Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Výkup autobaterií za výhodné ceny, jejich sběr a další zpracování
Výkup a sběr všech druhů vyřazených autobaterií za atraktivní ceny a jejich další zpracování zajistí specializované šrotiště na nebezpečné odpady, firma Trojek a.s. v Ostravě.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Zpracování žádosti o podporu z Národního programu Životní prostředí, dotaci z Modernizačního Fondu
Firma E-expert, spol. s r.o. z Ostravy zpracuje pro své klienty žádost o podporu z Národního programu Životní prostředí nebo žádost o dotaci, případně emisní posudek pro Modernizační Fond.
E-expert, spol. s r.o.
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů – moderní vozy a bezkonkurenční cena
Čerpání a vývoz fekálií a tukových lapolů z kuchyňského odpadu či kalů ze septiků a žump zajišťuje svými moderními vozy v okolí Opavy a Ostravy společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, přesné digitální váhy
Výkup kabelů, elektroodpadu za výhodné ceny Vám zajistí společnost OPAMETAL s.r.o. v Opavě na ulici Vančurova, kde vše zváží na přesných digitálních váhách.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z operačního programu Životního prostředí – OPŽP, Ostrava
Žádost, vyřízení, zpracování dotace z Operačního programu Životního prostředí OPŽP realizuje společnost E-expert spol. s r.o., která poskytuje svým klientům možnost získání finanční podpory OPŽP.
E-expert, spol. s r.o.
Sběrné suroviny Ostrava - výkup železa, šrotu i papíru za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na sběrné suroviny v Ostravě. Ve svém areálu vykupuje nejenom železo a šrot, ale také papír za výhodné výkupní ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup a likvidace odpadního dřeva - z demolic, palety, kancelářský nábytek, altány, větve
Firma JM - KOVY s.r.o. vykupuje odpadní dřevo všeho druhu v okolí Bruntálu a Krnova. Likvidujeme palety, kancelářský nábytek, větve, bedny, řezivo, obalový materiál, a také stavební dřevo z demolic.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Čištění dešťových svodů – dokonale vyčištěné ucpané rýny, okapy a žlaby
Na čištění dešťových svodů, ucpané rýny, okapy a žlaby se v okolí Opavy a Ostravy zaměřují odborníci ze společnosti S-KONTROL s.r.o., která se specializuje na čištění a monitoring kanalizací.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Výkup šrotu, železa a barevných kovů - super výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. od Vás vykoupí za výhodné výkupní ceny železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu v Ostravě a Karviné.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup a zpracování kovového, ocelového a litinového odpadu
Naše společnost Centromat s.r.o. v Havířově se zabývá svozem, výkupem i zpracováním kovošrotu a veškerého železného odpadu, který upravuje moderní technikou.
CENTROMAT s.r.o.
Ekologická likvidace a recyklace autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě se zaměřuje na ekologickou likvidaci a recyklaci autovraků, tím přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Komplexní čištění kanalizací a odpadů - rychlá a spolehlivá havarijní pohotovost
Rychlou havarijní pohotovost a komplexní čištění kanalizací a odpadů zajišťuje naše společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Ekologická likvidace aut a autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost JM - KOVY s.r.o. z Bruntálu se zaměřuje na ekologickou likvidaci aut a autovraků. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Ekologická likvidace vozidel bez ohledu na značku - bezplatná, autovrakoviště
Ekologickou likvidaci vozidel v okolí Ostravy, která je navíc bezplatná zajišťuje společnost Trojek a.s. s autovrakovištěm v Ostravě - Mariánských Horách.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Bezhotovostní výkup železa, sběr, svoz a zpracování kovového odpadu, kovošrot
Specialistou na zpracování, sběr a svoz kovového odpadu, na výkup železa a kovošrotu je společnost Centromat s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Česko-slovenská Environmentální konference – setkání odborníků na téma životního prostředí
Společnost E-expert s.r.o. pořádá Česko-slovenskou Environmentální konferenci - ENVIRO 2024, tedy setkání odborníků na téma životního prostředí za účelem výměny zkušeností v tomto odvětví.
E-expert, spol. s r.o.
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot Opava - výkup, sběr, zpracování barevných kovů a kovového odpadu
Sběrem, výkupem a kompletním zpracováním barevných kovů a kovového odpadu se zabývá nejvýznamnější tuzemská firma Trojek a.s. s provozovnou v Opavě, která má nejvyšší technickou vybavenost.
Trojek, a.s. Opava
Kovošrot a výkup kabelů, kovů a šrotu za výhodné výkupní ceny, přistavení kontejneru
Prodejte kovový šrot či kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Poskytujeme také přistavení kontejneru.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Zpracování prostorových dat, mapových výstupů v životním prostředí
Zpracováním prostorových dat a mapových výstupů v životním prostředí se aktivně zabývá společnost E-expert s.r.o., která řeší projekty v rámci environmentalistiky.
E-expert, spol. s r.o.
Kovošrot - výkup železného šrotu a barevných kovů
Společnost Demonta T, s.r.o. je kovošrot v Ostravě, který se zaměřuje na výkup železného šrotu i barevných kovů, ale také elektromotorů a elekrošrotu.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Likvidace starých ekologických zátěží, odpady, skládky, recyklace a dekontaminace
Na likvidaci starých ekologických zátěží, na skladování odpadů, recyklaci stavebních odpadů a na dekontaminaci se zaměřuje společnost AWT Rekultivace a.s. Ostrava.
AWT Rekultivace a.s.