Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Povrchové zpracování kovů, CNC obrábění, kovovýroba Vysočina, Jihlava
svařování, ohraňování, stříhání, CNC děrování a pálení plechů, povrchové zpracování kovů, strojírenská výroba, výrobky z nerezu, dělení kovů
Strojírenská výroba, kovovýroba, CNC obrábění, lisování, ohýbání, dělení
Naší stěžejní činností je strojírenská výroba a kovovýroba, provádíme dělení materiálu CNC, obrábění, lisování, ohýbání trubek, protahování drážek a další činnost.
Obrábění na CNC soustruhu zaměřený na rotační díly | Náchod
Provádíme obrábění na CNC soustruzích, výroba komponentů pro automobilový průmysl.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
CNC obrábění pro automobilový průmysl - Náchod
Provádíme CNC obrábění pro automobilový průmysl pro brzdové systémy nebo převodovky automobilů.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
Stáčení,ohýbání plechu, zakružování Vysočina
kovovýroba, zámečnictví, svařování, pálení, výrobky z nerezu, CNC děrování a lálení, lisování, ohraňování. zakružování, strojírenská výroba
Horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Naše pracoviště jsme zprovoznili s nově pořízeným strojem představujícím horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC.
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
CNC frézování, soustružení  - dlouholeté zkušenosti a kvalitní stroje
CNC frézování a soustružení ve Zlínském kraji realizuje společnost JH KOVO s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, která se specializuje na obrábění kovů.
Vrtání hlubokých otvorů, broušení dělových vrtáků, CNC obrábění na zakázku
CNC obráběním kovů na zakázku se zabývá společnost HMC engineering system, s.r.o. z Nového Jičína. Provádíme broušení dělových vrtáků a vrtání hlubokých otvorů.
Kovoobrábění, CNC frézování, tvarové broušení měkkých i kalených dílů
CNC frézování, soustružení, elektroerozivní obrábění a tvarové broušení měkkých i kalených kovových dílů zajišťuje společnost Kovoobrábění PK s.r.o., Horní Třešňovec.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Přesné CNC obrábění do průměru 300 mm - Kolín
Přesné CNC obrábění - obrábění až do průměru 300 mm. Dostupnost CNC obrábění je v našich možnostech v okruhu 100 km včetně Kolína. Obrábění za příznivou cenu. Naše práce je předně zaměřena na zakázkovou výrobu. Hojně poskytované služby našim zákazníkům jsou obrábění, soustružení a frézování kovů. Stroje zvládnou obrábět díly z tyčového ...
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí - volná pracovní pozice
Společnost Washina engineerging s.r.o. nyní nabízí možnost volné pracovní pozice na místo - programátor a obsluha CNC obráběcího centra s praxí ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem.
Zakázkové kovoobrábění vyhoví všem vašim požadavkům  - Kolín
Společnost Kolmetal vždy vyhoví všem vašim požadavkům. Zakázkové kovoobrábění poskytujeme našim českým i zahraničním klientům. Kvalitní kovoobrábění poskytujeme nejen pro své zákazníky z Kolína. Přesvědčte se sami. Přesnost, rychlost a profesionální přístup, to jsou hodnoty, na kterých si ve firmě Kolmetal zakládáme. Ani ten nejpřesnější ...
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Záruční, pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů, soustruhů
Záruční i pozáruční servis kovoobráběcích, vícevřetenových strojů a soustruhů zajistí v regionu Kroměříž, Zlín firma BOSTEC Holešov.
Generální opravy soustruhů, kovoobráběcích strojů, kovoobrábění
Ve společnosti BOSTEC přijímáme zakázky na kovoobrábění, obrábění kovů v regionu Zlín, Kroměříž. Jsme prodejci kovoobráběcích strojů, soustruhů a provádíme jejich generální opravy.
Soustružnícké práce, kovovýroba a opravy paletovacích vozíků
Hydraulika není jedinou činností firmy OHS Hydraulika, také provádíme soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy.
Obrábění, broušení a soustružení strojních součástí na CNC a konvenčních strojích
Přesné strojní součásti a svařence na CNC i konvenčních strojích vyrábí společnost ELITEX Machinery, s.r.o. z Kdyně. Obrábění, broušení, frézování ozubených kol i rotačních součástí.
CNC soustružení, CNC obrábění Brno venkov
Hledáte firmu, která se zabývá CNC soustružením? Potřebujete si nechat neco vyrobit či opracovat na CNC strojích? Společnost VN machinery, s.r.o. sídlící v Židlochovicích, okr. Brno venkov, nabízí služby v oblasti kovovýroby, soustružení a obrábění na CNC strojích. Využíváme technologie: CNC frézování - x=1350mm, y=640mm, z=700mm 4.rotační ...
Horizontální obrábění rychle, přesně a kvalitně - Třinec
Horizontální obrábění u nás mohou využít strojírenské firmy, ale i podniky z oblasti stavebnictví, hutnictví či důlního průmyslu. Horizontální obrábění všeho druhu je specialitou společnosti TOP-STEEL BOHEMIA Třinec. Obrátit se na nás můžete v oblasti výroby svařovaných dílů, ocelových konstrukcí i částí strojů. Zajistíme ale i technologické ...
Frézování – CNC a konvenční stroje Židlochovice
Hledáte firmu v oblasti strojírenství, frézování na CNC konvenčních strojích?Potřebujete sehnat firmu, která se specializuje na práce jako frézování, CNC obrábění a podobně? Kontaktujte společnost VN machinery, s.r.o. která sídlí v Židlochovícím v blízkosti města Brna se zabývá právě výrobou v oblasti frézování na CNC strojích. Vyfrézujeme ...
Opracování horizontální vyvrtávačkou Třinec
Opracování horizontální vyvrtávačkou CNC provádí společnost TOP-STEEL BOHEMIA, s.r.o. I těm nejnáročnějším zákazníkům poskytneme opracování, frézování, vyvrtávání, závitování velkých a těžkých výrobků. Při opracování zachováme kvalitu opracováného povrchu s vysokou přesností. Horizontální vyvrtávačka umožní přesné opracování svářenců, výpalků a ...
Elektroerozivní řezání, obrábění pomocí kvalitního stroje
Společnost JH KOVO, s. r. o. je specialista na elektroerozivní řezání a obrábění pomocí kvalitního stroje Mitsubishi SX20. Působíme v celém Zlínském kraji.
Volné pracovní místo; obsluha CNC drátové řezačky | Lanškroun
Volné pracovní místo: pro obsluhu CNC drátové řezačky pro firmu Šplíchal s.r.o. z Lanškrouna. Požadavky na pracovní místo: Výuční list v oboru obráběč kovů, praxe alespoň 2 roky se stroji AGIE výhodou, znalost čtení výkresové dokumentace, znalost CAM softwaru Kovoprog výhodou. Platové podmínky jsou za práci 120,- Kč/hod. až 180 Kč/hod ...