Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Renovace kovů a betonů Litvínov – finanční úspora za nové stroje
Zamezení dalšímu opotřebení částí strojů a zařízení napříč všemi odvětvími průmyslu a jejich zbytečné výměny za nové nabízí specialisté na renovace kovů a betonů z firmy STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Protikorozní ochrana a speciální nátěry Litoměřice – ochrana v extrémním prostředí
Pracujete se zařízením, které vystavujete velmi těžkému koroznímu prostředí? Pak kontaktujte firmu AQUA S.P.P. s provozovnou v Litoměřicích, specialistu na protikorozní ochranu a speciální nátěry.
Výstavba vodovodních toků Chomutov - vodohospodářské stavby
TRANS-REGION-STAV s.r.o. je chomutovská společnost zabývající se vodohospodářskými stavbami - výstavbou vodovodních toků. Mezi činnosti firmy můžeme zařadit zakládání a rekonstrukce staveb, kamenných zdí, prahů, stavbu záchytných dřevěných přehrážek nebo betonových profilů. Dále firma zajišťuje výstavbu sypaných nebo betonových nádrží, ...
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.
Geodezie Louny – přesné zaměření hranice pozemků s využitím moderních přístrojů
Firma Ing. Ladislav Polan z Loun nabízí veškeré geodetické služby v profesionálním rozsahu s využitím moderních přístrojů, rychlé provedení zakázek za příznivé ceny.
Geodetická kancelář Louny - geometrické plány, mapovací práce, vytyčování hranic
Ing. Ladislav Polan v Lounech provozuje geodetickou kancelář, která zpracovává geometrické plány spolu s vytýčením hranic pozemku a další mapovací práce.
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Voda, topení, plyn Louny - montáže, rekonstrukce, maloobchodní prodej
Voda, topení, plyn - o to vše se postará společnost Instala KRT s.r.o. z loun. Nabízí montáže, rekonstrukce, ale i maloobchodní prodej potřebného materiálu.
Topení, plyn, voda i kanalizace s kompletní dodávkou, realizací a uvedením do provozu
Tepelná čerpadla, automatické kotle, plyn, vodu nebo kanalizaci zrealizuje a vše potřebné dodá firma Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Instalatérství, instalatérské práce, Louny - voda – plyn – topení – kanalizace
Potřebujete opravit porouchaný kotel, provést jeho revizi, či už dlouho odkládáte instalatérské práce? Právě pro vás je tu instalatérství Instala KRT – specializujeme se na vodu, plyn a topení.
Technoart Teplice - zpracování keramických obkladů a dlažby na zakázku
KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. ve svém sortimentu nabízí ve spolupráci s partnerskou plzeňskou firmou TechnoArt následným zpracováním dlažby a keramických obkladů - mozaiky, leštění hran, pískování povrchů.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Kvalitní dřevěný nábytek na míru pro domácnost, hotel i kancelář
Kvalitní nábytek na míru Vám vyrobí v Truhlářství Jan Vondráček, Velké Březno. Vyrábíme skříně, postele, kuchyňské linky, schodiště i dětský nábytek z masivu či lamina.
Výroba luxfer, tepelně izolačních tvárnic, příček a nábytku ze skla
Skleněný nábytek, příčky, luxfery a tepelně izolační skleněné tvárnice vyrábí společnost SOUŠEK s.r.o., Teplice. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, luxfer, příček a interiérových doplňků ze skla.
Pokrývačské práce, rekonstrukce střech a kompletní střechy na klíč
Rekonstrukce střech, pokládku střešních krytin i kompletní realizace střech na klíč provádí Pokrývačství – Orlovský a syn z okresu Louny. Montujeme střešní okna a opravujeme komíny.
Geometrické plány Louny - plány pro prodej pozemku nebo zápisu do katastru
Geometrické plány na lounsku zajišťuje geodetická kancelář pana Ing. Ladislava Polana. Geometrické plány se využívají pro rozdělení pozemků např. při prodeji, dále při stavbách, kolaudacích a pak zápisu do katastru. Plány také využijete při věcném břemenu. Naši spolehliví pracovníci mají mnohaleté zkušenosti. Pracujeme pouze s ...
Vytápění a potrubní rozvody všech médií – montáž, opravy i rekonstrukce
Topení i potrubní rozvody pro vodu, plyn a páru montuje, opravuje a vyměňuje společnost OLPET s.r.o. z Teplic. Kompletní topenářské a potrubářské práce, rekonstrukce, opravy i revize.
Elektromontáže elektrických rozvodů a zařízení do 1000V pro firmy i domácnosti
Elektromontáže elektrických rozvodů a zařízení do 1000V provádí společnost Jindřich Fiala Elektroinstalace z Roudnice nad Labem. Vypracování projektu elektroinstalace, montáž i revize.
Geodet Louny - geodetické služby nejmodernějšími přístroji
Spolehlická geodetická kancelář pana Ing. Ladislav Polana se nachází v Lounech. Zajišťuje veškeré geodetické služby - vyhotovení geometrických plánů, vytyčení hranic pozemku, mapovací práce, poradenská činnost, inženýrská geodezi. Geodetickou činnost provádíme spolehlivě, rychle a k práci využíváme pouze kvalitní přístroje s vysokou ...
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Instalatérské a topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu i chlazení
Komplexní služby v oblasti topenářství a instalatérství nabízí společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Montáže, opravy a údržba kanalizačních sítí, vodoinstalací, rozvodů zdravotechniky, plynu i chlazení.
Sádrokartonářské práce, zvukově izolační stropy a systémy ze sádrokartonu
Montáž sádrokartonových konstrukcí a systémů, podhledů, obkladů a zvukově izolačních stropů provádí společnost Zdeněk Mrázek, Ústecký kraj. Kvalitně, rychle a čistě odvedené sádrokartonářské práce.
Geodet zaměří vše na centimetry přesně - Louny
Narazit na schopného a zkušeného geodeta není jen tak. Chcete si nechat vyměřit pozemek? Potřebujete zpracovat geometrické plány? Oslovte spolehlivou geodetickou kancelář Ing. Ladislava Polana. Tento geodet z Loun je pro vás pravou volbou a sázkou na jistotu, neboť používá kvalitní geodetické přístroje s vysokou přesností. Můžete se tak těšit na ...
Mapovací práce Louny – inženýrské sítě, vytyčení staveb
Geodetické práce zahrnují jednu velmi důležitou složku – mapovací práce. Ing. Ladislav Polan se postará o vyhotovení mapových podkladů pro vaši projekční činnost. Mapovací práce zahrnují mnohé úkony, jako například: - Zaměření inženýrských sítí - Vytyčení na stavbách - Zaměření skutečného ...
Geodetické práce, vytyčení pozemku a zápis do katastru - Louny
Potřebujete zpracovat geometrické plány a vytyčit hranice pozemku? Na odborníky v naší Geodetické kanceláři Polan Louny se můžete spolehnout. Geodetické práce všeho druhu zajišťujeme již od roku 1991, s využitím kvalitních geodetických přístrojů, a to rychle a spolehlivě. Neváhejte se na nás obrátit, pokud chcete mít jistotu o hranicích ...