Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Zakázková výroba čalouněného nábytku pro reprezentativní prostory
Vybavte recepci hotelu, podniku nebo kancelář luxusním čalouněným nábytkem. Firma Tradicional na zakázku vyrábí čalouněný nábytek pro reprezentativní prostory.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kompletní pokrývačské práce – pokládka střešních krytin, hydroizolace, zateplení
Kompletní pokrývačské práce, počínaje hydroizolací a zateplením střech až po pokládku střešní krytiny, provádí v okolí Třebíče a Jaroměřic nad Rokytnou stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnické práce – broušení, dělení, ohýbání materiálu
Zámečnické práce, jako je broušení, dělení či ohýbání materiálu provádí v Třebíči a jeho okolí rodinná firma Jaroslav Borůvka Zámečnictví.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Opravy a renovace čalounění starých kusů nábytku
Opravy čalounění a renovaci čalouněného nábytku svěřte do rukou čalounické dílny Tradicional. Vrátíme lesk zašlému a starému kusu nábytku.
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.