Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Rozvoz obědů do firem, firemní stravování  - kvalitní a chutné obědy s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem a dalších institucí Vám zajistí cateringová firma LB GASTRO s.r.o., která dováží výborné a kvalitní jídlo v regionu Opava i Ostrava.
Dovoz a rozvoz teplých obědů do domů i firem - velký výběr z denní i stálé nabídky
Dovozem a rozvozem teplých obědů včetně polévky do domácností, firem a dalších institucí se zabývá Česká jídelna Milan Babor Ostrava, která má v denní i stálé nabídce výborné a poctivé jídlo.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Cateringové služby - narozeninové oslavy, svatby, rauty, bankety
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje kompletní cateringové služby v Ostravě a okolí. Připravíme pro Vás narozeninové oslavy, svatby, rauty i bankety.
Gastroservis - komplexní služby v gastronomii
Cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti gastronomie. Zajistíme gastroservis pro pořádání nejrůznějších akcí, oslav, rautů, plesů, svateb v okolí Ostravy a Opavy.
Kvalitní jídelna Opava - zdravě, chutně, poctivě
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která nabízí zdravá, chutná a kvalitní jídla bez různých náhražek.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Kvalitní jídla bez náhražek s rozvozem až k Vám domů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která se zabývá rozvozem kvalitních a zdravých jídel bez náhražek. Dovezeme Vám kvalitní jídlo až k Vám domů!
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Závodní stravování s rozvozem do firem a domácností - komplexní služby na vysoké úrovni
LB GASTRO s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti závodního stravování s rozvozem do firem a domácností. Našim klientům jsme schopni poskytnout služby na vysoké úrovni.
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava - lahodná česká kuchyně a poctivě čepované pivo
Nekuřácká restaurace s pivnicí U Labužníka Opava je nově zrekonstruovaná restaurace v centru Opavy, která vám nabízí poctivou českou kuchyni a výborné čepované pivo.
Stylová restaurace v srdci Opavy - moderní a lehká kuchyň, čerstvé regionální suroviny
Café Restaurant Mincovna je stylová restaurace v samém srdci Opavy, která vám nabízí moderní a lehkou kuchyň. Jídla připravujeme z čerstvých regionálních surovin.
Cateringové služby, catering Opava
Firma LB GASTRO s.r.o. Vám zajistí cateringové služby plné chutného jídla a pití se vším všudy. Kompletní servis pro svatební hostiny, narozeninové oslavy nebo jiné kulturní akce.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Výhodný rozvoz teplých jídel - česká, poctivá klasická kuchyně
Výhodný rozvoz teplých jídel zajišťuje Česká jídelna Milan Babor v Ostravě, která nabízí klasickou, poctivou českou kuchyni a kvalitní cateringové služby.
Rozvoz jídel do domácností i firem po Opavě a okolí
Rozvoz obědů do domácností i firem na Opavsku zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Rozvoz, dovoz, objednávka pizzy až k vám domů - čerstvé suroviny
Objednejte si kvalitní pizzu z čerstvých surovin u firmy Česká jídelna Milan Babor v Ostravě, která vám zajistí dovoz až k vám domů. Díky našemu rychlému rozvozu pizzy si můžete v pohodlí pochutnat.
Tradiční česká jídla, pizza nebo minutky s rozvozem – obědové menu
Díky rozvozu z České jídelny Milan Babor Ostrava si můžete vychutnávat tradiční česká jídla, pizzu nebo minutky kdekoliv. Rozvážíme obědová menu po celé Ostravě.
Cukrárna a kavárna - zákusky s sebou, příjemné posezení, letní zahrádka
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna a cukrárna v jednom. Najdete nás v centru Opavy, kde nabízíme příjemné posezení, letní zahrádku a plno zákusků které si můžete odnést s sebou.
Kavárna Dolce Vita Opava
Dovoz obědů do firem a domácností - denní menu, poctivá česká jídla
Pokud si chcete dopřát kvalitní oběd a nemáte čas jít do restaurace, pak vyzkoušejte Českou jídelnu Milan Babor v Ostravě. Dovezeme vám denní menu, poctivé české jídlo do firem i domácností.
Ubytování v bezbariérovém penzionu s restaurací – plníme speciální požadavky
Dobré jídlo a příjemné ubytování jsou neodmyslitelnou součástí Penzionu Ovečka v Nýdku v Beskydech. V bezbariérovém penzionu se stylovou restaurací plníme speciální požadavky.
Svatební kočár učiní váš den nezapomenutelný | Bruntál
Chcete svůj stavební den korunovat neobvyklým zážitkem? Co takhle si pronajmout svatební kočár, který vás odveze vstříc vašemu novému životu? I to je možné v restauraci FARMA nedaleko města Bruntál pod kopci Jeseníků. Tato atraktivní oblast je pro pořádání svateb jako stvořená. Jestliže máte rádi přírodu, bude to to pravé právě pro vás a vaši ...
Komplexní cateringové služby, catering Opava
Hledáte caterinovou společnost na svoji rodinnou oslavu, svatbu, narozeniny nebo firemní večírek? GASTRO TYLŠAR s.r.o. Vám zajistí komplexní catering, od přípravy ubrusů, slavnostních tabulí, nádobí, skla a květinové výzdoby až po výborné jídlo. Vybrat si můžete z tradičních českých jídel, včetně polévek, dietních jídel. Rozvážíme obědy i do ...
Restaurace Hukvaldy
Restaurace: - domácí kuchyně, - SPECIALITY tradiční kuchyně, - cimbálová muzika, - oslavy, svatby, kulturní akce, - velký moderně zařízený společenský sál, - kvalitní domácí produkty.
Snídaňové menu v kavárně
Nekuřácká kavárna v centru Opavy Kavárna Dolce Vita nabízí výhodné snídaňové menu a různé druhy káv.
Kavárna Dolce Vita Opava
Rozvoz jídel - klasická česká kuchyně až do domu i firmy, velký výběr denního menu
Naše Česká jídelna v Ostravě, kterou provozuje Milan Babor, Vám zajistí rozvoz jídel klasické české kuchyně až do domu, nebo na adresu Vaší firmy. U nás máte jistotu velkého výběru denního menu.
Obědy v Ostravě
Výroba a rozvoz hotových zchlazených a vakuově zabalených jídel. Dovoz obědů do práce i domů. Výroba lahůdek, obložených mís, chlebíčků, jednohubek a příprava rautů. Nabídka cateringu. Plátkování, porcování a balení sýrů, uzenin atd