Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Svoz železného odpadu kontejnery.
Organizujeme kontejnerový sběr dle požadavků zákazníka včetně bezplatného pronájmu kontejneru.
Kovový odpad - výkup a sběr.
Vykupujeme železný i neželezný odpad. Železný šrot, litina, nerez, elektromotory, kompresory.
SolarVenti, solární ohřevy, Dubňany
Zajišťujeme dodávku i montáž produktu pro řešení větrání a temperování SolarVenti.. Solární systém zajišťuje bezobslužné celoroční ovětrání a to bez dalších nákladů na el.energii! Více v sekci PRODUKTY. Dále nabízíme: -solární ohřevy -kotle na peletky -tepelná čerpadla -solární ventilaci -kovovýrobu -hutní materiály -FVE.
ORGREZ pro energetická zařízení
-odlučovací zařízení -zařízení pro emisní monitoring -opravy a revize transformátorů a transformoven -zařízení pro filtraci, sušení, čištění a regeneraci trafoolejů -energetické audity -diagnostika a ekologizace energetiky -programy úspor energie
Recyklace druhotných surovin Brno
Společnost EkoINPROS, spol. s r.o. provádí recyklaci druhotných surovin. Recyklace druhotných surovin: - sběrná střediska odpadů a úpravny odpadů - kompostárny. Více informací naleznete na našich webových stránkách.