Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění Hodonín
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění, práce na CNC soustruzích a na konvenčních obráběcích strojích u firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy, obrábění kovových i nekovových materiálů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci.
Výrobce, subdodavatel strojírenských dílů, CNC obrábění
CNC obrábění a broušení, výroba, distribuce,subdodavatel strojírenských dílů a montážních podskupin strojů, Vám zprostředkuje společnost ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Kovovýroba - pálení, svařování a lisovaní pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti kovovýroby, kde zajišťuje pálení, svařování nebo lakování pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Svařování kovových i nekovových materiálů, svařovací práce
Svařování, sváření kovových i nekovových materiálů, svařovací práce, svařování železa, kovů a plátů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje Hodonín
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje, práce s materiály kov, železo, ocel, litina, měď, nerez, mosaz, hliník a další od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Pískování a ruční sekání náhrobků – písmo z 24 karátového zlata nebo stříbra
O písmo z 24 karátového zlata nebo stříbra na žulových náhrobcích se postará Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice prostřednictvím pískování a ručního sekání.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky
Kovoobrábění, obrábění na CNC soustruzích, CNC stroje a frézky, obráběcí stroje od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně, Jihomoravský kraj.
Zpracování plechů a profilových materiálů, kovovýroba, zámečnické práce, obrábění, povrchové úpravy
Společnost JMKovo-BK s.r.o. se zabývá zpracováním plechů a profilových materiálů, služeb v oblasti kusové a sériové výroby.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
Umělecká kovářská a zámečnická výroba - originální doplňky, ploty, mříže nebo zábradlí
Umělecká kovářská a zámečnická výroba pod šikovnými rukami pana Tomáše Šťastného z Brna pro Vás vyrobí netradiční a originální kousky z kovu.
Kompletní zpracování plechů - CNC programování a moderní technologie
Na kompletní zpracování plechů a konstrukce návrhů pro 3D modely se specializuje firma AM-METAL, s.r.o. z Brna. Své služby provádíme pro české i zahraniční zákazníky, za pomocí moderních technologií.
Zakružování profilových materiálů - silná profilová zakružovačka ROUNDO R7S, Česká republika
Zakružováním profilových materiálů na silné profilové zakružovačce Roundo R7S provádí společnost AR Brno z České republiky.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Inovativní technologie formou ohýbání plechů na ohraňovacích lisech
V oblasti inovativního ohýbání plechů na ohraňovacích lisech vám bude jistě výborným partnerem společnost AM - METAL s.r.o.,z Kuřimi. Ta poskytuje své služby nejen pro klienty z oblasti Brna.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Vertikální a horizontální řezání kovu do 12 tun na pásových pilách
Vertikální i horizontální řezání kovu zajistí firma AR Brno, spol. s r.o. Řežeme materiál až o hmotnosti 12 tun o velikosti 800x1200 mm a maximálním průměru 800 mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Sériová a zakázková kovovýroba Brno, zpracování plechu, řezání, vysekávání, ohýbání, svařování
Naše firma Kovovýroba Klobás nabízí komplexní, rychlou a kvalitní kovovýrobu pomocí 25 moderních strojů na ploše 10 000 m2, vlastníme certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001.
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Pálení materiálu na CNC centrech až do síly plechu 200mm
Pálení plechu o síle až 200mm na CNC centrech pomocí acetylenu a kyslíku zajišťuje firma AR Brno. Na základě dohody pálíme i plechy silnější než 200mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
Strojní odjehlování v okrese Brno - venkov
Jednou ze služeb našeho kovoobráběcího portfolia je strojní odjehlování.
Ohýbání a ohraňování plechů Hodonín největším ohraňovacím lisem v ČR
Naše firma GAMA OCEL, spol. s r.o. z Hodonína nabízí na největším ohraňovacím lisu v ČR kvalitní ohýbání a ohraňování plechů.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné