Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.
Rodinný hotel, ubytování Lázně Bělohrad, parkování v objektu, kvalitní gastronomie
Ubytování s rodinnou atmosférou v Lázních Bělohrad nabízí Hotel BOHUMILKA - Mgr. Magda Mašínová, parkování v objektu, restaurace, kvalitní gastronomie, svatby.
Pravá turecká restaurace s tradičními tureckými pokrmy, dezerty, kebabem v centru Prahy
Tradiční turecké pokrmy, jako jsou döner kebab, grilovaný kebab, ale také širokou nabídku chutných polévek a dezertů najdete v centru Prahy v restauraci Istanbul Kebab, s.r.o. - turecká restaurace.
Řecká restaurace v Písku, řecká jídla i vína, řecké večery s rautem
Milovníci řeckého jídla i vína si přijdou na své v ŘECKÉ RESTAURACE POSEIDON v Písku, kde pravidelně připravujeme řecké večery s rautem, obědy, večeře a nejrůznější řecké speciality.
Svatba v Hotelu FIT - zajištění svatební hostiny, menu, cateringu
Svatba je jedním z nejkrásnějších a nezapomenutelných okamžiků v životě, proto dovolte hotelu FIT v Přerově, aby se vám postaral o přípravu a zajištění svatební hostiny a svatebního menu.
Restaurace se salónkem a venkovním posezením v centru jihočeského města České Budějovice
Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. je stylovou restaurací nacházející se přímo v centru Českých Budějovic. Restaurace s dobrým jídlem, vínem a pivem, ideální místo pro rodinné a firemní oslavy.
Hotel, ubytování v centru Brna, konferenční prostory, laosko-thajská restaurace
Hotel Amphone*** AMPHONE, spol. s.r.o., hotel v centru Brna s příjemným ubytováním a laosko-thajskou kuchyní. Ideální místo k odpočinku i na pořádání firemních a rodinných akcí, večírků a svateb.
Stylová restaurace s dobrým jídlem, s ubytováním v příjemném penzionu v jižních Čechách
Restaurace a penzion U Formana, stylově zařízená restaurace s příjemným posezením a možností rodinných oslav, společenských, firemních akcí a večírků. Moderní penzion ve Stráži nad Nežárkou.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Rodinný penzion, apartmán - dovolená pro rodiny v létě i zimě
Příjemnou dovolenou v létě i zimě prožijete v Kroměříži - Rodinný Penzion Na jízdárně je ideálním místem pro rodiny, k dispozici je rodinný apartmán i dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Restaurace v zámeckém stylu pro svatby, společenské akce soukromé i firemní, Olomouc
Svatební hostiny, společenské akce soukromé i firemní, rauty, grilování, catering v krásné restauraci v zámeckém stylu Podkova pod Hanáckým kopcem v Olomouci.
Příjemná restaurace, letní zahrádka a chutné polední menu v Hotelu Grand
Rádi by jste si pochutnali na poledním menu a nevíte jakou restauraci v Šumperku navštívit? Hotel Grand vám každý den připraví výborné obědové menu a také zajistí příjemné prostředí na letní zahrádce.
Hotel, ubytování v blízkosti hranic Rakouska za příznivé ceny
Ubytování, hotel s restaurací v blízkosti hranic s Rakouskem, kvalitní ubytování za příznivé ceny, vysoký komfort poskytuje Hotel a restaurace U Koníčka.
Letní pobyt, rodinná dovolená - ubytování pro děti do 15 let zdarma
Na Hotelu Všemina si užijí děti i rodiče letní pobyt na plno. Ubytování pro děti do 15 let je zdarma. Díky animačnímu programu i výletům v okolí Zlína, Vsetína Vás čeká rodinná dovolená plná zábavy.
Designové komfortní ubytování v hotelu s restaurací
Pěkné designové komfortní ubytování v různě velkých a tématicky zaměřených pokojích nabízí Hotel Besídka, nacházející se ve Slavonicích. Ubytování, restaurace za dostupnou cenu!
Restaurace Jetřichovice – milá obsluha, krásné prostředí a vyhlášená domácí kuchyně
Vyhlášená a místními vychvalovaná restaurace s krásným a dobře zapamatovatelným jménem Restaurace Dřevák se nachází v malebném prostředí v krajině Českého Švýcarska, přímo v Jetřichovicích.
Snídaně a obědy formou poledního menu u pražského letiště Ruzyně
Restaurace AIR KLUB Praha 6 Ruzyně u letiště Václava Havla nabízí možnost výborného jídla a výjimečného prostředí. Najdete zde stálé snídaňové menu nebo aktuální polední menu.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel, restaurace, vinařství LAHOFER s.r.o. v centru Znojma
Ubytování, restaurace a vinný sklep v nekuřáckém hotelu LAHOFER s.r.o., sídlící v centru města Znojma, poblíž NP Podyjí.
Ubytování v zámeckém hotelu - perfektní komfort i restaurace
Ubytování v zámeckém hotelu Lednice na Moravě - perfektní komfortní a stylové ubytování s vyhlášenou kuchyní na Zámeckém hotelu v Lednici - památkové území Lednicko-valtického areálu.
Na gurmánský zážitek i denní menu do Restaurace La Farfalla - Středomořská kuchyně
Do Restaurace La Farfalla Zlín můžete přijít na denní menu i speciality. Jídlo u nás je vždy gurmánský zážitek - vaříme z čerstvých surovin. Naši práci děláme s láskou.
Pizzerie ve Zlíně - domácí těstoviny, dezerty, pizza, speciality z čerstvých surovin
Restaurace - pizzerie Dal Conte Zlín, otevřená v prostorách bývalé pizzerie Barli, zve na pizzu, domácí těstoviny, dezerty. Vaříme vše z čerstvých surovin.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Rodinný Hotel Panorama, ubytování  s restaurací a wellness centrem, Plzeň
Hotel Panorama nabízí moderní ubytování v Plzni, poblíž parku s jezírkem. K hotelu náleží restaurace, wellness centrum s možností využití masáží, půjčovna kol.
Ubytování, hotel, restaurace, Hřensko, České Švýcarsko, turistika, rekreace
Hledáte vhodné ubytování v Národním parku České Švýcarsko? Navštivte náš čtyřhvězdičkový Hotel Praha v Hřensku v údolí říčky Kamenice - ideální výchozí bod pro výlety a turistiku.
Restaurace, polední menu, společenské akce, ubytování na jižní Moravě
Chcete se dobře najíst v příjemném prostředí s milou a profesionální obsluhou? Pořádáte společenskou akci a hledáte vhodné prostory? Právě pro Vás je tu restaurace Slávie v okrese Znojmo.