Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Montáž plochých střech pro komerční a firemní budovy - dřevěné střešní konstrukce
Naše společnost BAST CZ, s.r.o. z Kuřimi realizuje výstavbu a montáž plochých střech pro komerční, firemní a administrační budovy. Vyrábíme a opravujeme dřevěné střešní konstrukce v České republice.
BAST CZ s.r.o.
Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Plné, částečné, ozdobné pískování skla a zrcadel
Pískování skla a zrcadel zajistí v okolí Šumperka a Uničova Sklenářství Josef Müller. Provádíme plné, částečné nebo dekorativní pískování skleněných desek a předmětů.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Armovací, tesařské a zednické práce
Společnost Zdeněk Válek se věnuje armovacím, tesařským a zednickým pracím. Při práci používáme vlastní bednění.
Hydrogeologický průzkum a posudek pro stavební povolení, čištění studny a regenerace vrtu
Společnost TALPA – RPF, s.r.o. se sídlem v Ostravě provede hydrogeologický průzkum a vypracuje následný posudek pro stavební povolení, dále se zaměřuje i na čištění studní a regeneraci vrtů.
TALPA - RPF, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Komplexní čištění kanalizací a odpadů - rychlá a spolehlivá havarijní pohotovost
Rychlou havarijní pohotovost a komplexní čištění kanalizací a odpadů zajišťuje naše společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Elektroinstalační práce, elektroinstalace, elektromontáže, projekce, montáž a revize elektroinstalací
Elektroinstalace Antonín Slepánek je spolehlivou firmou oboru elektroinstalačních prací. Firma provádí veškeré práce od dodávky materiálu, přes projekce až po montáž a spuštění.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Interiérové profily, přechodové lišty a schodové hrany – kompletní sortiment a služby k podlahám
Komplexní řešení týkající se pokládky podlah včetně dodávky interiérových profilů, přechodových lišt a schodových hran má ve svém sortimentu společnost Machů Podlahy působící hlavně v Opavě a Ostravě.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Zemní práce, přípravné práce pro stavby, demolice, dokončovací práce Trutnov
Firma Vratislav Spěšný se sídlem ve Dvoře nad Labem se specializuje na zemní práce, demolice a přípravné i dokončovací práce pro stavby.
Skleněné střešní světlíky pro denní světlo i v těch nejtmavších koutech
O přirozené denní světlo ve tmavých koutech půdních prostor, sklepů, ateliérů nebo podkrovních bytů se postarají skleněné střešní světlíky od společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kompletní kominické práce, Středočeský kraj
Kominík Pavel Máša poskytuje kompletní kominické práce v celém Středočeském kraji. Čištění, frézování, stavba a vložkování komínů.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Rekonstrukce elektřiny v bytech Praha
Rekonstrukce elektřiny je poměrně složitá a vyžaduje zásah odborníka. Chcete mít opravdu bezpečný domov? Pak nepodceňujte opravy a rekonstrukce elektřiny a rozvodů. Pro tyto případy je tu elektrikář Tomáš Erben z Prahy. Nabízíme kompletní rekonstrukci elektřiny v bytech, kancelářích, ale i obchodech a školách. U nás ve firmě přesně víme, ...
Rekonstrukce kotelny, servis kotelen – FALKOM Kolín
Zabýváme se rekonstrukcemi kotelen, servisem kotelen a dále provádíme revize a opravy.
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.