Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, Sudice, okres Opava
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, opracování kovů, vrtání, broušení, řezání na CNC strojích provádí Zámečnictví Vaníček David Vaníček, obec Sudice, okres Opava.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Kovové regály, regálové systémy i drátěné výrobky, vše kvalitně lakujeme v naši práškové lakovně
Potřebujete nalakovat regály nebo různé drátěně výrobky a chcete využít služeb práškové lakovny? Pak kontaktujte firmu Lakemtal, která sídlí poblíž Ostravy i Opavy a připraví Vám konkrétní nabídku.
Žárový nástřik kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky všemi typy postupů
Na žárové nástřiky kovových částí i spotřební a průmyslové keramiky se specializuje společnost Devimex s.r.o., která nabízí navíc realizaci pomocí všech typů postupů, které existují.
Modré nebo žluté chromátování kvalitní ochrana proti korozi
Firma GALMAT zinkování s.r.o. vám zajistí kvalitní ochranu vašich kovů proti korozi - zaměřuje se na modré nebo žluté chromátování dle potřeby zákazníka.
Svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG
Společnost Porgest, a.s. se zaměřuje na svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG. Své služby poskytne pro celý Olomoucký a Moravskoslezský kraj.
Odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů
Společnosti GALMAT zinkování s.r.o. se sídlem ve Frenštátě pod Radhoštěm nedaleko Rožnova provádí odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů.
Zinkovna - zinkování atypických dílů a malých výrobních sérií
Pokud vlastníte malou firmu a hledáte zinkovnu, která se zaměřuje na zinkování malých výrobních sérií a atypických dílů, pak se obraťte na firmu GALMAT zinkování sídlící ve Frenštátě nedaleko Rožnova.
Volná pracovní pozice pro svářeče a zámečníky na hlavní pracovní poměr
Pokud jste zkušený svářeč nebo zámečník a hledáte práci na hlavní pracovní poměr, pak kontaktujte společnost Porgest, a.s. v Novém Jičíně.
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Komerční práškové lakování - tryskání, komaxit, povrchová úprava kovů
Firma LAKMETAL spol. s r.o. nabízí komerční práškové lakování a povrchová úprava kovů. Mezi služby se řadí také tryskání a komaxitování.
Vrtání hlubokých otvorů, broušení dělových vrtáků, CNC obrábění na zakázku
CNC obráběním kovů na zakázku se zabývá společnost HMC engineering system, s.r.o. z Nového Jičína. Provádíme broušení dělových vrtáků a vrtání hlubokých otvorů.
Komerční práškové lakování, komaxit, prášková lakovna - kontinuální, komorová linka
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s. r. o. působící v celém Moravskoslezském kraji nabízí komerční práškové lakování (komaxit) na kontinuální i komorové lince.
Komaxitování - moderní technologie pro povrchové úpravy kovů, komaxit
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá povrchovou úpravou kovů. Obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Ostravy. Mezi služby patří komaxitování, což je moderní technologii pro úpravu kovů komaxitem.
Prášková lakovna a ochrana proti korozi - lesklé, matné, strukturní, nebo kladívkové povrchy
Prášková lakovna LAKMETAL spol. s r.o. sídlící v Kobeřicí u Opavy má zkušenosti s povrchovými úpravami a antikorozní ochranou lesklých, matných, strukturních, nebo kladívkových povrchů.
Prášková lakovna – kvalitní povrchová úprava kovů
LAKMETAL spol. s r.o. je spolehlivá prášková lakovna v Opavě, která Vám nabídne kvalitní povrchovou úpravu kovů.
Povrchová úprava kovů, lakování, Komaxit - profesionální lakovna, ochrana proti korozi
Profesionální lakovna kovů LAKMETAL spol. s r.o. Vám poskytne povrchovou úpravu kovů, ochranu proti korozi a lakování Komaxit v Opavě.
Soustružnícké práce, kovovýroba a opravy paletovacích vozíků
Hydraulika není jedinou činností firmy OHS Hydraulika, také provádíme soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy.
Kvalitní zastřešení bazénu, pergol, přístřešků - prodej a výroba všech velikostí a tvarů
Firma H&P Polykarbonáty se zabývá výrobou a prodejem kvalitního zastřešení bazénů a pergol všech velikostí a tvarů. Také vyrábí odolné přístřešky a zádveří.
H&P Polykarbonáty
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů a aut - rychle a bez poškození zamykacího systému
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů či aut rychle a bez poškození zamykacího systému zajišťuje zámečnictví Twardzik v okolí Karviné, Orlové, Havířova, Bohumína i Českého Těšína.
Zámečnictví - výroba náhradních klíčů, nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů
Zámečnictví Twardzik vyrábí náhradní klíče a zajišťuje nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů v okrese Karviná.
Dělení materiálu, zámečnické práce, výroba, montáž Třinec
Zámečnická firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince provádí dělení materiálu, svářečské a zámečnické práce: - svařování nerezu TIG-WIG - navařování oceli tvrdokovem - dělení nerezového materiálu do 60mm - dělení hliníku do 80mm - dělení nelegované oceli do 80mm - řezání vysoce legované oceli, hliníkových plechů - řezání plazmovým strojem ...
Svařování nerezu, navařování tvrdokovu Třinec
Svařování nerezu a nerezových dílů provádí firma TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. z Třince metodou TIG-WIG, což znamená svařování wolframovou elektrodou. Svařujeme ocelové dílce, kontrukce, malé svářence, svářence nadrozměrných rozměrů. Abychom zvýšili životnost strojů, navaříme ocel tvrdokovem. Renovujeme, opravíme opotřebené součástí ...
Horizontální obrábění rychle, přesně a kvalitně - Třinec
Horizontální obrábění u nás mohou využít strojírenské firmy, ale i podniky z oblasti stavebnictví, hutnictví či důlního průmyslu. Horizontální obrábění všeho druhu je specialitou společnosti TOP-STEEL BOHEMIA Třinec. Obrátit se na nás můžete v oblasti výroby svařovaných dílů, ocelových konstrukcí i částí strojů. Zajistíme ale i technologické ...
Opracování horizontální vyvrtávačkou Třinec
Opracování horizontální vyvrtávačkou CNC provádí společnost TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. I těm nejnáročnějším zákazníkům poskytneme opracování, frézování, vyvrtávání, závitování velkých a těžkých výrobků. Při opracování zachováme kvalitu opracováného povrchu s vysokou přesností. Horizontální vyvrtávačka umožní přesné opracování svářenců, výpalků a ...