Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Přijďte si posedět k nám do restaurace v historickém stylu a ochutnat chuť tankového piva
Stylová restaurace je Vám plně k dispozici za každého počasí. K posezení s přáteli Vás láká jedinečná atmosféra v historickém stylu a chuť tankového piva.
Hotel Ostrý, Železná Ruda, Šumava, ubytování, restaurace
Ubytováni a restauraci v nekuřáckém hotelu nabízí Hotel OSTRÝ *** Hotely Horáková s.r.o., sídlící ve městě Železná Ruda, v rekreační oblasti Šumava.
Ubytování hotelového typu ve Sportovním centru Semily, sauna, turistický balíček
Ubytování hotelového typu ve Sportovním centru Semily Vám zajistí aktivní dovolenou se sportovním vyžití, se saunou i možností aktivní relaxace, využijte náš turistický balíček.
Hudební a taneční klub, pořádání diskoték, kulturních akcí s barem a restaurací
Oslavy, maturitní plesy, koncerty, plesy, diskotéky,tanečních kurzy i firemní akce pořádá Společnost EURO AGENCY service s.r.o v největším hudebním a tanečním klubu na Plzeňsku v obci Horní Bříza.
Školící místnost, pronájem, prostory ke školení - firemní workshopy
Školící místnost k pronájmu, prostory ke školení, firemní workshopy, meetingy, firemní akce a oslavy ve Velkých Pavlovicích u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022 na hotelu Kraví Hora, snoubení vína a pokrmů
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022, snoubení vína a pokrmů, zážitkové pětichodové menu pro Vás připravili na hotelu Kraví hora v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Hotel Praha 6 Ruzyně - poblíž letiště
Společnost FBA provozuje hotel, situovaný na Praze 6-Ruzyni - poblíž letiště Václava Havla.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Zábavní park, Dětský svět Kroměříž - venkovní a vnitřní atrakce, zvýhodněné vstupné pro MŠ, ZŠ
Dětský svět Kroměříž je zábavní park pro děti, kde najdete atrakce vnitřní i venkovní. Máme zvýhodněné vstupné pro MŠ a ZŠ a připravujeme i další výhodné akce pro rodiny s dětmi.
Restaurace a ubytování pro rodiny i firemní akce v Jizerských horách
Restauraci a hotel v objektu bývalého františkánského kláštera provozuje Mezinárodní centrum duchovní obnovy v Hejnicích poblíž Frýdlantu v Jizerských horách.
Výborné denní menu - tradiční jídlo až k vám domů, dovoz zdarma
Výborné denní menu si můžete bez práce a jednoduše vychutnat v pohodlí vašeho domova. Tradiční jídla restaurace Zubr totiž rozvážíme zdarma do Kroměříže, Holešova i Hulína.
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava - lahodná česká kuchyně a poctivě čepované pivo
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava je nově zrekonstruovaná restaurace v centru Opavy, která vám nabízí poctivou českou kuchyni a výborné čepované pivo.
Stylová restaurace v srdci Opavy - moderní a lehká kuchyň, čerstvé regionální suroviny
Café Restaurant Mincovna je stylová restaurace v samém srdci Opavy, která vám nabízí moderní a lehkou kuchyň. Jídla připravujeme z čerstvých regionálních surovin.
Ubytování u hranic s Rakouskem, hotel s restaurací, příznivé ceny ubytování, Dačice
Kvalitní ubytování v centru Dačic a posezení v čistém a příjemném prostředí za příznivé ceny, to je hotel a restaurace "U Koníčka". Ubytování v blízkosti hranic s Rakouskem.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Vegetariánská nekuřácká restaurace, veganské, vegetariánské menu Znojmo
Vegetariánská restaurace, nekuřácké prostory, veganské, vegetariánské menu, bezmasá kuchyně, denní menu nabízí Restaurace Na Věčnosti sídlící ve Znojmě.
Tradiční husí hody-Svatomartinské víno, pivo a pečená husa
Rodinná Restaurace U Barona Zlín pořádá tradiční Svatomartinské husí hody. Rezervujte si u nás včas stůl. Podávat se bude pečená husa, husí roláda a vybraná Svatomartinská vína a speciál pivo.
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty, dovolená, hotelová restaurace, Dačice
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty. Hezkou dovolenou s možností zajištění stravování v hotelové restauraci poskytuje Hotel U Koníčka.
Narozeninové oslavy, svatby, večírky, firemní akce Náměšť nad oslavou, Mohelno
Pro pořádání narozeninové oslavy, svatby, firemní akce, večírku a jiných akcí doporučujeme využít prostor v Penzionu a restauraci u Floriánů v Hrotovicích.
Nekuřácká restaurace - česká kuchyně i denní menu na jednom místě
Chcete-li si pochutnat na výborné české kuchyni nebo si vybrat z lákavého denního menu, pak navštivte nekuřáckou restauraci v Hotelu Grand v Šumperku.
Hotel Veba, prvorepubliková vila, ubytování, hotelový komplex, restaurace, kavárna
Hotel Veba s okouzlující atmosférou je vybudovaný v prvorepublikové vile s prostornými a stylovými pokoji, restaurací i kavárnou.
Manor House *** hotel Broumov - stylový pobyt ve vile z minulého století
Rádi byste vyrazili na prodloužený víkend a užili si dobré jídlo a příjemné ubytování? Pak je pro vás tím pravým řešením broumovský hotel Manor House ***. Nabízíme stylové ubytování a stravování na úrovni v naší restauraci. Vaříme pouze z kvalitních surovin a naší specialitou jsou pochutiny na lávových kamenech. Přijeďte si k nám odpočinout a ...
Restaurace a music club PHILADELPHIA – zábava v centru Pardubic
Restaurace a music club PHILADELPHIA v Pardubicích Vám nabízí kvalitní českou a mezinárodní kuchyni, pravidelné diskotéky, večírky i možnost uspořádání soukromých oslav či firemních akcí.
Zámecká atmosféra, speciality, dárkový poukaz do restaurace
Zámecká atmosféra na Vás dýchne v prostorách Zámecké restaurace Holešov. Připravujeme tradiční jídla i speciality. Nabízíme i dárkový poukaz na konzumaci jídla a nápojů.