Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Kovoobrábění pomocí frézování, vrtání a dalších způsobů třískového obrábění
Kovoobrábění s firmou LAJDA KOVO, s.r.o. Obrábíme různými třískovými způsoby, jako je frézování, vrtání a další. Vše na kvalitních obráběcích strojích. Sídlíme v Mysločovicích, okres Zlín.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Soustružnické práce a soustružení na plně automatizovaných CNC strojích v okresu Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá soustružením na klasických i automatických CNC strojích, díky kterým jsme schopni splnit veškerá přání zákazníků v co nejkratším termínu.
Výhodná kooperace s firmou J4 s.r.o. Hradec Králové, stříhání řezání a ohýbání plechů
Nabízíme výhodnou kooperaci s naší firmou J4 s.r.o. Hradec Králové, využijte spolupráce při výrobě tvarových výpalků z plechů.
Přesné frézování dílů na CNC obráběcích strojích - kusová i sériová výroba
Dačická firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. poskytuje služby v oblasti obrábění a frézování dílů na výkonný CNC obráběcích centrech. Firma se zaměřuje na kusovou i sériovou výrobu.
Kovoobrábění Trutnov – BINTER a SYNOVÉ
Disponujeme stroji, které spolehlivě opracují ocel, hliník nebo litinu. Neváhejte využít firmu DS s.r.o. Trutnov, naše kovoobrábění je Vám plně k dispozici.
Dělení materiálu, zakružování a ohýbání plechů, pálení plazmou, svařování, Opava
Dělení a spojování kovových materiálů, pálení plazmou, svařování, zakružování a ohýbání plechů na CNC strojí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček se sídlem v okrese Opava.
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, Sudice, okres Opava
Kovovýroba, soustružnické a frézařské práce, opracování kovů, vrtání, broušení, řezání na CNC strojích provádí Zámečnictví Vaníček David Vaníček, obec Sudice, okres Opava.
Zakázkové kovoobrábění na CNC strojích
Obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů. Dále v oblasti kovoobrábění děláme: řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Zpracování plechu, strojní díly z plechů a profilů, strojírenská výroba
Zpracování plechu, svařování, CNC ohýbání, obrábění, řezání, strojní díly z plechů a profilů, povrchovou úpravu zajišťuje strojírenská výroba Dendera a.s., okres Blansko.
Kovovýroba, zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, Sušice
Zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení, ohýbání, řezání, broušení a povrchovou úpravu kovových materiálů realizuje společnost KORAMEX a. s., Sušice.
Děrovací lis Euromac MTX pro vysekávání dílů z plechu
Provádíme vysekávání plechu nejúčinnějším děrovacím lisem Euromac MTX až do tloušťky plechů 3 mm - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
Moderní technologie CNC výroba
Kvalitní CNC výroba vám zaručí velmi přesné opracování dřevěných hranolů všech typů a dostupných velikostí - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Zakázkové kovoobrábění, kovovýroba, CNC obrábění, frézování Rychnov nad Kněžnou
Zakázkové obrábění kovů, kovovýrobu, CNC frézování, soustružení, vrtání či broušení Vám poskytne společnost RAD Mill s.r.o. se sídlem v okrese Rychnov nad Kněžnou.
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, frézování, zakázková kovovýroba, okres Ústí nad Orlicí
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, kovovýrobu, CNC frézování, broušení, řezání Vám zajistí společnost Kovovýroba P&K, která působí v okrese Ústí nad Orlicí.
Obrábění kovů na CNC strojích s vysokou přesností za nízké ceny
Strojírenstvím a obráběním obyčejných i ušlechtilých kovů na kvalitních CNC strojích s vysokou přesností se zabývá společnost METAL ACTIVITY s.r.o. v Ivančicích.
Novinka - Tvarové pálení plazmou na CNC stroji
Nabízíme volnou kapacitu na tvarové pálení plazmou na CNC stroji - pracovní rozsah pro pálení plechů 2x4m - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa
Válcování závitů od M3 do M30 na válcovačkách UPW 12,5 až do pevosti materiálu 1200 MPa nabízí firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o. v Dačicích.
Výroba odpočinkových laviček s opěradlem nebo bez
Kvalitní výroba odpočinkových a moderních laviček pro posezení venku - KOV Karoserie Velim s.r.o. Kolín
Přesné kovoobrábění Východočeský kraj – Binter a synové
Obrábění kovů - Firma Binter a synové nabízí přesné kovoobráběcí služby pro své zákazníky z celého Východočeského kraje.
Obrábění – realizujeme soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání
Zajišťujeme kvalitní a přesné obrábění – včetně těchto operací soustružení, frézování, rovinné broušení, vyvrtávání - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Soustružení a obrábění kovových dílů na CNC strojích
Soustružení a frézování kovových dílů, práce na CNC strojích, válcování závitů a další zajistí v Dačicích firma Miroslav Mácha obrábění kovů s.r.o.
GA-SYSTÉM - celohliníkové světlíky, výroba na CNC strojích
GA-SYSTÉM a DOSTING - celohliníkové světlíky, různé typy střešních světlíků, odborná a rychlá montáž, výroba na CNC strojích od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Obrábění na CNC – nabídka volné kapacity
Nabídka volné kapacity v obrábění v našem obráběcím centru – kovovýroba, strojní výroba - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Výroba strojních součástí pro pily, lisy a strojírenství
Strojírenství, strojní opracování svařenců, výroba strojních součástí pro pily, lisy, strojní nůžky. NC i CNC obrábění provádí firma METAL ACTIVITY s.r.o. z Ivančic.