Pohřební služba Fric s.r.o.
Pohřební a kremační služby – spolehlivý partner v komplexní péči o zesnulé
Komplexní péči o zesnulé, pohřební a kremační služby, vyřízení formalit včetně dodání květin provádí spolehlivý partner v těžkých chvílích Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. z Moravského Berouna.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Solárium, akce na permanentky do solárka - krásné opálení i v zimě
Solárium Reneta v Havířově Vám přináší AKCI na permanentky do solárka. Nečekejte na léto a buďte krásně opálení i v zimě! A jak toho dosáhnout?
Solární studio Reneta Havířov
Exportní balení a přeprava zboží, strojů, techniky, kontejnerů, nadměrných zásilek
Potřebujete, aby Vaše zásilka byla při přepravě a manipulaci chráněna před poškozením? Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá přepravou a exportním balením, které Vaše zboží ochrání.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pult centrální ochrany - účinná dálková ostraha objektů, Praha 8 a okolí
Hledáte způsob, jak účinně ochránit jakýkoliv komerční či soukromý objekt? Pult centrální ochrany od bezpečnostní agentury ELZA-TECH z Prahy je ideálním řešením.
Prádelna a čistírna - praní a žehlení prádla za výhodné ceny
Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová prádelna a čistírna, která Vám nabízí žehlení a praní prádla za výhodné ceny v Rýmařově a okolí.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Permanentní make-up, kosmetika Sothys - kosmetické ošetření omlazující, hydratační, chemický peeling, mikrojehličkování
Kristýna Kolaříková poskytuje ve svém kosmetickém studiu KK Beauty ve Zlíně profesionální kosmetické služby. Dopřejte si omlazující, hydratační ošetření nebo permanentní make-up.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Odvoz, likvidace odpadu pro firmy, města, domácnosti
Firmy, města i domácnosti produkují komunální, biologický a jiný odpad, v regionu Zlínský a Olomoucký kraj se postará o přistavení kontejneru, svoz a likvidaci odpadu společnost ROBICONT Chropyně.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Pronájem skladových prostor Praha, pronájem skladu, pronájem kanceláří, Praha 10
Společnost JUBEL, s.r.o. nabízí pronájem skladů a kanceláří v Praze 10 za skvělé ceny.
JUBEL, s.r.o.
Tisk na samolepící fólii, výroba autoplachet - účinná reklama
Samolepící fólie na autech jsou vidět přes celý den na všech místech, proto se jedná o účinnou reklamu. Výrobu autoplachet pro Vás zajistí firma K + L, spol. s r.o. se sídlem na Výstavišti v Brně.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Výměna kotlů, rekonstrukce výměníkových stanic
Pokud vám dosloužil starý kotel a chystáte se na jeho výměnu, pak kontaktujte firmu Wagner instalace, která vám se vším pomůže. Také zajistí rekonstrukci výměníkových stanic v Zábřehu i Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Pronájem skladu ve Fryštáku - skladovací prostor 100 m2 pro uložení stavebního, hutního materiálu, strojních součástek, pneumatik
Hledáte skladovací prostor pro stavební či hutní materiál, součástky, pneu? Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták vám nabízí pronájem skladu o výměře 100 m2 v klidné lokalitě Fryštáku, nedaleko Zlína.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Energetické, uvolňující masáže pro ženy i muže, které rozvinou vaše smysly
Nechte se hýčkat a rozviňte vaše smysly při energetických a uvolňujících masážích, které jsou vhodné pro ženy i muže - Navštivte Klub energy v Šumperku a Zábřehu.
Zakupte voucher na ubytování na vrcholu Lysé hory v krásné horské chatě Emila Zátopka
Chata Emil Zátopek-Maraton na vrcholu Lysé Hory v Beskydech je ideálním místem pro klidnou dovolenou i pro aktivní sportovce. Zakupte u nás finanční voucher a obdarujte své blízké příjemným zážitkem.
Chata Emil Zátopek - Maraton ubytování Lysá Hora Beskydy
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Likvidace, hubení švábů, rusů a mravenců - spolehlivá dezinsekce, deratizace
Firma Deratizace Konečný provádí spolehlivé dezinsekční a deratizační služby pro zákazníky z Prahy i Příbrami. Zajišťujeme likvidaci a hubení švábů, rusů mravenců a jiného nežádoucího hmyzu.
Deratizace Konečný
Deratizace – likvidace krtků, potkanů, myší a hryzců
Účinnou deratizaci a likvidaci krtků a hlodavců, jako jsou potkani, myši a hryzci, kteří zamořili Vaše obydlí či zahradu, provádí v okolí Znojma deratizační firma Moirat servis s.r.o.
Moirat servis s.r.o. Deratizace, dezinsekce, desinfekce
Textilní prezentační stolky – klasické a světelné vhodné nejen na promo akce
Textilní prezentační a promo stolky v mnoha provedeních jako klasické a světelné s možností výběru tvaru má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Speciální vlajkové stožáry pro prezentaci firem, výrobních závodů - výroba a prodej
Chcete-li vylepšit image vaší firmy, vsaďte na vlajkové stožáry, které vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Naše stožáry se hodí pro instituce i výrobní závody po celé ČR.
FORELV s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků, nepojízdného vozidla a vystavení potvrzení
FERRUM s.r.o. s provozovnou v Táboře je certifikovanou firmou, která zajistí ekologickou likvidaci nepojízdného vozidla včetně vystavení originálního potvrzení zdarma.
FERRUM s.r.o.
Legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby
Společnost Reklamní potisk s.r.o. z Telče poskytuje tematické legrační potisky na oblečení pro sportovní či zájmové kluby.
Reklamní potisk, s.r.o.
Barevné či železné kovy a kovový odpad vykoupíme za nejlepší ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. se zaměřuje na výkup železných i barevných kovů a kovového odpadu nejen v Ostravě a okolí, má pobočky v Moravskoslezském, Ústeckém a Středočeském kraji.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Realitní kancelář Opava s výbornými referencemi a doporučením - dobré recenze od klientu
Při hledání vašeho vysněného bytu či domu Vám pomůže AVAPO - realitní kancelář s.r.o. z Opavy, která již pomohla spoustu klientům při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Potisk linolea, PVC desek a podlah pro firmy, domácnosti a filmové ateliéry
Potisk dekoračních podlah, PVC desek a linolea s originálním motivem na přání svých zákazníků provádí odborníci společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař nedaleko Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com