ostrava
Naší hlavní činností je prodej, výkup a zpracování odpadu: - sběr, výkup odpadů - ekologické zpracování kovů - zpracování kovového odpadu - zpracování barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Ekologická likvidace motorových vozidel, autovraků Ostrava
Zabýváme se ekologickou likvidací motorových vozidel, autovraků. Autovrakoviště je vybaveno nejmodernější technikou, která zaručuje ekologicky šetrnou likvidaci. K likvidaci vozidla potřebujete průkaz totožnosti, velký technický průkaz a plnou moc, pokud nejste majitelem vozidla. Jsme Vám k dispozici na Autovrakovišti TROJEK na ulici ...
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výkup, prodej kovový odpad Ostrava, Frýdek-Místek, Opava
Výkup, prodej, zpracování: - kovový odpad. Provozovny: - Ostrava - Kunčičky, Lihovarská 654/2, tel.:596238083; 607114119 - Ostrava - Slezská, Na Najmanské, tel: 607922637 - Ostrava - Vítkovice, ul.Štramberská, tel.: 608852888 - Šenov, okr. Frýdek-Místek, U Panelárny, tel.: 728154908 - Mokré Lazce, Sokolská ul., tel.: 773652406.
CENTROMAT s.r.o.
Kovový odpad, nákup, prodej Ostrava
Nabízíme nákup, prodej: - kovový odpad - ocelové, litinové špony - ocelové slitky - okuje - litinový odpad.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup, prodej, zpracování kovový odpad, železný šrot, Ostrava
Společnost CENTROMAT s.r.o. nabízí: Výkup a zpracování: - starého těžkého a lehkého kovového odpadu - výrobního kovového odpadu - litinového odpadu - okují - ocelových slitků - litinových a ocelových špon. Prodej: - litinového kovového odpadu - vsázky schopného kusového kovového odpadu, železného šrotu - litinových a ...
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot Ostrava, Šenov, Mokré Lazce, Opava
CENTROMAT s.r.o. nabízí výkup, zpracování kovového odpadu, šrotu: - starý těžký kovový odpad - starý lehký kovový odpad - nový kovový odpad - okuje - ocelové slitky - litinové, ocelové špony - litinový odpad.
CENTROMAT s.r.o.
Recyklace, uložení, ukládání betonu a asfaltu Ostrava
JANKOSTAV s.r.o. Ostrava provádí recyklace vybouraných betonů a asfaltů drcením: - recyklace vybouraných stavebních hmot - recyklace asfaltovobetonových vozovek, betonu - ukládání, uložení asfaltu, betonu.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Výkup LDP fólie, obalové materiály, obalová fólie, stretch fólie, HDPE, PP fólie Karviná, Český Těšín
Naše firma se zabývá výkupem papíru, skla a plastového obalu: - polyetylénové fólie - LDP fólie - potravinářské fólie - strečové fólie - fólie z recyklovaných odpadů - stavební odpadní fólie - stretch fólie - obalové materiály - PET fólie.
Dotace v životním prostředí (OPŽP), zpracování a podání žádosti o dotaci
Rok 2013 je posledním rokem příjmu žádostí o dotaci z Operačního programu Životní prostředí (OPŽP). Státní fond životního prostředí (SFŽP) proto připravuje řadu výzev pro podávání žádostí o dotaci, aby mohly být v následujících letech vyčerpány všechny alokované finanční prostředky. Nejbližší výzvy jsou očekávány již v únoru 2013. Nabízíme ...
E-expert, spol. s r.o.
Zpracování, výkup kovového odpadu Moravský Beroun, Brantice, Opava, Krnov, Bruntál
Nabízíme výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy - železo - katalyzátory - autobaterie - elektromotory. Odpad zpracujeme stříháním, paketováním, pálením. Kontejner přistavíme k místu určení ZDARMA!!! Vážíme na přesných digitálních váhách.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál