Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Příprava výborného občerstvení na firemní akce a večírky, raut na teambuilding přímo Vám na míru
Výborný catering na míru, přichystání občerstvení i rautu na firemní večírky a akce dle Vašeho přání zajistí firma PETERMANN – Catering s.r.o. v okolí Ostravy, Olomouce i Brna.
Nezapomenutelný gastronomický zážitek Vám připraví kuchař přímo v pohodlí Vašeho domova
Romantickou večeři přímo u Vás doma, nebo pohostinství pro přátele a rodinu zařídí kuchař do domu ze společnosti PETERMANN – Catering s.r.o. kdekoliv v Ostravě, v Olomouci či v Brně.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Příjemné posezení s přáteli u dobré večeře, romantická schůzka i obchodní jednání
K příjemnému posezení s přáteli u dobrého jídla, k romantické večeři či k obchodnímu jednání Vás zve stylová restaurace Moravská Chalupa v centru Ostravy, kde se vaří tradiční jídla.
Přijďte na polední menu, které se připravuje z kvalitních surovin, dle receptů moravské a staročeské kuchyně
Výborné polední menu z kvalitních surovin připravují ve stylově zařízené restauraci Moravská Chalupa v centru Ostravy dle receptů moravské a staročeské kuchyně.
Rozvoz obědů a poledního menu do domácností a firem
Rozvoz obědů, denního menu do domácností "po celé Prajzké"- oblast Kravaře, Hlučín a okolí. Denní menu dle jídelního lístku 7 dní v týdnu od pondělí do neděle.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Rozvoz obědů do domácností a firem
Rozvoz obědů po celém okrese Opava zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o. jak do domácností, tak také firem.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Příprava dobrého cateringu z čerstvých surovin na firemní večírky i na rodinné oslavy
O přípravu cateringu z čerstvých surovin na firemní akce, oslavy či svatby, a to i o vegetariánské a bezlepkové menu, se postará restaurace VITAL BISTRO nejen v Krnově, ale i v Opavě a Bruntále.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Závodní stravování nejen pro firemní účely formou rozvozu chutných jídel
Nemáte-li vyřešen jídelníček váš či vašich zaměstnanců, obraťte se na firmu Mikeš a spol s.r.o. z Opavy. Ta za vás ráda tuto starost převezme formou závodního stravování včetně jeho rozvozu.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Catering - pestré občerstvení na svatby i firemní akce bez starostí
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje občerstvení na svatby i firemní akce v Opavě a okolí. Nechce starosti s občerstvením na nás.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Firemní obědy s rozvozem po Opavě - vydatné menu s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem Vám zajistí jídelna Mikeš z Opavy, která dováží výborné a kvalitní jídlo přímo do firem a dalších institucí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.