Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Povrchová úprava, tryskání povrchů, nátěry, metalizace - kvalitní práce
Povrchová úprava kovů, tryskání povrchů, nátěry a metalizace na montáži, antikorozní úpravy - kvalitní práce provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o., z Brna.
Tryskání nerezových povrchů balotinou, úpravy antikorozních ocelí
Tryskání nerezových povrchů balotinou, moderní povrchovou úpravu antikorozních ocelí, zajišťuje firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně.
Moření a pasivace uhlíkových ocelí, antikorozní ochrana, mořírna
Moření a pasivaci uhlíkových ocelí, zvláštní odmaštění, moření a pasivace vnitřních povrchů potrubních systémů na kyslíkovou i klasickou čistotu provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o. v Brně.
Povrchové úpravy, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, kvalitní práce
Povrchové úpravy, antikorozní ochrana, tryskání, nátěry a metalizace uhlíkových ocelí, to vše provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o., se sídlem v Brně.
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji
Tryskání rozměrnějších kovových dílců v automatickém tryskacím stroji – firma Plado s.r.o. provádí samostatné tryskání rozměrnějších kovových dílců v nově pořízeném automatickém tryskacím stroji.
Broušení pilových řetězů na automatické brusce
Ostré a dobře nabroušené pilové řetězy získáte díky broušení pilových řetězů na profesionální automatické brusce, které provádí v okolí Moravského Krumlova a Znojma firma Agroservis Holý.
Tryskání oceli pomocí jemného abraziva – povrchová úprava oceli
Tryskání oceli s použitím jemného abraziva, které slouží jako předúprava oceli pro její další zpracování, provádí v okolí Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o.
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů, výroba parapetů, svody, různé barevné provedení.
Lakování kovových prvků – zábradlí, schodiště a ploty
Kovová zábradlí, schodiště a ploty ve Vámi vybraném odstínu kvalitně nalakuje a povrchově upraví v práškové lakovně PLADO s.r.o.
Soustružení, frézování kovů, CNC obrábění, svařování, tepelné zpracování
Výroba strojírenských dílců, soustružení, frézování kovů na CNC strojích, CNC obrábění, svařování a další strojírenskou výrobu zajišťují ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zakázková a sériová kovovýroba Vyškov, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické práce, svařování
Nabízíme zakázkovou a sériovou kovovýrobu včetně zámečnických prací, svařování, lisování, ohýbání, řezání, vrtání, děrování.
Rovnání různých kovových dílů – tepelné zpracování prototypů
Tepelným zpracováním prototypů se zabývá společnost Q.I.P. s.r.o. z Brna, která provádí rovnání a jiné technologické procesy pro úpravy kovových dílů.
Práškové lakování velkých kovových dílů a komaxitování
Práškové lakování velkých kovových dílů a povrchovou úpravu kovů práškovým plastem - komaxitování - provádí v oblasti Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Prášková lakovna – povrchová úprava kovů práškovým lakováním
Společnost PLADO, s.r.o. se sídlem v Ivančicích je prášková lakovna, která provádí povrchovou úpravu všech kovů metodou práškového lakování.
Svařování v ochranné atmosféře CO2 s certifikací dle EN ISO 9606-1 135 P BW FM3S, Česká republika
Hledáte-li společnost, která je držitelem certifikace dle EN ISO 9606-1 135 P BW FM3S pro svařování v ochranné atmosféře, obraťte se na firmu AR Brno spol s.r.o. se sídlem v České republice.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích, strojírenská výroba od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci u Hodonína.
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
Tryskání, lakování rozměrných a těžkých dílů – zemědělských, stavebních strojů
Rychlé, kvalitní tryskání či lakování rozměrných a těžkých dílů, jako jsou například zemědělské a stavební stroje zajistí společnost Plado, s.r.o. z Ivančic.
Tryskání a lakování plechových nebo hliníkových automobilových disků
Tryskání a lakování plechových či hliníkových (alu) disků pro automobily a další motorová provádí v oblasti Brna-venkov prášková lakovna PLADO, s.r.o.
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.
Prášková lakovna – práškové lakování velkých kovových dílů
Práškové lakování velkých kovových dílů provádí v okolí Brna-venkov prášková lakovna Plado s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.