Vysoký důraz se v posledních letech klade nejen na samotnou likvidaci odpadu včetně likvidace ekologické, ale i na jeho třídění a recyklaci. O následný odvoz odpadů, roztřídění, zpracování a efektivní likvidaci včetně recyklace se postarají specializované firmy.

Ekologická likvidace vozidel - výkup autovraků a nepojízdných aut
Výkupem autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace se zabývá společnost OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku. Samozřejmostí je vystavení potvrzení o ekologické likvidaci vozu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů za výhodné ceny
Společnost EKOMETAL v Ivančicích zajišťuje výkup kovového odpadu, železného šrotu, nepotřebného kovošrotu a také barevných kovů za velmi výhodné ceny.
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.
Fotovoltaika a Nová zelená úsporám - poradenství
Odborné poradenství ohledně fotovoltaiky a výstavby fotovoltaických elektráren poskytuje společnost Bc engineering z Brna, která působí po celé České republice.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Čištění kanalizací, potrubí i domovních odpadů, kamerové prohlídky potrubí
Kvalitní vyčištění kanalizace, odpad u WC či vany Vám zajistí společnost Petr Skoták z Jedovnice. Naše vysokotlaká technika si spolehlivě poradí i s hrubými usazeninami.
Výkup železného šrotu a barevných kovů za nejlepší výkupní ceny
Výkupem veškerého železného šrotu a barevných kovů se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Bezplatná likvidace vozů - ekologická likvidace autovraků
Společnost Metalšrot Tlumačov přijímá vozidla pro ekologické likvidace autovraků. Jde o bezplatnou likvidaci vozu. V lokalitě Jihomoravský kraj má střediska - Brno, Kuřim, Letovice, Kobylí, Bučovice.
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, prodej kovů
Vytřídění kovových odpadů za pomocí rentgenového přístroje, kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, poskytuje společnost HULMAN - kovošrot s.r.o., pobočka Moravský Krumlov.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Outsourcing odpadového hospodářství – optimalizace a organizace zacházení s odpadem
O odvoz odpadů z Vašeho areálu včetně manipulace, skladování a dalšího zpracování se postará služba outsourcing odpadového hospodářství, kterou nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů Praha - od odpadů z masné výroby po rizikový materiál
Svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů jako jsou odpady masné výroby, zbytky z restaurací nebo rizikový materiál z výzkumných ústavů nabízí společnost SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Krmiva, výroba a distribuce, masokostní moučka, krevní, drůbeží, kafilerní tuk
Výrobu a distribuci krmiv, masokostní moučky, krevní a drůbeží moučky, kafilerního tuku, provoz kafilerie, odstraňování živočišného odpadu realizuje společnosti AGRIS spol. s r.o.
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Vývoz a čištění žump, septiků, jímek i lapolů do 24 hodin
Vývoz a čištění žump, septiků, jímek i lapolů, oprava kanalizace, likvidace nepoužívaných jímek, odčerpávání zatopených sklepů zajistí firma TRADAP, s.r.o.
Čištění kanalizace, inspekce potrubí, vysokotlaké čištění
Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů, inspekci potrubí, čištění kanalizačních šachet, vpustí a lapačů-čerpání šachet, provádí firma Martin Beran, v oblasti Třebíče a Jihlavy.
Vysokotlaké čištění kanalizace a odpadů – NON-STOP pohotovost
Vysokotlaké a strojní čištění kanalizace a odpadů Vám zajistí firma Martin Beran ve Znojmě a Miroslavi. Jsme pro Vás non-stop v pohotovosti.
Svoz prošlých potravin z obchodů a jiných živočišných odpadů
SITA CZ a.s. nabízí svoz a odstraňování vedlejších živočišných produktů. Tato služba zaručuje bezpečné nakládání s prošlými potravinami z obchodů, zbytků z restaurací, odpadů z výroby a distribuce krmiv pro domácí zvířata a v neposlední řadě také nakládání s rizikovým materiálem z výzkumných ústavů a veterinárních klinik. K dispozici máme ...
Výkup barevných kovů, výkup mědi, železa, zpracování, prodej
Výkupem veškerých barevných kovů, mědi, železa, litiny, bronzu, mosazi, hliníku, zinku, olova, cínu a dalších kovů se zabývá firma Kovošrot Ivančice Karel Bašta.
Výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu, kovošrot
Výkup, zpracování kovového a železného odpadu, služby kovošrotu, prodej ocelových odpadů z barevných kovů, třídění odpadu provádí HULMAN - kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.