Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Rozvoz obědů Branka, Žimrovice, Kajlovec, Hradec nad Moravicí, Raduň
Nabízíme rozvoz obědů v těchto lokalitách: - Žimrovice - Kajlovec - Branka u Opavy - Hradec nad Moravicí - Bohučovice - Vršovice - Raduň.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Pořádání svateb, oslav narozenin, firemních akcí Opava
Šárka Sendlerová Hospoda U Mostu & Catering nabízí pronájem sálu k pořádání svateb, rodinných oslav, firemních pohřebních hostin a dalších akcí.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Rozvoz, dietní, nízkokalorická strava, Havířov, Karviná, Ostrava
Nabízíme denní rozvoz 5 nutričně vyvážených jídel v krabičkách: - zdravá, nízkokalorická strava - stravovací balíčky, krabičková dieta - typy stravovacích dietních programů: - aktivní - redukční - pro managery - pro sportovce - pro těhotné a kojící ženy - Senior - pro lidi staršího věku - zdravé obědy - 1 zdravé jídlo ...
Krabičková dieta, zdravá strava, redukční dieta Ostrava, Havířov
Strava CREDO s.r.o. nabízí zdravou, chutnou stravu po celý den: - krabičková dieta - obsahuje 5 zdravých a vyvážených jídel na celý den - nutriční a dietologická poradna - stravovací programy redukční, aktivní, pro seniory, nastávající, kojící matky, manažery, sportovce, studenty. S námi hubnete zdravě a bez JO-JO efektu!
Herna pro děti, dětské oslavy narozenin,párty, hlídání dětí Opava
Rodinná kavárna Mrňouskov nabízí: - dětskou hernu, která je určena dětem ve věku 0-10 let - za děti zodpovídají rodiče nebo jiná doprovázející dospělá osoba - prostory na hraní jsou rozděleny podle věku dítěte - do 1 roku, 1 až 3 roky, 3 až 10 let - uspořádání dětské oslavy narozenin, dětské párty - na základě dohody zajistíme občerstvení, ...
Ubytování, hotel, apartmány Ostrava
Hotel Imperial Ostrava nabízí ubytování v centru města: - 162 pokojů - 2 restaurace (Legend, Café La Brasserie), cateringové služby - bazén se slanou vodou, sauna, masáže - kadeřnictví - konferenční místnosti - bezplatné WIFI - parkoviště.
Silvestr 2012 Rožnov, Beskydy, silvestrovský pobyt
Nemáte kde trávit silvestra?Přijeďte k nám, pořádáme silvestrovkou akci na v Hotelu Energetic a na Valašské kolibě Kordulka v Rožnově pod Radhoštěm. Valašská koliba Kordulka: - zahájení silvestrovského večera v 19.00 hodin - od 20.00 hodin Vám bude hrát k poslechu živá hudba - vstup ve volném stylu - na večeři bude 200g kuřecí šnek ...
Předsilvestrovská zábava Kočov Bruntál
Farma Kočov Vás zve 28.12.2012 od 19.00 na předsilvestrovskou zábavu! Předsilvestrovská zábava na Farmě v Kočově: - s hudbou osmdesátých a devadesátých let hraje DJ TOMY - bohatá tombola. Těšíme se na Vaši návštěvu.
Dolce Vita Opava, restaurace, restaurant, kavárna, cukrárna
Otevřeli jsme pro Vás novou kavárnu, cukrárnu, restaurant, restauraci v Opavě na Hrnčířské ulici 8. Nabízíme: - velký výběr výborných káv - zákusky - chlebíčky - bagety - sendviče - saláty - snídaňové a obědové menu.
Stylová restaurace v Opavě
Nabízíme příjemné posezení v neopakovatelné atmosféře s podmanivou hudební kulisou. Přijďte do stylové restaurace element, která se nachází v 700 let starém gotickém domě na Horním náměstí 52. Čeká vás u nás kvalitní víno a spousta skvělých gastronomických zážitků.
Zdravé stravování, strava, krabičková dieta, rozvoz jídel Ostrava
Nabízíme program celodenního zdravého stravování Credo. Nízkokalorická strava, zdravá výživa. Jídla mají vypočítanou přesnou nutriční hodnotu. Krabičková dieta (dieta do krabičky). Taška obsahuje 5 jídel (krabiček): - snídaně, svačina, oběd, 2. svačina a večeře. Zajišťujeme rozvoz jídel každý den i o víkendech - Zdarma! Každý nový klient ...
Ubytování, hotel, restaurace Ostrava
Nabízíme ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu poblíž ostravského centra: - 185 dvoulůžkových pokojů (součástí je sociální zařízení, televize, vysokorychlostní internet, telefon, minibar, bezpečnostní schránka a další služby) - v ceně ubytování je snídaně, fitness a wellness centrum s finskou a parní saunou a vířivou vanou - ...
Penzion, ubytování, pronájem salónku, pořádání oslav Opava
Nabízíme ubytování v penzionu v Opavě. Pokoje jsou útulně zařízeny, mají vlastní sociální zařízení (sprcha, WC). Televizor na pokoji. Celkem 11 pokojů: - 4 x dvoulůžkový pokoj - 4 x třílůžkový pokoj - 2 x čtyřlůžkový pokoj. Příjemné posezení v restauraci - kapacita 70 míst: - celodenní stravování - teplá a studená kuchyně, minutková ...
Oživte svou firemní akci pronájmem Simulátoru F1 - staňte se opravdovými závodníky
Janků Trade s.r.o. v Bruntále nabízí pronájem Simulátoru F1, který zviditelní a oživí vaši firemní akci kdekoliv a kdykoliv.
Tenis, fitness, badminton, restaurace, ubytování, Frýdek
Sportovní centrum Prestige Tennis Park Vám nabízí tyto služby: - tennis (tenis) - fitness - badminton - relax zóna - sauna, vířivé lázně - škola tance - salsa - ubytování - restaurace. Přijďte k nám a budete nadšení!
Nové otevřený stylový restaurant v Opavě
Nabízíme příjemné posezení v nově otevřené stylové restauraci v 700 let starém gotickém domě na Horním náměstí 52 v Opavě. Nabízíme špičkovou kuchyni a jako vinárna vína z celého světa. Jsme nekuřacká restaurace.
Půjčovna motokár, Ferrari bar, závodnické vyžití Bruntál
Půjčovna motokár, Ferrari bar, závodnické vyžití Bruntál
Hřebčín, jízda na koni, ustájení, restaurace, Albertovec, Opavsko
Hřebčín Albertovec nabízí tyto služby: - jízda na koni, na poníkovi - projížďka na saních - projížďka kočárem - prohlídky hřebčína - ustájení koní - pronájem kryté jízdárny. V areálu Albertovce najdete příjemnou restauraci s denním menu a možnost ubytování v plně zařízených apartmánech.
Restaurace Opava
Restaurace U Tiskárny pro Vás připravuje od měsíce února nový jídelní lístek. Budete si z něj moci vybrat z mnoha nových jídel české kuchyně.
Penzion, ubytování, restaurace, Lidový dům, sál, Opava
Chcete příjemné ubytování, slavit, příjemně posedět? My Vám to umožníme. Nabízíme: - restaurace, zahradní restaurace - ubytování - salónky - předváděcí akce, svatby, školení, promoce, večírky.
Restaurace, penzion, ubytování, denní menu, Hlučín
Naši restauraci a penzion najdete v pěkném a klidném prostředí. Nabízíme Vám: - denní menu - nekuřácký salónek - firemní akce, rodinné oslavy - pěkné a klidné prostředí k posezení s přáteli - terasa s obsluhou.
Restaurace, nekuřácká, kuřácká, salónek, polední menu, Opava
Nabízíme Vám příjemné posezení v restauraci Grácie, která je rozdělena pro nekuřáky a kuřáky. Máme připravený také salónek pro oslavy a večírky. Každý den pro Vás máme přichystané polední menu. Pokud si přejete vychutnat příjemnou atmosféru u krbu, přijďte k nám!
Wellness hotel ubytování Špindlerův Mlýn Ostrava Pardubice
Luxusní wellness hotel Harmony Vám nabízí: - příjemné a kvalitní ubytování - moderní kongresové prostory a prostory pro firemní akce včetně projekční techniky - wellness centrum včetně bazénu s whirlpoolem, sauny, masáží, solária - sportovní vyžití - stravování v bufetové restauraci, součástí je i denní a noční bar. Přijeďte do našeho ...
Svatomartinské hody
Zveme Vás na Svatomartinské hody v termínu 11.-14.11.2010! Přijďte ochutnat husičku nadívanou jarním kuřátkem s nádivkou z husích jater a hub, dva druhy zelí a knedlíků. K huse dostanete ochutnat Svatomartinské víno dle výběru bílé, růžové, červené!