Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín
Povrchové úpravy kovů, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů
Povrchové úpravy kovů, metalizaci, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů, broušení, tryskání, ochranu kovů proti okolním vlivů zajišťuje společnost ALONISSO s.r.o., Brno.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Výroba vybavení interiérů, speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru
Zakázky na speciální, atypické prvky z nerezu do exteriéru i vybavení interiérů z kombinace různých materiálů přijímá firma SEADD Uherské Hradiště.
Kovoobrábění, CNC obrábění kovů a plastů - soustružení, frézování
Hlavní výrobní náplní ve firmě KOVOSA s.r.o. je kovoobrábění, CNC obrábění kovů i plastů - soustružení, frézování. Sídlo firmy ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Strojírenská výroba, zakázkové kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, vrtání, frézování
Kovovýrobu i kovoobrábění dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí RAD Mill s.r.o. z obce Lično – Radostovice. Kompletní služby v oblasti CNC obrábění, frézování i soustružení.
Zámečnické a svářečské práce Cerekvice nad Bystřicí - výroba náhradních dílů v oboru slévárenství
Naše firma MH - KOVO, s.r.o. Cerekvice nad Bystřicí provozuje autodopravu, práce s montážní plošinou MP13 a jeřábnické práce s V3S AD80, zámečnické a svářečské práce.
Galvanizace plastů, galvanické chromování plastů pro automobilový průmysl ve špičkové kvalitě
Prémiové zušlechťování povrchů Vám zajistí inovační společnost Galvanoplast Fischer Bohemia, s.r.o. z Liberce. Špičkový design pro automobily, elektroniku i sanitární aplikace.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Brány – odsuvné, křídlové na elektrické pohony Žamberk, Letohrad
Zabýváme se malosériovou zakázkovou výrobou, montážemi ocelových konstrukcí, výrobou odsuvných a křídlových bran - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce za příznivé ceny, zpracování trubek, plechů a dalších od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně.
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Řezání laserem, technologie CNC řezání laserem, CNC stroje
Společnost SW-MOTECH s.r.o. z České republiky provádí profesionální služby v oblasti řezání leaserem na výkonných a moderních CNC strojích.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Modely pro slévárny - ořezávací přípravky pro výlisky a lisování plastů
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje modely pro slévárny, ořezávací přípravky pro odlitky, lisování plastů, formy pro vakuové tvarování plastů a slévárenské modely.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Nástrojárna, konstrukce a výroba nástrojů, nářadí, přípravků
Nástrojárna, konstrukce, vývoj, simulace a výroba střižných a lisovacích nástrojů, nářadí z kvalitních kovových materiálů realizuje společnost MS technik spol. s r.o.