Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Kovobrábění a zámečnictví
Kovoobrábění Vranovice Vrátný Karel Služby, výroba: -kovobrábění -obrábění -lisařské práce -soustružení -svařování -frézování -zámečnické práce - strojní a stavební -zakázková kovovýroba. -autodoprava do 7,5 t.
Zakázková, sériová kovovýroba, zámečnictví Olomouc
Zámečnictví Elza nabízí kvalitní zakázkovou i sériovou výrobu: - ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - lávky - zastřešování venkovních prostor - ozdobné mříže - bezpečnostní mříže - lavičky a stožáry - kotvící prvky, úchyty a konzoly - dveře, vrata, ploty a branky - regály - reklamní poutače - kovové konstrukce jakýchkoliv ...
Strojírenská, zámečnická výroba Přerov
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. nabízí strojírenskou, zámečnickou výrobu na zakázku: - soustružení, frézování, vrtaní (svářence, odlitky, výpalky, výkovky) - výroba potrubí - potrubní dílce - plošiny, pochozí lávky - schodiště, zábradlí - tlakové nádoby - sila (zásobníky) - skříňové podavače - násypky - vakuové lisy.
CNC laserové řezání svařování robotické sváření ohraňování Hradec
Výrobní program: - zpracování plechu a profilů s případnou následnou montáží - sváření: - konstrukčních ocelí - korozivzdorných ocelí třídy 17 Zabýváme se též zpracováním neželezných kovů jako jsou titan, slitiny hliníku, mosaz. Technologie: - bodové svařování - podélné sváření - robotické sváření - laser Trulaser 3530 - 4kW - laser ...
Kovovýroba soustružení na karuselu hoblík mosazné kování Jičín
Výroba a kovovýroba: Výroba: - atypického mosazného kování na rekonstruované objekty. Kovovýroba: - zakázková práce - soustružení na karuselu - hoblík 3 m Námi vyrobené odlitky dokážeme rovněž opracovat dle požadavků odběratele, popřípadě provádět další zakázkové práce. Na zakázku provádíme: - obrábění do průměru 900mm a délky ...
Slévárna barevných kovů výroba odlitky z hliníku mosazi bronzu
Slévárna barevných kovů. Výroba odlitky z barevných kovů - hliníku mosazi bronzu. Kovovýroba: - zakázková práce. - soustružení na karuselu - hoblík 3 m Jičín, Nová Paka, Kopidlno
Odlévání barevných kovů slévárna opracování frézování Jičín
Náš hlavní obor činnosti je odlévání barevných kovů: - odlitky z barevných kovů-hliníku, mosazi, bronzu včetně konečného opracování (soustružení, frézování, vrtání, závitování, leštění). - zajistíme i odlévání ložiskových kompozic Slévárna barevných kovů.
Zpracování plechu, kovovýroba Brno
Vyrábíme speciální konstrukce pro motocykly a příslušenství. Nabízíme kovovýrobu. Naše výrobní technologie: -ohýbání trubek -svařování -řezání laserem -CNC ochraňování -lisování -povrchové úpravy -nerez, ocel, hliník. Více na našich webových stránkách.
Kovovýroba, řezání laserem, Brno
Výroba, dodávka, zpracování: -trubky a plechy -motocyklové příslušenství -speciální konstrukce pro motocykly -řezání laserem -CNC ohraňování -povrchové úpravy -lisování -ohýbání trubek -svařování MIG/MAG/WIG -kovovýroba. Vysoká kvalita za příznivou cenu.
Elektromontáže kovovýroba montáž investičních celků Hradec
Elektromontáže. Kovovýroba. Demontáž a montáž investičních celků. Technologie celých zařízení pro potravinářský a chemický průmysl. Modernizace a oprava strojů. Montáž a údržba strojně–technologického zařízení a celků, dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení. Dodávky a montáž potrubních rozvodů.
CNC tvarové pálení Náchod, Jaroměř, Trutnov, Pardubice, Jičín
CNC pálicí stroj VANAD PROXIMA 20/40 B - Pracovní rozsah pro pálení plechů 2 000 x 4 000 mm - Všechny pojezdové dráhy na lineárním vedení - Univerzální CNC řídící systém Vanad - systém s proporcionálními ventily mm - Laserové zaměřovací čidlo - Plazma Kjellberg HiFocus vodou chlazený, hořák PerCut 210M, plazmový plyn O plyn O2, N2, H2, - ...
Kovoobrábění, soustružnické práce Veselí nad Moravou
Nabízíme, poskytujeme, vyrábíme: -soustružení -soustružení na CNC strojích -soustružnické automaty -frézkování - na konvenčních frézkách -obrábění kovů -obrábění oceli -obrábění - neželezné kovy -mosaz -měď -železo -nerez.
Řezání laserem Praha Kolín Poděbrady Nymburk Mladá Boleslav
Naše firma Plehaso k.s. se pohybuje především v oboru pro zpracování plošných materiálů. Kvalitní výrobky a služby nabízíme, protože vlastním moderní, spolehlivé a kvalitní stroje a disponujeme vyškolenou pracovní sílou. - řezání vodním paprskem - řezání 3D vodním paprskem - úkosové řezání - laserové řezání - drobná kovovýroba - ...
Střechy na klíč montáž střešních oken kovovýroba Červený Kostelec
Kompletní dodávky střech, střechy na klíč. - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce - montáž hromosvodů. Montáž střešních oken VELUX. Kovovýroba. Prodej materiálu.
Zakázková výroba z nerez oceli, nerezových zařízení Kroměříž
PHARMIX, s.r.o. se specializuje na kovovýrobu nerezových strojů a zařízení pro: -farmaceutický průmysl, farmacii -chemický průmysl, chemii -potravinářský průmysl, potravinářství. Nabízíme zakázkovou výrobu z nerezu, nerezi i k prodeji: -míchací nádrže a ústrojí (planetové mísiče, mísičů), míchacích nádrží -homogenizátory ...
Obráběčské, soustružnické, frézařské práce Ostrava
FRESO, spol.s r.o. Ostrava nabízí obráběčské, soustružnické a frézařské práce.
Kovovýroba Karlovy Vary
Kovovýroba: -obrábění kovů -soustružení -frézování -vrtání -broušení Vyrábíme komponenty pro automobilový a elektrotechnický průmysl.
Obrábění kovů Karlovy Vary
Vyrábíme díly pro - všeobecné strojírenství, jednoúčelové stroje (automobilový a elektrotechnický průmysl ), náhradní díly Zajišťujeme - výrobu svařenců včetně žíhání,tryskání a lakování -povrchovou úpravu dílců ( galvanické zinkování a niklování,černění,eloxování a lakování ) - tepelné zpracování dílců (cementování, kalení,nitridování )
Kardanové hřídele, výroba a prodej, Velká Bíteš
Kardanové hřídele, výroba a prodej, Velká Bíteš. Firma disponuje kvalitními obráběcími stroji a svářecím poloautomatem. Nejmodernějších technologií využívá na pracovišti pro vyvažování kardanových hřídelí, kde využívá zařízení od firmy CEMB. - výroba spojovacích kardanových hřídelí - kloubové a rotační hřídele - použití originálních ...
Stavební zámečnictví, výroba nesené brány, zábradlí, madla Opava
Nabízíme práce v oblasti stavebního zámečnictví, zakázkové kovovýroby a montáže: - výroba ocelových a nosných konstrukcí - posuvné brány nesené, samonosné - kovové, ocelové a nerezové schodiště, schody - balkónové a schodišťové zábradlí - nerezová a ocelová madla na zábradlí - kovoobráběčské práce.
Broušení na kulato
V rámci činnosti kovoobrábění jsme uvedli do provozu brusku na kulato 2 UD 750 – brousí v hrotech do 750 mm včetně broušení do díry. Dále brousíme na magnetce BPH 20, brusce na nástroje ( frézy,nože apod. ) a speciální ostřičce vrtáků větších průměrů.
CNC obrábění desek, díly dle výkresů
Firma GLEICH Aluminium s.r.o. je odbrník v oboru obrábění kovů. Nabízíme obrábění hliníkových a duralových desek. -CNC obrábění duralového a hliníkového materiálu -Frézování hliníku a duralu -Výroba hliníkových a duralových dílů dle výkresů
Broušení na kulato, broušení na plocho Ostrava
Strojírenská firma Freso s.r.o. poskytuje tyto práce: - broušení na kulato - broušení na plocho - soustružnické - obráběčské - frézařské - elektroerozivní řezání drátem.
Obrábění na CNC strojích, CNC opracování kovů, frézování Ostrava
FRESO, spol. s r.o. v Ostravě se zabývá strojírenskou výrobou: - obrábění na CNC strojích - CNC opracování kovů - frézování - CNC obrábění hliníku, barevných i lehkých kovů - CNC obrábění speciálních ocelových slitin.
Kola řetězová, kuželová, ozubená, převody šnekové, broušení ozubení, opravy převodovek Brno
Kola řetězová, kuželová, ozubená, převody šnekové, broušení ozubení, opravy převodovek Brno. Naše firma vznikla koncem roku 1989 v Brně. Provozovnu nelaznete v Modřicích na ulici Komenského. Nosnou část výrobního programu tvoří kusová a malosériová výroba ozubených kol, šnekových kol, řetězových a kuželových převodů. Kromě výroby ozubení ...