Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Rekonstrukce, opravy střech a realizace střešních konstrukcí na klíč
Rekonstrukcemi, opravami střech a realizacemi střech na klíč včetně provádění veškerých tesařských a pokrývačských prací se v okolí Třebíče zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Kvalitní vyšívání na textilní výrobky - loga, jména, názvy
Výšivkami na veškeré textilní výrobky formou strojového vyšívání se zabývá firma Aleny Filipské, která působí na Vysočině v okresech Znojmo a Třebíč.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonu při stavebních pracích
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. provádí veškeré sádrokartonářské práce včetně montáže sádrokartonu při výstavbě rodinných domů i rekonstrukci bytů v okolí Třebíče a Telče.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Malířské a natěračské práce Třebíč, přípravné práce před malbou, nátěry radiátoru, nátěr oken
Nabízím Vám své malířské a natěračské služby v celém sortimentu své profese, samozřejmostí jsou přípravné a úklidové práce.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Výrobou kuchyňských linek na míru v masivním, laminátovém, dýhovaném či fóliovaném provedení se zabývá firma Truhlářství Kafka v okolí Náměšti nad Oslavou a Velkého Meziříčí.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky, loga. Vysočina, Jihlava, Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky si nechejte udělat od firmy Strojové vyšívání Alena Filipská Třebíč. Libovolné loga, výšivky, nášivky na špičkovém stroji.
Plynaři, topenáři - opravy, revize kotlů, profesionální servis pro plyn a topení
Pokud potřebujete revizi kotle, obraťte se na plynaře a topenáře z firmy K-TOP s.r.o. Zajišťuje profesionální servis pro plyn a topení, opravy a revize kotlů pro Třebíč, Velké Meziříčí i Jihlavu.
K-TOP, s.r.o.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Technika přišívání jedné látky na druhou se využívá při výrobě aplikovaných výšivek
Na strojové vyšívání firemních log či obrázků dle přání zákazníka, nášivky či aplikací výšivek se zaměřuje firma Strojové vyšívání Alena Filipská v okolí Třebíče i Znojma.
Strojové vyšívání pracovního oblečení, vyšívání na všechny textilní materiály
Strojové vyšívání obrázků, loga, jmen na veškeré druhy textilií, výšivky na textil, pracovní oděvy, uniformy, to vše od společnosti Strojové vyšívání Alena Filipská v okresech Znojmo a Třebíč.
Vodoinstalatér – vodoinstalatérské práce a vodoinstalatérské opravy
Veškeré vodoinstalatérské práce a opravy svěřte do rukou zkušených vodoinstalatérů ze společnosti K-TOP s.r.o. z Třebíče.
K-TOP, s.r.o.
Zakázková výroba a aplikace nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na oblečení
Zakázkovou výrobu a aplikací nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na firemní nebo sportovní oblečení či oděvy zájmových spolků realizuje v okolí Třebíče firma Strojové vyšívání Alena Filipská.
Práce pavoučím minijeřábem, půjčovna minijeřábů, Třebíč, Vysočina
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči na Vysočině Vám zajistí práci s pavoučím minijeřábem a pronajme Vám ho i s profesionální a zkušenou obsluhou. Minijeřáb projde běžnými dveřmi a dostanete ho kamkoliv.