Modernizace hrobů na zakázku - rekonstrukce a opravy hrobů
Kamenické služby v oblasti rekonstrkucí a oprav hrobů poskytuje rodinná firma METAL GRANIT Letovice. Jsme specialisté na modernizace hrobů na zakázku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení
Společnost ELPRO - DELICIA, a.s. je spolehlivým partnerem pro projektování, výstavbu, opravy, údržbu a provoz elektrických zařízení.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Renovace pomníků a hrobů z kamene – profesionální činnost prováděná za bezkonkurenční ceny
Na renovaci pomníků, klasických hrobu jednohrobu, dvojhrobů a urnových hrobů se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen v oblastech Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Údržba a servis osvětlení, elektroinstalací a vybavení v prodejnách a obchodních centrech
Údržbu a opravy osvětlení, elektroinstalací, EZS, kamerových systémů a dalšího vybavení prodejen zajišťuje v okolí Olomouce firma TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Brozire s.r.o.
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Kuchyňské desky z přírodní žuly od specialistů - pracovní žulové desky na míru
Žulové pracovní desky na kuchyňskou linku jedině od kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED! Pořiďte si i vy kvalitní kuchyňskou desku ze žuly, působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a připojení plynových kotlů na klíč – dokonalé využití energie, účinné vytápění i ohřev vody
Plynové kotle díky moderním technologiím dokáží efektivně využít energii a zajistit účinné vytápění i ohřev vody. Montáž a připojení plynových kotlů na klíč provádí firma WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Inženýrská geodézie, vytyčení komunikace Trutnov – více jak 20 let praxe
Hledáte odborníky, kteří vám vytyčí komunikaci? Jste na správném místě Geodézie Dvůr Králové nabízí geodetické práce více jak 20 let.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce