Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Penzion pro cyklisty, restaurace, ubytování, dovolená, Třebíčsko, Mohelno
Ubytování, penzion pro cyklisty, restaurace, stravování, ubytování v apartmánu, hezká dovolená na Třebíčsku v Hrotovicích v penzionu a restauraci U Floriánů.
Hotel VEBA – místo s jedinečnou atmosférou - Broumov
Také se někdy chcete vrátit v čase do dob, kdy se dámy procházely po parcích u honosných vil, a pánové popíjeli na terase a kochali se výhledem? Hotel VEBA Broumov vám to umožní. Nabízíme vám dokonalé spojení tradice a klasické architektury s nezbytnými vymoženostmi dnešní doby. Pokud si tak chcete užít jedinečnou dovolenou v malebném okolí města ...
Ubytování na Vysočině, penzion, restaurace s tradiční českou kuchyní, Hrotovice
Ubytování na Vysočině v příjemném penzionu s možností stravování v restauraci s tradiční českou kuchyní poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů, v Hrotovicích.
Ubytování, hotel s restaurací Veba, svatební obřad, kongresy, školení
Krásné ubytování v okolí Broumovska Vám nabízí hotel Veba, kde můžete vesele pořádat svatební obřady i s následnou hostinou, různé kongresy nebo firemní školení.
Ubytování, penzion s restaurací, dovolená za výhodnou cenu na Vysočině, Hrotovice
Příjemná dovolená na Vysočina, pěkný penzion s restaurací, ubytování i pro cyklisty s možností uzamčení kol, ubytování s Wifi připojením nabízí Penzion a restaurace U Floriánů.
Komfortní ubytování v lokalitě Českého Švýcarska pro pracovní i rekreační pobyty
Ubytování v Českém Švýcarsku v moderních pokojích s komfortním vybavením Vám nabízí Hotel a restaurace Kocanda. Vynikající lokalita blízko cyklostezky, centra města Děčín i národních parků.
Pronájem restaurace Kanada pro svatební hostiny, rodinné oslavy, akce
Salonek nebo celé prostory Restaurace Kanada Holešov u Zlína je možné pronajmout pro svatební hostiny, rodinné oslavy i další akce.
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Catering pro firemní, soukromé akce-zážitková gastronomie Restaurace Holešov
Pochopíte co je zážitková gastronomie, pokud si necháte catering pro firemní, soukromé akce zajistit od Restaurace Kanada Holešov na Zlínsku.
Svatební hostina i ubytování v penzionu Fojtství Svatý Kopeček Olomouc
Pokud stále nemůžete najít to pravé místo, kde by se měla odehrávat vaše svatební hostina, pak vám doporučíme nádherné a kouzelné prostředí Svatého Kopečku v Olomouci, kde vám zajistí také ubytování.
Penzion, hostinec, ubytování Kokořínsko, Mělník
Hostinec a penzion U báby Šubrový na Kokořínsku Vás vítá! Malebná příroda, stovky let vytvářené pískovcové skály a romantické jeskyně. Zdá se, že něco takového můžete zažít jen ve snu. Ale opak je pravdou. Vaše vysněná krajina je dokonce blíž než si myslíte, nachází se totiž v České republice poblíž Mělníka. Zasvěcení už ví, pro ty ostatní ...
Nekuřácká restaurace s venkovními atrakcemi pro děti, dospělé
Lanáček Otrokovice u Zlína je nekuřácká restaurace a sportovní centrum s venkovními atrakcemi, průlezkami pro děti i dospělé. Je celoročně v provozu.
Restaurace Olomouc – vyhlášená česká kuchyně, pořádání oslav, svateb
Pokud si chcete vychutnat krásu Olomouce a spojit ji s gurmánským zážitkem, tak určitě navštivte Restauraci Podkovu, kterou naleznete v jedné z nepřitažlivější částí města, jen několik minut od historického jádra a pár kroků od městské dominanty – Dómu svatého Václava. Rádi u nás přivítáme nejen české turisty, ale také si u nás přijdou na své i ...
Restaurace České Švýcarsko – tradiční domácí jídla
V krásném prostředí národního parku v Českém Švýcarsku se nachází útulný rodinný Penzion Dřevák. Penzion naleznete v malebném městečku Jetřichovice. Mimo přívětivého ubytování nabízí i možnost stravování. Prostředí restaurace je situováno tak, abyste kromě gurmánského zážitku měli možnost se kochat i prostředím národního parku. Pokud ...
Dovoz grilovaných kolen a specialit domů, do práce, do firmy
Kavárna U přívozu Spytihněv zajišťuje dovoz grilovaných kolen a dalších specialit přímo domů, nebo do Vaší práce či firmy v okolí Zlína a Uherského Hradiště.
Pořádání svateb - příjemné prostředí, svatební koordinátor, slavnostní tabule
Restaurace FOJTSTVÍ je historický objekt s příjemným prostředím a dobrou kuchyní, který nabízí pořádání svateb. Nabízíme svatebního koordinátora a svatební tabule dle Vašich přání.
Ubytování v penzionu | České Švýcarsko
Penzion Dřevák v krásné chráněné oblasti Českého Švýcarska je krásným místem, kde uleví bolavému tělu každý turista. Obec Jetřichovice, kde se pension nachází, je usazena v malebném údolí uzavřeném ohromujícími skalními útvary a svěžím lesem. Sama ves je ukázkou lidové architektury roubených a hrázděných chaloupek. Každý z deseti pokojů je ...
Pronájem salonku, restaurace Holešov pro firmy-pivo z tanku, pizza
Zajistěte si včas pronájem salonku pro večírek firmy či teambuilding. V restauraci Kanada Holešov je skvělá pizza, točí pivo z tanku, zajistí kompletní catering.
Rozvoz pizzy Hustopeče,obědová pizza Židlochovice, 55 druhů pizz, pizzerie.
Rozvoz pizzy Hustopeče,obědová pizza Židlochovice, 55 druhů pizz, jídlo na objednávku od Restaurant-pizzerie Michelle - pizza do domu.
Pořádání soukromých akcí, rodinných a dětských oslav v příjemném prostředí
Pokud plánujete pořádání rodinné nebo dětské oslavy se svými blízkými a hledáte sál pro soukromé akce v příjemném prostředí, pak je pro vás restaurace Fojtství v Olomouci skvělá příležitost.
Pořádání svateb, svatební hostina, oslavy a večírky Olomouc
Restaurace Podkova pod Hanáckým kopcem je atraktivním místem pro pořádání nejrůznějších oslav, svatebních hostin a večírků. Restaurace je vhodná i pro různá školení a vzdělávací akce. Nabízí jedinečný interiér, prostory s vlastním parkovištěm, skvělé jídlo, špičkové víno, příjemný personál a přátelskou atmosféru. Hledáte perfektní místo pro ...
Svatba jako pro princeznu - zařiďte si překrásnou svatbu v blízkosti zámku Lednice
Zámecký hotel Lednice je překrásný tří hvězdičkový hotel, který leží v pohádkovém prostředí blízko zámku Lednice. Hotel je ideální nejen pro oslavy, ale také pro pohádkové svatby.
Ubytování České Švýcarsko, penzion s poctivou českou restaurací
Nabízíme ubytování v našem rodinném penzionu Dřevák v obci Jetřichovice, která se nachází v oblasti národního parku České Švýcarsko. Náš penzion je ideální pro rodinné dovolené s dětmi. V okolí naleznete spoustu příležitostí pro výlety. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitem. K penzionu také patří ...
Hotel Troja Praha 8 - Ubytovací a restaurační zařízení
Hotel Troja na Praze 8 poskytuje ubytování a restaurační zařízení. Troja catering je firma, která poskytuje gastronomické služby na klíč. Má mnoho úspěchů v cateringu a díky tomu otevřeli i vlastní restaurace Atis, Castle resistence a Troja. Restaurace Troja se nachází v blízkosti Prahy a má výbornou dostupnost do centra. Hotelová restaurace ...
Silvestrovská akce, přivítání nového roku v hotelu Znojmo
Chtěli byste přivítat nový rok jinak a přitom zažít super silvestrovskou atmosféru v hotelu? Pak neváhejte a využijte naši akci na Silvestrovský galavečer ve Znojmě ve známém hotelu Prestige. Zaručíme Vám příjemnou atmosféru hotelové restaurace, kde si užijete bohatý galaraut. Máme připraven pestrý program a o půlnoci přípitek skvělým sektem za ...