Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Nově zrekonstruovaná lakovna Kutná Hora – instalace nové nanášecí kabiny
Firmám nabízíme špičkové povrchové úpravy v naší nově zrekonstruované lakovně prodloužené na 5 metrů - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, vlastní výroba parkovacích sloupků a dalších kontrukcí
CNC obrábění na moderních strojích či svařování nerezu a hliníku Vám zajistí společnost FRTrading, s.r.o. z obce Nový Hrádek – Rzy. Poskytujeme kvalitní zámečnické práce a kovovýrobu.
Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Strojírenská výroba - tvarové výpalky z kovů, těžké svařence
Společnost VOP CZ, s.p. má v oblasti strojírenské výroby mnohaleté zkušenosti. Zaměřuje se na tvarové výpalky z kovů a také na výrobu těžkých i lehkých svařenců pro celou Českou republiku i zahraničí.
Odolná povrchová úprava kovů, antikorozní ochrana dílů pro automobilový průmysl
Naše firma provádí velmi účinné povrchové úpravy kovů metodou Delta-MKS nejen pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Volné pracovní místo v oboru svářeč, zámečník - práce na plný úvazek
Společnost Porgest, a.s. nabízí volné pracovní místo na plný úvazek v oboru svářeč a zámečník. Pokud hledáte práci v okolí Nového Jičína, Kopřivnice či Valašského Meziříčí, neváhejte nás kontaktovat.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Povrchová úprava Delta Protekt VH 300 efektivně snižuje korozi
Provádíme kvalitní povrchové úpravy, které velmi dobře minimalizují korozi ocelových součástí v automobilovém průmyslu - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Výroba ocelových dílů Praha – na zakázku ohýbané, vystříhané, svařované
Společnost WAREX spol. s r.o. se z Prahy nabízí své moderní vybavení k výrobě ohýbaných, svařovaných nebo vystříhaných ocelových dílů s využitím u technologických konstrukcí nebo v dopravní technice.
CNC 3 a 5 osé obrábění Teplice – rychlé a přesné v různých náklonech
Společnost HASU spol. s r.o. z Teplic nabízí služby přesného a rychlého obrábění kovů pomocí CNC 3 a 5 obráběcího vertikálního centra s naklápěcí hlavou.
Nabídka, práce, zaměstnání, pracovní pozice - svářeč, CNC obráběč, obsluha laserového pálícího stroje
Hledáte stabilní práci v dělnických profesích? Obraťte se na ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. sídlící v Ostravě, která hledá svářeče, CNC obráběče a obsluhu laserového pálícího stroje.
Profesionální řezání kovů pomocí plasmy nebo laseru - všechny druhy kovů
Firma AT Weldsteel s.r.o. z Blanska poskytuje profesionální služby v oblasti řezání všech druhů kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem.
Výroba forem a jejich náhradních dílů Louny – kusové i sériové zakázky
Výrobou forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů včetně jejich náhradních dílů se zabývá tým odborníků z firmy RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Řezání kovů laserem a plazmou - dokonale přesné dělení kovových materiálů
Dokonale přesné dělení kovových materiálů provádí firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice. V oblasti řezání kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem mají dlouholeté zkušenosti.
Řezání plazmou Hradec Králové - pro nerez, ocel, měď a kovové slitiny
V naší firmě ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové nabízíme výrobu kvalitních výpalků dvěma způsoby - řezání plazmou a řezání vodním paprskem.
Polyurea - stříkaná hydroizolace s vytvrzením do 7 vteřin Litvínov
Vysoce mechanicky odolnou ochranu s vytvrzením již za 7 vteřin zajistí pro různé povrchy stříkaná hydroizolace Polyurea od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Svařování TIG, laser, pájení Jičín - nerezové a legované oceli, menší plechové dílce
Naše firma se zabývá svařováním TIG nerezové a legované oceli a menších plechových dílců - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
CNC obrábění na zakázku - frézování na 3-osé CNC frézce
Společnost ZAMKO provádí frézování na 3-osé CNC frézce - CNC obrábění na zakázku. Zájemci z lokality Uherský Brod, Zlínský kraj nás mohou osobně navštívit na provozu ve Vlčnově.
Zámečnická výroba Liberec - mříže, poklopy, schodiště, ochranné zábradlí
Zabýváme se zámečnickou výrobou především mříže, poklopy, schodiště, ochranné zábradlí - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba