Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby
Prosakování vody do domu má řešení-izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby provede společnost IZOLACE M Uherské Hradiště. Působnost Zlínský kraj, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Truhlářské a tesařské práce, řezivo, dřevěný nábytek, krovy
Společnost PILA VRBACI se věnuje truhlářským a tesařským pracím v okrese Děčín. Nabízíme výrobu řeziva, dřevěného a zahradního nábytku, pergol, zahradních domků a krovů.
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Zaměření inženýrských sítí Semily – dokumentace potřebná pro stavební úřady
Potřebujete zjistit skutečný stav výstavby inženýrských sítí? Provádíme veškeré zeměměřické činnosti a mile rádi vám s tím pomůžeme jsme Geodetická kancelář Semily.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Antikorozní nátěry ocelových konstrukcí hal, mostů, vzduchotechniky a sil
Antikorozního nátěry pro ocelové konstrukce hal, mosty, vzduchotechniku a zemědělské objekty jako jsou např. sila, realizuje společnost ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Sklenářství - výroba, montáž zrcadla, zasklívání, běžné i speciální sklenářské práce
Výrobou a montáží zrcadel či zasklíváním se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě, která realizuje běžné i speciální sklenářské práce po celé České republice.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Plynoinstalace, plynařské práce  - průmyslové rozvody a rozvody domovního plynovodu
O veškeré plynařské práce se v okolí Hodonína postará firma ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Realizujeme plynoinstalace, jako jsou průmyslové a domovní rozvody plynovodu a další práce.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden. Dodávky VN rozvodny na klíč
Rekonstrukce a modernizace stávajících rozvoden se zaměřením na vyšší výkon a technické parametry. Dodávky VN rozvodny na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Čištění střech a fasád výškových budov z vysokozdvižné plošiny
Hledáte-li někoho, kdo se postará o vyčištění střechy nebo fasády, doporučuji Vám kontaktovat společnost ARS sídlící v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Fóliové izolace plochých střech, spodní stavby-bezúdržbová fólie Fatrafol
Izolace plochých střech za použití bezúdržbové fólie Fatrafol a hydroizolace spodní stavby provádí firma IZOLACE M, s působností v regionu Zlínský kraj a Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč