Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Deskové dna s doplňky - s těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, drážkou nebo perem
Na zakázkovou výrobu a prodej deskového dna s doplňky jako je těsnící lišta, nákružek, výkružek, drážka nebo pero a další potrubní součásti se zaměřuje společnost AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Jádrové vrtání a řezání betonových konstrukcí – diamantová řezací technika
Diamantovou řezací techniku, kterou je jádrové vrtání různých otvorů a řezání betonových konstrukcí a odstraňování velkých ploch betonu provádí společnost BBG-BENDA, s.r.o.
BBG-BENDA, s.r.o.
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Výroba vstřikovacích forem - formy na plast včetně návrhu a konstrukce
Nechte si vyrobit vstřikovací formy od společnosti INCOT - vstřikování plastů z Podivína, která poskytuje kompletní služby při výrobě plastových výlisků.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem – lanová pila s neomezenou hloubkou řezu
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem neboli lanovou pilou, která má neomezenou hloubku řezu a používá se v těžko přístupných místech, zajišťují odborníci společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Frézované díly a komponenty z hliníku pro letecký průmysl
Přesně frézované CNC díly pro letecký průmysl vyrábí firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. Dodáváme hliníkové díly a další komponenty pro letectví.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výroba klíčů a autoklíčů - kvalitní klíčové systémy a zámečnická výroba
Brněnská firma AD SECURITY s.r.o. poskytuje profesionální zámečnickou výrobu, ke které paří kvalitní výroba klíčů, autoklíčů nebo klíčových systémů.