Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny
Výkup železa a šrotu za bezkonkurenční ceny v Krnově provádí společnost MR STEEL GROUP s.r.o. Zaměřujeme se na výkup a sběr železa, katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Podnikový ekolog, outsourcing životního prostředí, ŽP - odborná konzultace
Služby podnikového ekologa i outsourcing životního prostředí (ŽP) nabízí společnost E-expert, spol. s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na odborné konzultace v oblasti životního prostředí.
E-expert, spol. s r.o.
Kovošrot Krnov - výkup, sběr, odvoz a zpracování kovového odpadu
Společnost Trojek a.s. se specializuje na kompletní zpracování kovového odpadu. Její pobočka v Krnově zajišťuje sběr, výkup a odvoz kovošrotu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Krnov
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Skartace s certifikátem NBÚ - spolehlivé skartování, znehodnocení citlivých dokumentů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů s vaším dohledem Vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
EIA a IPPC - poradenství, zpracování dokumentace, žádosti, studie, posudku
Společnost E-expert, spol. s.r.o. poskytuje odborné poradenství pro řešení projektů v ochraně životního prostředí. Zpracovává veškeré dokumentace, žádosti, studie a posudky.
E-expert, spol. s r.o.
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Vývoz septiků a žump, kuchyňských tukových lapolů a jiných tekutých odpadů
AGIPP-ILLÍK s.r.o. provádí vývoz septiků, žump, tukových lapolů a jiných tekutých odpadů v Opavě a okolí s čerpáním až 11 kubíků. Zajišťujeme odvozy a čištění odpadních vod po Moravskoslezském kraji.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Zpracování a výkup barevných kovů za výhodné ceny
MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Výkup autobaterií a akumulátorů v Krnově, za příznivé ceny
Společnost MR STEELGROUP je významná firma v ČR, zabývající se výkupem a zpracováním ocelového odpadu. Nemalou činností společnosti je sběr a výkup vyřazených autobaterií a akumulátorů za dobré ceny.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Vývoz žumpy, odpadů, septiků - odvozy a čištění odpadních vod
Firma AGIPP-ILLÍK řeší odvozy a čištění odpadních vod po celém Moravskoslezském kraji. Zabývá se vývozem žumpy, septiky a odpadů v Opavě.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Odborná demontáž, odvoz a výkup silničních svodidel z oceli přímo na místě
MR STEEL GROUP s.r.o. z Krnova se zabývá zpracováním a likvidací různého odpadu. Vykupujeme silniční svodidla z oceli přímo na místě, zajišťujeme odbornou demontáž a odvoz po celé České republice.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Likvidace, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin, z pálenic
Společnost Fekal.eu - Ing. Jiří Valušek Nový Jičín zajistí vlastními vozy likvidaci, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin z pálenic. Působnost v okruhu 50 km.
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.