Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Průmyslový servis Litvínov - renovace kovu a betonu
Máte pocit, že strojní výbava ve Vaší výrobě již potřebuje obnovit a nemáte dostatek financí na koupi nových drahých zařízení? STROJCONSULT Litvínov s. r. o. je tu pro Vás.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Strojní obrábění Ústecký kraj
Zpracování kovového materiálu, malé i velké série, kovoobrábění na zakázku, rozsáhlý strojní park a vyspělé technologické zázemí podpořené dlouholetou praxí – Strojírny Rumburk s.r.o.
Truhlářství Golian, zakázková výroba interiérů Litoměřice, kuchyně, postele, kancelářský nábytek
Vyrábíme kvalitní kancelářský nábytek, dveře, kuchyně, schodiště, vestavěné skříně, postele a další nábytek.
Specialisté na realizaci nových střech, ale také na opravy a rekonstrukce
Práce na střechách, výstavba střech u novostaveb či opravy a rekonstrukce na starších budovách, komplexní tesařské, klempířské a pokryvačské práce zajišťuje Tomáš Malecký, Chomutov.
MIG svařování Chomutov - svařování kovů v ochranné atmosféře inertním plynu
Společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova ve svém portfoliu služeb nabízí MIG svařování, tedy svařování kovů v ochranné atmosféře inertního plynu.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Sanace betonových konstrukcí – stříkání suchých i mokrých betonových směsí
Stavební společnost, specialista v oblasti sanace betonových konstrukcí včetně stříkání suchých i mokrých betonových směsí to je firma TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu a vrtací práce
Příprava a provádění trhacích prací Louny, trhací práce malého i velkého rozsahu včetně vrtacích prací a sekundárního rozpojování.
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Nabídka služeb od družstva zdravotně postižených s možností využití náhradního plnění
Elektroinstalační služby, grafické služby, služby v oblasti BOZP a PO i vlastní šicí dílny zajišťuje SDZP družstvo. Nabídka produktů a služeb pro podnikatele s využitím náhradního plnění.
Stavební práce, zajištění odborných pracovníků na stavby
Zajistíme Vám kvalifikované pracovníky na odborné stavební práce! Železobetonářské, tesařské a stavební práce. Montáž a demontáž ocelových konstrukcí. Sídlíme v okrese Most v Ústeckém kraji.
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaků
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaky, domovní ČOV, hydrogeologie, inženýrská geologie.
RNDr. Peter Horváth - geologický průzkum Hydrogeologie Teplice
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis
Izolace plochých střech Most, fóliové hydroizolace, asfaltové pásy, opravy střech, pozáruční servis, opravy střech, teras, garáží.
CNC obráběcí centrum, plošné a tvarové obrábění, frézování a vrtání
CNC obrábění s moderním 5osém obráběcím centru. Výroba forem, modelů a dílů z několika druhů materiálů. Zpracování grafického návrhu výrobku u BV PLAST s.r.o. z Klášterce.
Inženýrská a sanační geologie, odstranění znečištění vod a půdy
Geologické práce v oblastech sanační a inženýrské činnosti. Určujeme správné podmínky při budování staveb a zamezujeme znečištění a kontaminaci půd.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Instalatérské a zednické práce Žatec – spolehlivě a rychle
Instalatérské a zednické práce, prodej a záruční i pozáruční servis kotlů nebo nabízí v oblasti Žatec a okolí spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize
Voda, topení, plyn, elektroinstalační práce Louny, prodej armatur, servis kotlů, revize elektrických zařízení, detektory plynů ACER, plynová a tlaková zařízení.
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Topení, voda, plyn Litoměřice, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, plynařské práce
Kanalizační technik, čištění kanalizačního potrubí a septiků
Čištění kanalizačních trubek, vývoz odpadních vod ze septiků, žump a domácích ČOV, jejich čištění a údržba kanalizačním technikem Václavem Spilkou.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.