Průzkum pro všechny druhy staveb, inženýrskogeologický průzkum
Společnost INGES s.r.o. se zabývá inženýrskogeologickým průzkumem pro všechny druhy staveb, např. občanské, průmyslové, dopravní stavby, skládky.
Profesionální odhlučnění klimatizačních jednotek na střechách v Praze od spol. ROMAn s.r.o.
Získejte účinné odhlučnění komerčních a bytových klimatizačních jednotek na střechách od odborníků v Praze.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Ploché střechy - zhotovení nových střech nebo jejich rekonstrukce od Stop Problém s.r.o.
Společnost Stop Problém s.r.o. z Prahy pro Vás zajistí výstavbu nové ploché střechy, stejně jako jejich rekonstrukce, izolace a další klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Skleněné střešní světlíky pro denní světlo i v těch nejtmavších koutech
O přirozené denní světlo ve tmavých koutech půdních prostor, sklepů, ateliérů nebo podkrovních bytů se postarají skleněné střešní světlíky od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Rekonstrukce elektřiny v bytech Praha
Rekonstrukce elektřiny je poměrně složitá a vyžaduje zásah odborníka. Chcete mít opravdu bezpečný domov? Pak nepodceňujte opravy a rekonstrukce elektřiny a rozvodů. Pro tyto případy je tu elektrikář Tomáš Erben z Prahy. Nabízíme kompletní rekonstrukci elektřiny v bytech, kancelářích, ale i obchodech a školách. U nás ve firmě přesně víme, ...
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Profesionální bezvýkopová technologie pro efektivní a šetrnou výstavbu v Praze
Naše firma se specializuje na bezvýkopovou technologii od roku 1994 a nabízíme širokou škálu služeb v oblasti řízených a vrtaných protlaků v Praze.
Elektroinstalace v lištách – estetické, ekonomické a nenáročné řešení
Potřebujete vyřešit elektroinstalaci a obáváte se nepořádku spojeného s realizací? Elektroinstalace v lištách je řešením. Obraťte se na společnost elektrikář Erben z Prahy 5!
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Slaboproud - bezpečnostní systémy, návrhy a projekce
Projekce elektro slaboproudých bezpečnostních systémů (EZS, ACS, CCTV) a návrh zabezpečení objektu nabízí AZ elektroprojekce s.r.o. v Praze.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výškové páce horolezeckou technikou, opravy střech, fasád, komínů, mytí oken
Společnost Pro - Fasmont, s.r.o. se věnuje výškovým pracím pomocí horolezecké techniky. Nabízíme opravy střech, fasád, komínu, mytí oken a další výškové práce.
Elektrikářské práce Praha 5
Elektrikářské práce na Praze 5 obstará společnost pana Tomáše Erbena. Když nastane problém s elektřinou, je potřeba ho rychle řešit. V dnešní době totiž není téměř možné bez elektřiny běžně fungovat. Od toho je tu Tomáš Erben, který poskytuje elektrikářské práce. Dbá při tom hlavně na kvalitu provedené práce a individuální přístup ke ...
Chemické izolace domů proti vlhkosti Praha - drenáže a podloží skládek a budov
Problémy s vlhkostí domů a jiných budov vyřeší specialista na chemické izolace, drenáže a izolační systémy skládek, společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.
Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Kompletní stavební práce Praha, Mykhaylo Drahuskyy
Společnost Mykhaylo Drahuskyy poskytuje kompletní stavební práce v Praze. Nabízí sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytů a koupelen.
Vodorovné vrtané protlaky Praha - bezvýkopová technologie
Zemní protlaky spol. s r.o. se zabývá bezvýkopovou technologií od roku 1994, kdy byla založena. V současné době vlastní několik vrtných souprav na řízené a vrtané protlaky.
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Montáž plynových kotlů a plynových zařízení a jejich servis - Jirotka.eu
Společnost Jirotka.eu pana Jiřího Jirotky z Prahy poskytuje montáže a servis plynových kotlů a plynových zařízení, ale i montáže tepelných čerpadel nebo solárních panelů.
Instalatérské a vodoinstalační práce nebo rekonstrukce koupelen - Dominik Růžička
Pan Dominik Růžička z Prahy zajišťuje po Praze a okolí vodoinstalační a instalatérské práce, které provádí kvalitně, rychle a zodpovědně.
Stavební a řemeslné práce Praha, Pardubický kraj, Královehradecký kraj
Stavební společnost RUGEN s.r.o. se zabývá stavebními a řemeslnými pracemi. Působí v Praze, Pardubickém kraji a Královehradeckém kraji.