Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Zakázková výroba, montáž kychyně, kuchyňské linky na míru, realizace, 3D návrh Třebíč
Zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, 3D návrh, zaměření a velký výběr dvířek nabízí firma Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče a okolí. Nyní akce dřez zdarma!
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Topenářství, topenářské práce – návrh, realizace, opravy, servis vytápění
Veškeré topenářské práce svěřte do rukou topenářství Petr Strnad z Třebíče. Navrhujeme a realizujeme ústřední, podlahové nebo sálavé vytápění, montáž kotlů a provádíme opravy systémů vytápění.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Plynaři, servis, revize či oprava plynového kotle pro Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava
Plynaři - servis, revize či oprava plynového kotle. Lokalita Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava provádí firma K-TOP, s.r.o. Kompletní dodávka i dílčí opravy, rekonstrukce starých rozvodů plynu.
K-TOP, s.r.o.
Kuchyně a kuchyňské sestavy do bytu vyráběné na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní a kuchyňských linek do bytu se zabývá Truhlářství Jiří Kafka. Navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme Vám kuchyňskou linku, která bude odpovídat Vašim představám.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Značkový čalouněný nábytek pro reprezentativní i soukromé interiéry
Truhlářská a čalounická dílna Tradicional na zakázku vyrábí značkový, kůží nebo kvalitními látkami čalouněný nábytek, který se stane ozdobou každého interiéru.
Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Odborná instalace, připojení a výměna plynových spotřebičů a zařízení
O odbornou instalaci, připojení nebo výměnu plynových spotřebičů a zařízení se postarají plynaři ze společnosti K-top Třebíč.
K-TOP, s.r.o.
Reprezentativní čalouněný a kožený nábytek pro právnické kanceláře – pracovní křesla, židle a další
Kvalitně zpracovaný čalouněný a kožený nábytek, jako jsou pracovní křesla, židle a další reprezentativní nábytek pro právnické kanceláře na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.