Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která nabízí ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu.
Pálení laserem - CNC přesné řezání tvarových výpalků z plechu
Pálení laserem, řezání výpalků z plechu, výroba složitých tvarových plechových výrobků, kvalitní řezné hrany na CNC strojích od firmy HON -KOVO v Opavě, která vyrábí kovové součásti a komponenty.
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Zakázková kovovýroba a kovobrábění - kvalitní zpracování výrobků
Zakázkovou kovovýrobu a kovoobrábění Vám poskytne naše společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, kde nabízí kvalitní zpracování výrobků.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Zpracování a výroba různých výrobků z plechu pomocí řezání, CNC vysekávání, ohýbání
Výrobou a zpracováním různých výrobků z plechu formou řezání, CNC vysekávání a ohýbání, povrchovými úpravami a svařováním se zabývá společnost NC LINE a.s. v Suchdole nad Odrou.
Pasířství, restaurování, umělecké kovářství  - kvalitní zpracování materiálu
Pasířství, restaurování a umělecké kovářství poskytuje společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě, která Vám kvalitně zpracuje kovový materiál.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Zakázková výroba, díly pro vagóny, zemědělská technika, automotive a CNC obrábění
Kvalitní zakázkovou výrobou, výrobou dílů pro vagóny, zemědělskou a manipulační technikou a automotive a nyní i svařováním a CNC obráběním se zabývá firma ISMM & EGAS s.r.o. s provozovnou v Pustějově.
Strojní zámečnické práce, montáž ocelových dílů i konstrukcí, zábradlí, Bruntálsko
Kompletní zámečnické služby včetně výroby zábradlí i ocelových dílů na zakázku poskytuje společnost Jiří Paštěka – zámečník z obce Břidličná v Moravskoslezském kraji.
Povrchová úprava kovů, práškové lakování, pískování kovovou drtí, komplexní kovovýroba
Finální úpravu povrchů kovů Vám zajistí společnost JOHAN TS s.r.o. z Příboru. Disponujeme bohatou nabídkou vzorů a barev pocházejících od předních zahraničních i tuzemských dodavatelů.
Povrchová úprava, komaxitování, práškové lakování - prášková lakovna a vypalovací pec
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. disponuje práškovou lakovnou, která je součástí výrobního závodu Štítina a v současnosti je jedna z nejmodernějších a největších v ČR.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Specialisté na broušení na plocho i na kulato, vrtání, frézování na horizontální fréze
Specialistou na broušení na plocho i na kulato, na vrtání a na frézování na horizontální fréze je společnost HBP Strojírna s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Poskytujeme službu plošného broušení otřepů plechových dílů po lisování na brousícím stroji
Na brousícím (odjehlovacím) stroji provádí plošné broušení otřepů plechových dílů vzniklých po lisování, laserovém řezání či obrábění společnost Lakum KTL, a.s. se sídlem ve Frýdlantě nad Ostravicí.
Nástrojárna, konstrukce a výroba nástrojů, nářadí, přípravků
Nástrojárna, konstrukce, vývoj, simulace a výroba střižných a lisovacích nástrojů, nářadí z kvalitních kovových materiálů realizuje společnost MS technik spol. s r.o.
Strojírenská výroba - tvarové výpalky z kovů, těžké svařence
Společnost VOP CZ, s.p. má v oblasti strojírenské výroby mnohaleté zkušenosti. Zaměřuje se na tvarové výpalky z kovů a také na výrobu těžkých i lehkých svařenců pro celou Českou republiku i zahraničí.
Volné pracovní místo v oboru svářeč, zámečník - práce na plný úvazek
Společnost Porgest, a.s. nabízí volné pracovní místo na plný úvazek v oboru svářeč a zámečník. Pokud hledáte práci v okolí Nového Jičína, Kopřivnice či Valašského Meziříčí, neváhejte nás kontaktovat.
Nabídka, práce, zaměstnání, pracovní pozice - svářeč, CNC obráběč, obsluha laserového pálícího stroje
Hledáte stabilní práci v dělnických profesích? Obraťte se na ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. sídlící v Ostravě, která hledá svářeče, CNC obráběče a obsluhu laserového pálícího stroje.
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
CNC obrábění, soustružení, frézování, svařování materiálu, kovovýroba
Strojírenská činnost, kovovýroba, zámečnictví, obrábění kovů, soustružení, svařování, dělení, broušení, frézování realizuje společnost HBP Strojírna s.r.o., Frýdek-Místek.
Tryskání a lakování starých výrobků - renovace jízdních kol, dílů aut a motocyklů
Zrenovujte svoje kolo či motocykl u firmy LAKMETAL spol. s r.o. , která působí v Opavě, Ostravě i okolí. Nabízíme tryskání a lakování starých výrobků.
Lakování nábytkových a strojních dílů - nalakujeme veškeré díly nábytku i strojů včetně odmaštění
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá kvalitním lakování výrobků, strojních dílů a nábytku v Opavě, Ostravě a okolí.
Dělení materiálu, zakružování a ohýbání plechů, pálení plazmou, svařování, Opava
Dělení a spojování kovových materiálů, pálení plazmou, svařování, zakružování a ohýbání plechů na CNC strojí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček se sídlem v okrese Opava.