Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Služby hodinového manžela Praha – profesionální přístup a kvalitně odvedená práce
Potřebujete nutně sestavit nábytek který jste si zakoupila a nemáte doma partnera či manžela ani nikoho v okolí kdo by vám pomohl? Teď už ano, využijte služby hodinového manžela.
Formátování deskového materiálu, výroba nábytku Praha 9 – kvalitní truhlářské práce
Přemýšlíte o tom, že byste si nechali předělat svoji pracovnu nebo obývací místnost, ale nemáte ještě vybraný nábytek? Naše truhlářství vám ho ráda vyrobí, a to z vysoce kvalitního materiálu.
Aplikace ochranných nátěrů proti plísni a řasám a čistění fasád zateplených domů
Plísně a řasy se na zateplených fasádách bohužel často objevují záhy po jejich realizaci. Chcete-li se jim vyhnout, nechte si od odborníků aplikovat ochranný nátěr proti plísni a řasám!
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Stavebně geologické průzkumy Praha – laboratorní analýzy vzorků a poradenství
Zamýšlíte stavbu domu nebo zakoupení pozemku kvůli stavbě? Stavebně geologický průzkum Vám může ušetřit mnohé výdaje a starosti, stačí se obrátit na odborníky z firmy NV Engineering s.r.o. z Prahy.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Elektroinstalace, instalatérské a stavební práce – nonstop služby ve Středních Čechách
Pořídili jste si nový spotřebič do vašeho bytu či domu a neznáte nikoho kdo by vám ho pomohl správně instalovat? Tuto práci pro jistotu přenechte odborníkům.
Měření hluku prokázalo nutnost jeho snížení? Instalujte protihluková opatření!
Akustické měření hluku se provádí v zájmu ochrany lidského zdraví a přijatelných podmínek k životu. Pokud prokáže nutnost snížení hluku, řešením jsou protihluková opatření.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výkopové a zemní práce Praha 5 – pomůžeme vám s výstavbou domů a průmyslových objektů
Chcete trávit společné chvíle s rodinou u bazénu? Sháníte někoho kdo vám bazén vykope? S tím vám pomůže stavební firma RENASTAV která sídli v Praze 5.
Skleněná zábradlí, schodiště, skleněné markýzy, Praha a okolí - zábradlí ze skla Connex
Specialista na skleněná schodiště, skleněné zábradlí (interiérové i exteriérové - venkovní), dále pak na výrobu a návrh pochozího skla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kotle, tepelná čerpadla, solární kolektory a vzduchotechnika od ZKM Praha s.r.o.
ZKM Praha, s.r.o. je společnost, jež se již přes třicet let zabývá dodávkou a službami v oblasti tepelné techniky. Zajistí kotle, tepelné čerpadla, vzduchotechniku a další.
Zednické, sádrokartonářské, malířské, tapetářské práce, pokládka obkladů a dlažeb, Praha
Firma SenBau s.r.o. se zabývá především zednickými pracemi. Součástí naší činnosti jsou také sádrokartonářské, malířské a tapetářské práce a pokládka obkladů a dlažeb, dle požadavku zákazníka.
Rekonstrukce odvětrání budov Praha
Máte ve své budově nefunkční odvětrání vyvedeno na střeše? Má Váš objekt plochou střechu, která potřebuje zrekonstruovat? V tom případě se obracejte na profesionály – společnost Stop Problém, s.r.o.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Stavby z monolitického betonu a jeho využití od projektu po provedení
Návrhy a realizace projektů a staveb s využitím monolitického betonu Vám na míru zpracují ve společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Kamenická výroba, kamenictví, kuchyňské a koupelnové desky, dlažby, obklady
Společnost Kamenictví Douša s.r.o. se zabývá především zpracováním přírodního kamene. Dodáváme a montujeme kuchyňské a umyvadlové desky, dlažby, obklady i hřbitovní architekturu.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Vrty, studnařství, poradenství v oblasti zdrojů vody Praha
Revitalizace a realizace nových projektů v oblasti studnařství Praha, servis a údržba stávajících vodních zdrojů, geologická příprava pro vrtané studny, údržba původních studní.
Elektroinstalace a bezpečnostní zařízení Jihomoravský kraj
Potkali jste se s otázkou zajištění elektroinstalace pro obytnou jednotku nebo pro průmyslovou stavbu? Chcete efektivně provozovat elektrické hospodářství u vás doma nebo ve firmě?
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pokládka dlažeb a obkladů nebo zateplování fasád od JutaSTAV s.r.o.
Společnost JutaSTAV s.r.o. provádí v Praze a ve Středočeském kraji zednické práce a specializuje se na pokládku dlažby nebo obkladů nebo zateplování fasád.
Komplexní hydroizolační práce - použití PVC fólií, modifikovaných asfaltových pásů i triflex
Společnost MV-IZOL se sídlem v Praze se zabývá komplexními hydroizolačními pracemi (hydroizolace základových desek, střech, teras, balkónů, ale také zahradních jezírek, aj.)
Komplexní pokládka venkovní zámkové dlažby na klíč (Praha a okolí)
Pan Miloslav Kobera nabízí komplexní pokládku venkovní zámkové dlažby na klíč od jejího zaměření až po konečnou realizaci a současně také provádí zemní práce v Praze a okolí.
Hydroizolační práce Praha – zajistí proti vlhku tunely, podchody, kolektory
Kompletní hydroizolační práce za použití prvotřídních materiálů a s využitím zkušeností našich vyškolených pracovníků nabízí společnost Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Výškové práce a opravy fasád horolezeckou technikou Praha, opravy komínů, mytí oken, fasád
nabízíme profesionální výškové práce, mytí oken, opravy komínů, nátěry střech a fasád pomocí horolezecké techniky, spárování fasád, rizikové kácení, prořezávání stromů.
Střechy, tesařství a pokrývačství Praha, střešní konstrukce, opravy starých střech, pokládka krytin
Provádíme stavby nových střešních konstrukcí, opravy konstrukcí starých střech, stavby pergol, teras, zahradních altánů a specifických dřevěných konstrukcí.