Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Klasické, CNC, strojní obrábění, odlitky -  dodávka, prodej
Klasické i CNC obrábění a výrobu odlitků vám zajistí společnost USOB s.r.o. z Brna.
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli - metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli metodami CO, TIG, MIG, MAG a bodové svařování provádí v Blansku společnost AT Weldsteel s.r.o. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Zámečnická výroba
Společnost KOPR spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí svého technického vybavení a zkušeností k využití na plnění zakázek zámečnické výroby.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
CNC obrábění Louny
Maximálně přesnou práci pro Vás odvedou moderní stroje na CNC obrábění, které při plnění kusových zakázek i sériové výrobě využívá společnost RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Výroba ocelových konstrukcí, hal, přístřešků, střech, opláštění
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí pro ocelové haly, přístřešky, střechy a různé opláštění, naše Zámečnictví HSV firma sídlí v Jičíně.
Hledáme nové zaměstnance do pracovních pozic Chrudim
Do naší firmy T M T a.s. Chrudim přijímáme nové zaměstnance nejen do dělnických pozic, více info na našich stránkách.
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Decoral System - povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů
Povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů pomocí Decoral System zajistí v prvotřídní kvalitně firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Specialisté na broušení na plocho i na kulato, vrtání, frézování na horizontální fréze
Specialistou na broušení na plocho i na kulato, na vrtání a na frézování na horizontální fréze je společnost HBP Strojírna s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Odlakování za studena, odstranění nátěrů pomocí chemie
Odstraňování nátěrů pomocí chemie, odlakování za studena, tryskání, pískování, povrchové úpravy a další technologii zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámečnická pohotovost Liberec
Rychlou pomoc v případě zabouchnutých dveří či výměnu zámkových systémů Vám poskytne spolehlivá firma Pavel Kohuš – Zámečnictví z Liberce I Staré Město.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, svařování a povrchové úpravy kovů
CNC obrábění kovů, řezání, vrtání, broušení, lisování, svařování a povrchové úpravy kovů, výrobu dřevozpracujících strojů realizuje kovovýroba ZETECH, a.s.
Ocelové konstrukce, haly, svařování | Jičín, Nová Paka, Turnov, Hořice
Naše firma provádí zámečnické práce, výroba hal a ocelových konstrukcí - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Laserové řezání plechu, řezání dílů z konstrukční oceli, nerezy
Laserové řezání plechu, výroba komponentů a řezání dílů z konstrukční oceli metodou High Speed, nerezy, žárového zinku provádí společnost Technologické centrum a.s., Brno.
Opravy a renovace kovů a kovových zařízení – efektivní a ekonomické
Renovace a oprava kovů a kovových zařízení, kterou nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o., je efektivní a ekonomickou variantou zachování funkčnosti mnoha strojů a jejich součástí.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Soustružení kovů Kolín – kompletní soustružnické práce
V kovoobrábění máme dlouholetou praxi, kvalita kovoobrábění je samozřejmostí, sériová i kusová výroba - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Poskytujeme službu plošného broušení otřepů plechových dílů po lisování na brousícím stroji
Na brousícím (odjehlovacím) stroji provádí plošné broušení otřepů plechových dílů vzniklých po lisování, laserovém řezání či obrábění společnost Lakum KTL, a.s. se sídlem ve Frýdlantě nad Ostravicí.
Výroba kovových forem pro voskové modely dle Vašich požadavků
Dle Vašich požadavků firma USOB s.r.o., Brno zpracuje konstrukční návrh a vyrobí kovovou formu pro voskové modely ve špičkově vybavené nástrojárně. Vyrábí formy pro všechna odvětví průmyslu.
Vanad laser Kompakt Hradec Králové -  CNC stroj pro přesné a rychlé dělení materiálu
Nejmodernější laserová technologie umožňuje maximálně přesné dělení materiálu díky CNC stroji Vanad laser Kompakt - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
CNC tváření, formování plechů - výroba dílů z nerezu, hliníku a oceli
CNC tváření a formování plechů provádí společnost METAL-PS spol. s r.o. z okresu Zlín. Vyrábíme přesné plechové díly z nerezu, hliníku a oceli pomocí nejmodernějších tvářecích technologií.