Zateplení rodinných domů Praha – finanční úspora při vytápění
Chcete výrazně ušetřit při vytápění a zároveň dodat fasádě vašeho domu nový kabát? Investujte do kvalitního zateplení rodinných domů, které nabízí společnost Jumar s.r.o. z Prahy.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Geotechnický monitoring Praha – odhad vývoje a návrh ochranných opatření
Odborníci ze společnosti ArtepGeo s.r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby geotechnického monitoringu s cílem odhadu dalšího vývoje sledovaného prostředí a návrhu vhodných opatření.
Zastřešení staveb Praha – lehká a snadná instalace
Aby nepřízeň počasí nenarušila plán Vaší stavby, využijte nabídku společnosti JUMAR - lešení s.r.o. z Prahy na zastřešení staveb pomocí lehkého hliníkového lešení.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Vymývaný beton GRANISOL – dekorativní velké plochy – různé barvy
Vymývaný beton GRANISOL od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nalézá díky snadné údržbě a různým barevným odstínům široké využití při budování parkovacích ploch, parků, okolí bazénů nebo teras.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin a koberců pro bytové i komerční prostory
Specialistu na pokládku podlah z Prahy naleznete u společnosti Jiří Šobr – podlahář, který sídlí na Praze 9 v Hloubětíně. Provádíme pokládku PVC, koberců, vinylu i antistatických podlah.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Rekonstrukce nadstřešních částí odvětrání budov Praha – pro dlouhou životnost bez poškození
Nezanedbávejte stav budov v místech, jako jsou nadstřešní části odvětrání. O jejich kompletní rekonstrukci se postará společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Zábradlí na balkon či lodžii - montáž Praha – bezpečné a esteteické
Máte u svého bytu nebo domu balkon či lodžii? Společnosti Jumar s.r.o. z Prahy se postará o Vaši bezpečnost dodáním kvalitního ocelového nebo hliníkového zábradlí včetně montáže.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Vnitřní kanalizace|Praha k odvodu srážkové a odpadní vody
Vnitřní kanalizace sloužící k odvodu srážkové a odpadní vody zařizujeme v Praze a okolí.
Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro Praha - kvalitní práce a dodržení termnínů
Hledáte odborníky zabývající se projekční činností v oblasti elektra? Pak se můžete spolehnout na prověřenou firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy s tradicí v oboru více než 25 let.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Projekční práce v oboru elektro, elektroprojekce, vypracování projektové dokumentace
Kvalitní projektování v oboru elektro pro občanské, průmyslové i bytové výstavby Vám zajistí společnost Otakar Chládek - ATEL - projekční ateliér elektro z Prahy Chodov.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Demolice a bourání budov, střech, komínů i garáží a plotů Praha -  včetně likvidace odpadu
Demoličními pracemi a následným bourání budov, střech, komínů nebo například i garáží a plotů v Praze se zabývá více jak 20 let firma pana Roberta Sála.
Podlahy do bytu, domu i kanceláře v prodejně na Praze 4 - otevřeno i v sobotu
Prodej podlah do všech místností Vašeho domu, bytu i kanceláře nabízí nově otevřené podlahové studio společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4 v Nuslích.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Řízené a vrtané protlaky Praha – pro inženýrské sítě a přípojky kanalizace, plynu, vody
Společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze disponuje speciální technologií a potřebnými zkušenostmi k provádění řízených a vrtaných protlaků.
Zemní práce Praha - domovní přípojky kanalizace, plynu, elektriky, vody
Sháníte spolehlivou firmu, která má praxi a strojní vybavení pro výkon zemních prací a domovních přípojek na plyn, kanalizaci nebo vodu? Kontaktujte společnost Zemní protlaky spol. s r.o. z Prahy.
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vložkování komínů a rekonstrukce spalinových cest Praha – bezpečný odvod spalin
Přemýšlíte, jak zajistit bezpečný odvod spalin od spotřebičů? Spolehněte se na firmu Josef Bělina z Prahy, která nabízí samostatné vložkování komínů nebo kompletní rekonstrukce spalinových cest.