Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Povrchová ochrana a úprava kovů - kvalitní tryskání, metalizace, nátěry
Povrchová ochrana a úprava kovů, tryskání, metalizace, nátěry tím vším se zabývá společnost LASON CZ s.r.o. již od roku 1997 a řadí se mezi nejkvalitnější firmy ve svém oboru.
Lason CZ s.r.o.
Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Kompletní servis v oblasti kovovýroby, zpracování plechů, pálení laserem, svařování, ohýbání, zámečnické práce
Společnost NC Line a.s. je výrobním partnerem světových značek v oblasti kovovýroby. Nabízí kompletní servis kovovýroby, k hlavní činnosti patří tepelné dělení materiálů pomocí laserové technologie.
Hliníkové pájky a pasty na pájení hliníkových trubek a slitin
A.V.D. pájení s.r.o. se zaměřuje na tvrdé pájení a jeho problematiku v okolí Opavy i Ostravy. Nabídneme Vám velký výběr hliníkových pájek a past na pájení trubek a slitin v okolí Ostravy i Opavy.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Řezání panelu, betonu a dalších materiálů a jádrové vrtání – změny v domácnosti
Pokud potřebujete řezání panelu, betonu, kamene, cihel nebo jádrové vrtání v okolí Frýdku Místku, využijte odborníků společnosti DROJA.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Technologie elektro-erozivní obrábění umožňuje výrobu složitějších tvarů pro lisovací stroje
Složité tvary pro lisovací nástroje vyrábí společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci za pomocí technologie elektro-erozivní obrábění. Zaměřují se na sériovou výrobu.
Na poli zpracování plechů nabízíme komplexní služby a dodávky – NC Line a.s.
Od řezání laserem, CNC vysekávání a ohýbání plechů, přes svařování, zámečnické a montážní práce, až po různé druhy finálních povrchových úprav – to vše umíme.
Ruční lisování kovových dílů a plechů za studena – zakázková výroba na CNC strojích
Společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. zajistí zákazníkům ruční lisování kovových dílů a plechů za studna na klasických a CNC výstředníkových lisech ve své provozovně v Třinci.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Antikorozní ochrana kovů - povrchová úprava pro snížení nákladů na údržbu a opravu
Antikorozní ochranu kovů zajišťuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě. Vyzkoušejte tuto povrchovou úpravu a snižte tak náklady na údržbu i opravu kovových konstrukcí.
Lason CZ s.r.o.
Strojírenství, strojírenská výroba Český Těšín, regály a stojany, rozvodné skříně, přístřešky
Na zakázku vyrobíme produkty strojírenské a zámečnické výroby, a to jak sériově, tak v jednotlivých kusech.
Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Dělení nerezové oceli – přesné pálení a řezání
Zpracováváte nerezovou ocel a potřebujete pro svou výrobu přesně dělené části? V tom případě neváhejte a oslovte naši společnost Nerezové výpalky, s.r.o.
Průmyslová výrobní společnost v oboru kovovýroby Moravskoslezský kraj
Kovovýroba a kovoobrábění z hliníku a dalších materiálů na základě požadavků zákazníka, obrábění hliníkových součástek do různých průmyslových odvětví, CNC výroba a povrchová úprava – Robert Paluzga.
Robert Paluzga kovovýroba
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže, svícny, stojany, věšáky, světla, krbové soupravy.
Ohýbání materiálů - strojní zakružování profilů, plechů a trubek
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě - Zlatníkách se specializuje na zpracováním kovů a mezi službami najdete také strojní zakružování neboli ohýbání profilů, trubek a plechů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.
Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.